- 16 Mart 2008
- 45.498
- 221.255
En yaşlı deme o fizik çarpar bizi valla ..milyon maşallahı hak eden canım bacım en afilli kutlamayı fazlasıyla hak ediyor.Siteninen yaşlı hatunu olaraktan isterim şöle bir kutlama en afilisinden hemde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En yaşlı deme o fizik çarpar bizi valla ..milyon maşallahı hak eden canım bacım en afilli kutlamayı fazlasıyla hak ediyor.Siteninen yaşlı hatunu olaraktan isterim şöle bir kutlama en afilisinden hemde
Umarım daha fazla soru sormam gerekmez canımEvet canim pazartesi gunleride bildirim yapiyoruz
Fotoğraf sarti yok
Aşk olsun hocam ekürim çıtırım,neren şişko senin maşallah fit oldun sende azminle başarınla hemde bomba gibisinBiz şişkocuklar yemesin mi bitterli gofret kaptanim heee demiş kim karışır bize
Aman estafurulllah hocam utandım şimdi, hepimiz hak ediyoruz fit olmayı canım benim çok sağolEn yaşlı deme o fizik çarpar bizi valla ..milyon maşallahı hak eden canım bacım en afilli kutlamayı fazlasıyla hak ediyor.
Ablacım o vki neeeeeeeAşk olsun hocam ekürim çıtırım,neren şişko senin maşallah fit oldun sende azminle başarınla hemde bomba gibisin
Aman estafurulllah hocam utandım şimdi, hepimiz hak ediyoruz fit olmayı canım benim çok sağol
Çok fazl değilki canımcım moral bozmek yok cumaya kadar vakit var nasılsa
Umarım ablacımÇok fazl değilki canımcım moral bozmek yok cumaya kadar vakit var nasılsa
Sorma canısı sola kayıyor cuma günleri,valla çok yemiyorum öyle,rezene çayı içiyorum sabah iyi geldi oda.Ablacım o vki neeeeeee
Zaten çok fazlada kion yok ki bitanem,veririsin emin ol azimlisin çünkü.Umarım ablacım
Resmen hayalim bayıldımSorma canısı sola kayıyor cuma günleri,valla çok yemiyorum öyle,rezene çayı içiyorum sabah iyi geldi oda.
Ruhumuz genç olsun yeter demi,hayat kısa çünküBiz kadınlar yaş alırız yaşlanmayız ex kaptanım @HanimKelesimiGetir
Tabi ki ablacim kutlayacağız en afilli sekildeSiteninen yaşlı hatunu olaraktan isterim şöle bir kutlama en afilisinden hemde
Tamam canim cumayi yazmamissinSimdi bildiriyorum canim
Haftasonu cok yogundum giremedim
Biz şişkocuklar yemesin mi bitterli gofret kaptanim heee demiş kim karışır bize
Günaydın canimGünaydın mutlu haftalar
Bol eksili bildirimleriniz olsun
Afiyet olsun canimHafta sonu biraz free takildim
11 haziran menü
Kahvalti disarda yaptik ne yedim yarim gozleme
2 zeytin
Domates
Ara
Taze sıkılmış portakal suyu
Aksam
Döner kebap
@zipzip
Cordelia
Lavinia_98
Adim 9353
Günaydın canimGünaydın güzel hanımlar
Afiyet olsun ablacimCuma pazardan ekşi maya ekmek almıştım kilo ile satıyorlar,5-6 kilo filan ekmekler kocaman dilimlettirip 3 parça aldım.
Bir parça kestim üzerine reçel koydum az bişi onu yiyecem bugün özlemişim varya.
Afiyet olsun canim12 haziran menusu
Kahvaltı
Omlet
Domates salatalık biber
Ara
Kahve
bitter
Aksam
patates kizartmasi
Corba
Adim 696
Butun gun evdeydim buyuk kizin sinavina calistik