- 5 Haziran 2021
- 4.521
- 19.545
Yeşil zayifliktir benceyeşil bir huzurdur, yeşil bir doğadır bir 4 yapraklı yoncadır ,bezelye de güzeldir canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeşil zayifliktir benceyeşil bir huzurdur, yeşil bir doğadır bir 4 yapraklı yoncadır ,bezelye de güzeldir canım
canım afiyet olsunSelam kızlar
10.06.2022
Kahvaltı
Yulaf tost, 2 ince dilim kaşar ile
Öğle
3 yk et sote
Akşam
5 yk firikli bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Aralarda kahve, kahve, kahve
Su 2 lt
Spor yok
11.06.2022
Kahvaltı yapamadım 2 tane form bisküvi yedim
Akşam 1 porsiyon kağıt kebabı ekmeksiz, 1 yk pirinç pilavı
Düzensiz saçma sapan beslendim farkındayım
Su 2 lt
Spor yok
Yaz geldi haliyle evden uzaklaşıyoruz ve düzenimiz bozuluyor, bu akşam annemdeydik yemeğe. Yarın evime ancak akşam saatlerinde dönerim diye düşünüyorum.
İyi geceler kızlar, pek aktif olamıyorum hakkınızı helal edin
Zipzip- Cordelia HanimKelesimiGetir
yeşil bölgeye yaklaşıyoruuumYeşil zayifliktir bence
ay bu jetonlar ne eğlenceli bişeye benziyor
Süpersinyeşil bölgeye yaklaşıyoruuum
Uygulama bugün indirdim inan bilmiyorum bendeay bu jetonlar ne eğlenceli bişeye benziyor
Vücut yola gelmiş, bizimki hiç oralı değilVücudu şoklardan şoklara sürüklüyorum
Sakin strese sokma vücudu uzun vadede fitnolmak hedefimizBenim biraz motivasyonum düştü ya.. yarın toparlamam lazım psikolojik midir bilmiyorum sanki şiştim gibi hissediyorum pazartesi artı çıkmaktan çok korkuyorum
Adı neUygulama bugün indirdim inan bilmiyorum bende
Hey maşallah
Ne güzel iyileşir inşallah. ❤❤❤Bugün gittiğimde yoktu canım veterinere götürmüşler sonra da eve aldılar galiba biraz üzülsemde iyi olduğunu düşünüyorum çünkü benden başka kaç kişi destek oluyor hep gördüm gerçekten mahallemle gurur duydum