- 31 Temmuz 2020
- 19.783
- 59.919
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eksi gelmem biraz zor gibi ama canım artı 300 olmuşum bu sabahinşallah canım
benim de belli değil kuzuEksi gelmem biraz zor gibi ama canım artı 300 olmuşum bu sabah
En sevdiğim ortakbenim de belli değil kuzu
hıı benzer diyorsunEn sevdiğim ortak
nabersin kuzum canım,eşin nasılTatlımmm
Nasılsın canım sayfaları atlaya atlaya gittim hiç bir şey anlamadım yoğunum bu aralar gelemiyorum da özledim valla burayı
Daha iyi canım.sızısı batması yanması oluyor ama o da gayet normal.sordugun için çok teşekkür ederimhıı benzer diyorsun
nabersin kuzum canım,eşin nasıl
Ben mavideyim canım ama neden korktun kifesang senden korkuyorum ben hangi takımdasın kuzum
Biz de seni özledik ablasının gülüNasılsın canım sayfaları atlaya atlaya gittim hiç bir şey anlamadım yoğunum bu aralar gelemiyorum da özledim valla burayı
Aynen güzelimhıı benzer diyorsun
nabersin kuzum canım,eşin nasıl
Adımlarından canım ohh iyi bari ben de maviyimBen mavideyim canım ama neden korktun ki
iyiyim kuzuum ne zaman dönüyosunNasılsın canım sayfaları atlaya atlaya gittim hiç bir şey anlamadım yoğunum bu aralar gelemiyorum da özledim valla burayı
çok şükür canımDaha iyi canım.sızısı batması yanması oluyor ama o da gayet normal.sordugun için çok teşekkür ederim
O her zaman olmuyor canım ama elimizden geldiğince atalımAdımlarından canım ohh iyi bari ben de maviyim