Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Azmin daim, çıktığın bütün yollar açık ve sağlığa doğru olsun bitanemmmİnce ameliyatlar yapyorum hocam azmettim çünkü çok sağol
Sağol kuzum teşekkürler
Sanada mutlu haftalar olsun bitanemMutlu pazartesiler hanımlar
Amin inşallah hocam hepimize aynı güzel dileklerin olsun.Azmin daim, çıktığın bütün yollar açık ve sağlığa doğru olsun bitanemmm
Bulduuuuuum ekürimin emekliliğini kutlayalımAz kaldı 49 olmaya sonra emekliliğimi isteyeceğim hadefim belli kısöetse temmuzda bitecek
Günaydın ElhoşummMutlu pazartesiler hanımlar
Vallahamııı ben burdaylen kutlama yapalım havaii fişekler filan olsun pastada isterim,en öenmlisi bitterli gofrette isterimBulduuuuuum ekürimin emekliliğini kutlayalım
İnşallah canım benimSanada mutlu haftalar olsun bitanem
Zipzip- canım kaptanım duydun de miiiiVallahamııı ben burdaylen kutlama yapalım havaii fişekler filan olsun pastada isterim,en öenmlisi bitterli gofrette isterim
Yürek sıcaklığımın müsebbibiGünaydın Elhoşumm
Duydum Elhosumm
Yürek sıcaklığımın müsebbibi
Duymuştur duymuştur hocam. en sevdiğim gofret nikahlım benim
Siteninen yaşlı hatunu olaraktan isterim şöle bir kutlama en afilisinden hemdeDuydum Elhosumm
Hic bir masraftan kacinmayiz
Simdi bildiriyorum canim10-16 Haziran Menü Bildirimleri
t Yarışması 38.Etap Cuma Cumartesi Kırmızı Takım @nnurc Kırmızı Kaptan 64,6 ❤ ❤ @DombiliKus Kırmızı 82,2 ❤ ❤ @UcurtmaAvcisii Kırmızı 89,5 ❤ ❤ @Tutku44 Kırmızı 83,8 ✖ ✖ @Migim Kırmızı 72,0 ✖ ✖ @ugurbocuuu Kırmızı 59,4 ✖ ❤ @hllgkchl Kırmızı 64,0 ❤ ❤ Cordelia Kırmızı-Sarı @She-Raa Kırmızı-Sarı Mavi Takım Lavinia_98 Mavi Kaptan 66,0 @Bar_na Mavi 78,2 @fesang Mavi 57,6 Ay_Peri Mavi 65,5 @Nikinik Mavi 84,8 ✖ ✖ sandriyon Mavi 66,3 ✖ ✖ @dolunaydagel Mavi 81,7 ✖ ✖ Zipzip- Mavi-Sarı _ASTRAL_ Mavi-Sarı Yeşil Takım HanimKelesimiGetir Yeşil Kaptan 51,45 ✖ ✖ @minerva1988 Yeşil 55,2 @iceteavecheesecakelutfen Yeşil 71,7 ✖ @Beklenen2 Yeşil 76,1 ✖ @sara_28 Yeşil 89,7 @Kendinin en iyi hali ol Yeşil 63,8 @Mehfam Yeşil 69,6 @pastelfit Yeşil 58,1 @Tempus Yeşil 84,95 @Bmsh Yeşil @bluegreeneyes Yeşil 74,7 ✖ @Kmsl Hnd Yeşil 72,85 ✖
Biz şişkocuklar yemesin mi bitterli gofret kaptanim heee demiş kim karışır bizeDuydum Elhosumm
Hic bir masraftan kacinmayiz