- 7 Mart 2013
- 234
- 728
- 37
İyi geceler güzelimİyi geceler canlarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler güzelimİyi geceler canlarım
Hatırladım canım. Hiç unutur muyum. Nasılsın. Çoktandır uğramıyordum. Etiketlendiğimi görünce uğradım. Nasıl gidiyor ,burdan devam herhalde .kardelelen321 canım hatırladın mı beni :) sansebastiancheesecake, önce de hedef54kg dum 5. takımdan
canım hoşgeldiiin ay nası mutlu oldum unutmadığına iyiyim kuzum sağol sen nasılsın aynen burdan devam,bizden çok kişi de geldi buyur gelHatırladım canım. Hiç unutur muyum. Nasılsın. Çoktandır uğramıyordum. Etiketlendiğimi görünce uğradım. Nasıl gidiyor ,burdan devam herhalde .
Ben de iyiyim kuzum nasıl olayım. Kilolarla hala başım dertte. Gelirim tabi ,geldim gitticanım hoşgeldiiin ay nası mutlu oldum unutmadığına iyiyim kuzum sağol sen nasılsın aynen burdan dvam,bizden çok kişi de geldi buyur gel
Ben de iyiyim kuzum nasıl olayım. Kilolarla hala başım dertte. Gelirim tabi ,geldim gitti
Asıl beni unutmayıp çağırdığın için Ben çok mutlu oldum
Ben de oraya bakıyordum canım. Epey çetrefilli
Sabah kaptanlarımız döner sana canım yorgunlar bugün
İlk sayfaya gözat istersen
Katılım formu
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 41
BOYUNUZ:163cm
KİLONUZ:101,3
HEDEF KİLONUZ: 70
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hareketsizlik , tatlı
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı ve güzel olmak
canım masterchef vardı ya mavi kırmızı takım oluyoduBen de oraya bakıyordum canım. Epey çetrefilli
İnşallah üstesinden gelebilirim.
Tamam canım. Farklılıkları severim zaten. Çabuk adapte olurum. Yarış halinde olmak da insanı iyi gazlıyocanım masterchef vardı ya mavi kırmızı takım oluyodu
karşılıklı oyuncu seçiyorlardı o şekilde
1 hafta içinde yüzde olarak en çok kiloyu veren kırmızı kaptan oluyor o da maviyi seçiyor
alışma döneminde yeşil takımda olabilirsin canım daha serbest , menü yazılıyor ama yarış olmuyor
sarı takımda 8.000 adım atıyorsun cumartesi-çarşamba 5 gün
Hoşbuldum kuzum ❤kardelelen321 hoşgeldiiin o zaman
AynenTamam canım. Farklılıkları severim zaten. Çabuk adapte olurum. Yarış halinde olmak da insanı iyi gazlıyo
iyi geceler cnmHoşbuldum kuzum ❤
İyi olmana sevindim çok şükürSabah erken kalkip yola ciktik biraz ses ve gurultude etkiledi aksam basim agriyordu eve geldigimizde
Bugun iyiyim teşekkür ederim kaptanım ❤❤❤
İnşallah canımHaftaya eksilere düşersin canim❤❤
Eline sağlık kaptanim ❤❤
Tebrik ederim @Bar_na Kırmızı Takım
Merhaba canim gecmis olsun
Ekledim Masterfite
İyi olmana sevindim canımAfiyet olsun canim
Dun konyaya gidip gelince yoruldum.canim basim ağrıyordu simdi daha iyiyim
Günaydın canim
Kolay gelsin ablacim yogun bir hafta seni bekliyor