- 16 Mart 2008
- 45.497
- 221.255
Nikahina beni çağır sevgiliiiiiimDuymuştur duymuştur hocam. en sevdiğim gofret nikahlım benim
İstersen iki üç ısırık da ben alırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nikahina beni çağır sevgiliiiiiimDuymuştur duymuştur hocam. en sevdiğim gofret nikahlım benim
Çok iyi ben de denicim tatlım.Hocam sabahları 1 kupa rezene çayı içmeye başladım wc olayında epey işe yaradı varya.
Aç karnına günde 2 tane içebilirsin.
Koliyle alırız hocam yanındada kola içeriz demi acayip güzel oluyor ikisideNikahina beni çağır sevgiliiiiiim
İstersen iki üç ısırık da ben alırım
Cumaya kadar veririsin megicim .bende sabah çilekli sütle duruyom burda tarhana cipsi buyur etti de almadim:)
+200 gelmişim.. cumaya daha eksiye inmek istiyorum regldeyken kilo alan tek benim sanirim :/
Bende işe yaradı hocam aç karnına içeceksin içinede limon sık ki o kokusunu bastırsın azcıkÇok iyi ben de denicim tatlım.
Teşekkür ederim.
Yok yok eskisi gibi aç kalamiyorum zaten biricikimHasta olma da kuzum azar azar ye...fazla vermek sana yaramıyor. Ben de senin gibiyim.
megi iyimişCumaya kadar veririsin megicim .
Bende işe yaradı hocam aç karnına içeceksin içinede limon sık ki o kokusunu bastırsın azcık
Cilekli sut yerine kahvalti yapsaydin canimbende sabah çilekli sütle duruyom burda tarhana cipsi buyur etti de almadim:)
+200 gelmişim.. cumaya daha eksiye inmek istiyorum regldeyken kilo alan tek benim sanirim :/
Heeee valla sonra fark ettim kalsın böle didiiimmmm bundan sonra megsin ona göre sjksjksjksjk e nerde i nerde klavyedemegi iyimiş
şekersiz içtim canim istemedi kahvaltı :/Cilekli sut yerine kahvalti yapsaydin canim
Güne kahvaltısız başlam megimmmşekersiz içtim canim istemedi kahvaltı :/
Him evet cuma ne yedimki ya biraz dusunmem gerekTamam canim cumayi yazmamissin
Sagol canımAfiyet olsun canim
Gunaydin canimGünaydın tenise gittim yağmur var diye iptal oldu
Günaydın ortim hava kapalı zaten her an yağmur indirebilir.Günaydın tenise gittim yağmur var diye iptal oldu
Ya ablacim hava durumunda gostermiyordu sabah sabah boşa vaktim gitti hayırlısı, sen yine kilo vermissin masallah:)Günaydın ortim hava kapalı zaten her an yağmur indirebilir.
Yağmur gözüküyor damlamıyor bile doğru düzgün kandırıyor hava durumu bizi,200 gram gitti ortim sağol:))Ya ablacim hava durumunda gostermiyordu sabah sabah boşa vaktim gitti hayırlısı, sen yine kilo vermissin masallah:)
Moral bozmak yok canımcım cumaya kadar veririsin zaten