- 7 Mart 2010
- 20.701
- 100.222
Vücudu şoklardan şoklara sürüklüyorumDün almış olabilirsinyine de veriyosun bi şekilde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vücudu şoklardan şoklara sürüklüyorumDün almış olabilirsinyine de veriyosun bi şekilde
afiyet olsun balim11 Haziran Cumartesi
Sabah yok
Öğle 14.00
Peynirli yumurta
Birkaç kaşık salçalı sosis
3 top haşhaşlı ekmek
Domates acı yeşil biber
Akşam 19.30
5 sarma
Birkaç kaşık kabak kavurması
Salata
Yoğurtlu biber kavurması
Bunlar bir tabak içindeydi az az
Zipzip- Lavinia_98
Teşekkür ederim canım kaptanımafiyet olsun balim
Yarın motive ol cankm benim ödem mu oldun acabaBenim biraz motivasyonum düştü ya.. yarın toparlamam lazım psikolojik midir bilmiyorum sanki şiştim gibi hissediyorum pazartesi artı çıkmaktan çok korkuyorum
Sağol güzel imnnurc kırmızı Lavinia_98 mavi kaptanlıklarınız mutlu olsun kızlar
masterfit tekilere başarılar diliyorum
biz de Allah'a emanet
Evet kaç gündür wc yok o da biraz canımı sıktıYarın motive ol cankm benim ödem mu oldun acaba
Peki neden yeşil bebeğim??nnurc kırmızı Lavinia_98 mavi kaptanlıklarınız mutlu olsun kızlar
masterfit tekilere başarılar diliyorum
biz de Allah'a emanet
Kayısı çayı içEvet kaç gündür wc yok o da biraz canımı sıktı
yeşil bir huzurdur, yeşil bir doğadır bir 4 yapraklı yoncadır ,bezelye de güzeldir canımPeki neden yeşil bebeğim??
Aaaa doğru diyosunyeşil bir huzurdur, yeşil bir doğadır bir 4 yapraklı yoncadır ,bezelye de güzeldir canım
canım başka bir 5 güne geçtim de daha deniyorum bugün 1 , çarşamba son ama bilemedim eksi olur mu ondan aslındaAaaa doğru diyosun
Geçmiş olsun elifim neyin var iyi oldun mu insanlahEve geldim kizlar
Ama hic iyi hissetmiyorum kendimi
Ilerleyen saatlerde gelirim
Gelemezsem sabah gelirim