- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.775
- 60
O ilaçların faydasını görürüsün canısı,eşimin kuzenide kullandı çok kilo verdi sonra diyetle beraber.Tam dönmedi canım ama iyiye gidiyor haplarımı düzenli kullanıyorum canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O ilaçların faydasını görürüsün canısı,eşimin kuzenide kullandı çok kilo verdi sonra diyetle beraber.Tam dönmedi canım ama iyiye gidiyor haplarımı düzenli kullanıyorum canım
İnşallah ablacım sağlık gitmesin de kilo alınır verilirO ilaçların faydasını görürüsün canısı,eşimin kuzenide kullandı çok kilo verdi sonra diyetle beraber.
Günaydın bitanecik Saracımgünaydın kızlar mutlu haftalar olsun hepimize
Valla balım ona ben de çok şaşırıp mutlu oldum Teşekkür ederim 8000 adım atacaksın demiştin ya ona bağlıyorum şimdilik çalışkan öğrenciyim
Sabit olman guzel cumaya eksilerle gelirsin canim
Guzel eksi tebrik ederim canimKilo paylaşalım
Cuma 59.4 kg
Pazartesi 58.8 kg
Fark -600 gr fena değil
Ay çok kötü bir duygu verdiği kiloları yeniden alması insanin şimdi sil baştan uğraşıyorum bi de yerleşmiş yani ödem felan da degil
Kesinlikle canımcım ,sağlık herşeyden önemli çünkü.İnşallah ablacım sağlık gitmesin de kilo alınır verilir
Günydınlar saracımgünaydın kızlar mutlu haftalar olsun hepimize
Sabit olmanda çok iyi.
evet canım duraklamaya geçti sanırım direnç gösteriyor ama bu hafta sporu artırarak kıracam bu direnciSabit olmanda çok iyi.
nasılsın canım ne var ne yokKesinlikle canımcım ,sağlık herşeyden önemli çünkü.
Günydınlar saracım
Döenm dönem duraksıyor zaten,bu dönemde şok diyet yapıp şoka sokmak lazım bunu.evet canım duraklamaya geçti sanırım direnç gösteriyor ama bu hafta sporu artırarak kıracam bu direnci
İyiyim bende sağol sen nasılsın iyisindir umarımnasılsın canım ne var ne yok
Sabah kalhvatısını okuldamı yapıyorsun,ilaçında etkisi olabilir canısı.Sanki dünyaları yesem doymayacakmışım gibi açım
Evet ablacım normalde 2. Teneffüste yani saat 10.00da yiyorum ama az önce çok acikip birkaç lokma yiyiverdimSabah kalhvatısını okuldamı yapıyorsun,ilaçında etkisi olabilir canısı.
Duvarı deldikNerdeyse 7 ay olmuş başlayalı toplamda 14,5 kilo gitti,çoğu zaman durdu bide düşmedi,azmettim zaten gidecek bunlar dedim.
Hasta olma da kuzum azar azar ye...fazla vermek sana yaramıyor. Ben de senin gibiyim.Evet ablacım normalde 2. Teneffüste yani saat 10.00da yiyorum ama az önce çok acikip birkaç lokma yiyiverdim
Ye mutlaka aç bırakma kendini,birde okuldasın zaten.Evet ablacım normalde 2. Teneffüste yani saat 10.00da yiyorum ama az önce çok acikip birkaç lokma yiyiverdim
Heee vallla hocam deldik çok şükürDuvarı deldik
Günaydın canimgünaydın kızlar mutlu haftalar olsun hepimize
Sabit olmanda iyi arti cikmiyorsun canim
Hocam sabahları 1 kupa rezene çayı içmeye başladım wc olayında epey işe yaradı varya.Hasta olma da kuzum azar azar ye...fazla vermek sana yaramıyor. Ben de senin gibiyim.