Ortaokulda herhafta oluyorduBu hafta nöbet bende. Sırayla biri temizlik kolu başkanı oluyor.
O nasıl öğretmenmis oyleÇünkü beyim unutuyirmus ödev vermeyi sınıf annesi hatırlatinca o saatte hemen atıyorduçocukların hakkı helal olmasın ve keşke sadece okumakla her meslek yapilmasa
cumaya gelin adaylarıyla anneleri de giderse belki işe yarar :)
Olabilir canım haklısınÇok anladığım konu değil ama, belki yeni beslenmeye vücut alisamamis, kendince koruma yapmıştır. En azından 3 gün verin kendinize
Adetimden sonra tekrar yapicam çanimDevam et 4 gün. Cuma görürüz sonucu bence. Ben mesela sabah peynir zeytin ekledim o kadar az yiyemiyorum. Meyve ile süt doyurmaz benim
İnşallah kolaylıkla atlatirsiniz canimYarin oglum sünnet olacak. Pcr verdik bakalim. Sonuc negatif cikarsa olacagiz. Dualariniza talibim. Umarim hersey sorunsuz ilerler.
Ahhh bir başlayabilsemSpora başla merve
Mervede öyle demiş yaramadı bu detoks size
Canım mücver çekti bal kabağı olsada yapsamYaa aslinda temizlikten kastim baskaydi ama olsun
Afiyet olsun canim mucverler kizartma galiba neyseki 2 tane yemissin :)
Ama ama benim karnem yok nereyeIzlesinler bakalim:)
Kafam rahat artik bırakır giderim
Çok geçmiş olsun canımGribal enfeksiyon dedi okula gittigi icin iyilesmeden yollamiyoruz dedi anlamadim bende
İyiki doğmuş prensesValla ne desem ki yarın küçük kizimim doğum günü hazırlık yapıyorum temizlik falan
Hayda sizede geçmiş olsun canımIyi geceler kizlar gelmedim kizin gribi burnunu acma cabalari nazlari , biyugun dis konteolu odevi simdi kk ya vakit
Evet canım yağdaAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Kavurmalar kavurmalar biber ve ciger yagda degilmi
Afiyet olsunMenu
Sabah (9:30)
1 yumurtadan omlet
1 kk peynir
1dlm cedar peyniri
Yesillik
Ogle
1 kase tarhana
5yk yesil fasulye
Aksam(17:30)
1dlm ekmek
1 yumurtadan omlet
2kk pwynir
Su:2 lt Eki Görüntüle 2917567 adimlaeZipzip- Cordelia E Elif_Eylul
Afiyet olsunSabah
Omlet
Beyaz peynir
5 zeytin
Havuc
Roka
1 dilim tb ekmegi
Ara
Muz
Ara
2 hurma
2 k yogurt
Aksam
6 k kabak yemegi
80 gr ton baligi + 5k makarna
Domates
Ayran
Ara
Bitter 15gr
Z zipzip E Elif_EylulCordelia
Geçmiş olsun canımNormalde regl olurken hiç sancılanmam kızlığımdan beri ama bu sefer wc de yok sancılanıyorum dünden beridir giremedim kızlar k.bakmayın
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Bunu neden alintiladim unuttum. İyi ki aktif değilsiniz. 30 sayfa geçmiş.Afiyet olsun canim
Iste bir kac kisi ile olmuyor canim diger kizlar aktif olursa günlükte aktif olur
Yaa baktim kimseler yok temizlik yapayim dedim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Gunaydin canim
Gunaydin canim
Günaydın canim
Gunaydin canim
Gunaydin canim kolay gelsin
Günaydın canim
Afiyet olsun canım.Dünün menüsü kahvaltı saat 09.00
Domates ve peyniri yiyemedim
Oglen 14.00
1 tane sigara böreği peynirli yarım tost ekmekten tost
Ara 16.00
İncir üç tane
Akşam 19.00
2 çatal salata
4 çatal fırında tavuk sote
1 litre su
Yürüyüş var ama adım sayarim yoktu
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Afiyet olsun canım..Dunun menusu
Sabah(10:00)
1 dlm tam bugday
1 yumurta
1 kk pwynir
1cay kasigi findik ezmesi
Ogle
1 kucuk salkim uzum
1 yas incir
Aksam
5yk taze fasulye
1dlm ekmek
Salata
Su; 2ltZipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Evde yok mu? Başka bir meyve suyu iç.Suan canim oyle bi seftali suyu çektiki anlatamam
Canım bizim sorunumuz genelde açlık değil ki. Tokken de yiyoruz.Ya nette takip ettiğim bı kadın var tarcinli kahve çıkarmış o kadar çok met ettiki iştahı kapatiyo baya bir faydası varmis bende evde yaptım ama bunun yaptırdığı içerik daha orjinalmis merakima yenik düştüm sipariş verdim ikipaket uygunda öyle çok pahalı bişey değil bugün gelecek kullananlar çok memnun basım gorucem
Çok geçmiş olsun inşallah iyilesir.Cok uzucu bi haber aldim
Arkadasimin annesi babasi Turkiyeden belcikaya gelmek icin yola cikmisti dun. Gece tirin altinda kalmis araba
Tirci alkolluymus
Annesi agir hastanede
Okadar uzuldumki dondum kaldim suan yerimden kalkamiyorum
Yarın oldu artık. Nice mutlu yaşları olsun.Valla ne desem ki yarın küçük kizimim doğum günü hazırlık yapıyorum temizlik falan
Geçmiş olsun hepinize.Kizlar evden cikmazken hasta olduk. Oglum nezleydi okulda arkadasinsan kapmus. Zaten bütün cocuklarin burnu akıyornus. Kızımda 2 gündür nezle. Burnu akıyor sürekli aspiratörle temizliyorum. Bugün benimde agzim burnum akmaya basladi. Korona mi olduk diye korkmaya basladim. Ev hastaneye döndü. Benim cocuklarla ilgilenmekten hastaligimi yaşama lüksüm bile yokaman sizler dikkat edin.
İyi geceler canım.İyi akşamlar
Afiyet olsun.Kızlar bugünki menüm
Sabah domates salatalik biber söğüş 1 parca peynir 3 siyah 2 yesil zeytin 1 tatli kaşığı erik marmelatı çay 1 dilim ekmek
Ara 1 haslanmis yumurta
Ara 1 elma
Öğle yesilmercimek çorbası/yemegi
Ara 2 si bir arada nescafe
Aksam mercimek çorbasi 1 dilim ekmek 1 tas yogurt
Birazdan ıhlamur içerim
2litre su
Zipzip-
Sana niye guvenelim peki?Selam kizlar anamgiller vardı bugun ugrayamadim .
Menumde sıkıntı yok ama düzensiz kahvaltı ayakta atistirdim Aceleden mesala oyuzden yazmiyim ama siz bana güvenin
Eki Görüntüle 2917503 @Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
Afiyet olsun canım .Sabah 10:30
Eki Görüntüle 2917521
aksam16:45(salatanın yarışı kaldı yiyemedim)
Eki Görüntüle 2917518 . Sıvı:2 lt su 1 lt Dukan birasi 1kupa detox çayı 1 kupa yeşilçay
Adım ( bilekliği baglayamadim telefona bende fabrika ayarlarına döndürmek zorunda kaldım )
Eki Görüntüle 2917519 Eki Görüntüle 2917523
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Haşlama ne bilmiyorum ama afiyet olsun. Haşlanmış ise sağlıklıdır.Menümü yazayım içler acısı nenüm var bugün de
10 30 gibi
1 peynirli pide
2 çay
Ara 1 elma 1 kahve
14 50 gibi
1 dilim Ekmek domates salatalık marul
19 30
Yarım tabak haşlama
2lt su
Zipzip- E Elif_Eylul
Amin canım. İyi geceler.Iyi geceler kizlaryatayim ben bari yarina iyilesmis olarak kallayim
Hayırlı olsun mutlu olsunlar. Düğününüz güzel geçsin inşallah.Cumartesi gunu ablamın dugunu var canim
Geçen hafta elbisemi aldım ama bana bir rahatlama geldi cok yemege basladim
Onun üzerine espiri yapiyoruz kapanmayacak diye :)
İyi geceler.Iyi geceler kizlar ❤❤
Kilo bildirimlerini unutmayin
Afiyet olsun canım.Menu
Sabah (9:30)
1 yumurtadan omlet
1 kk peynir
1dlm cedar peyniri
Yesillik
Ogle
1 kase tarhana
5yk yesil fasulye
Aksam(17:30)
1dlm ekmek
1 yumurtadan omlet
2kk pwynir
Su:2 lt Eki Görüntüle 2917567 adimlaeZipzip- Cordelia E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımSabah
Omlet
Beyaz peynir
5 zeytin
Havuc
Roka
1 dilim tb ekmegi
Ara
Muz
Ara
2 hurma
2 k yogurt
Aksam
6 k kabak yemegi
80 gr ton baligi + 5k makarna
Domates
Ayran
Ara
Bitter 15gr
Z zipzip E Elif_EylulCordelia
Geçmiş olsun dikkat et kendine. Afiyet olsun canım.Dünki menüm
Sabah10.30 1.5 kepekli ekmek 1 haş yumurta 3 dilim hellim peyniri domates salatalık 1 çatal nutella
Ara15.30 1 elma
Akşam19.30 1 küçük tabakta kepekli domatesli makarna ayran
Su 3 lt
Spor Eki Görüntüle 2917572 400 p
Bugünki menüm
Sabah09.30 1.5 kepekli ekmek 2 sahanda yumurta 2 dilim hellim peyniri 1 çatal bal kaymak
Ara15.30 2 tane form bisküvi
Akşam19.00 2 lahana sarması 1 küçük dolma biber ve patlıcan
21.30 2 kuru kayısı yarım su bardağı kayısı suyu
Su 3 lt
Spor 1 saat temizlik 60 pEki Görüntüle 2917573 200 p
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul (wc yok 2 gündür çok kötüyüm o yüzden mecbur ilaç da aldım karnımda ağrıyor)
Ölumuz 30 sayfa ediyorBunu neden alintiladim unuttum. İyi ki aktif değilsiniz. 30 sayfa geçmiş.
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım..
Evde yok mu? Başka bir meyve suyu iç.
Canım bizim sorunumuz genelde açlık değil ki. Yokken de yiyoruz.
Çok geçmiş olsun inşallah iyilesir.
Yarın oldu artık. Nice mutlu yaşları olsun.
Geçmiş olsun hepinize.
İyi geceler canım.
Afiyet olsun.
Sana niye guvenelim peki?
Afiyet olsun canım .
Haşlama ne bilmiyorum ama afiyet olsun. Haşlanmış ise sağlıklıdır.
Amin canım. İyi geceler.
Hayırlı olsun mutlu olsunlar. Düğününüz güzel geçsin inşallah.
İyi geceler.
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun dikkat et kendine. Afiyet olsun canım.
1. Sınıfta okuma yazma bilmedikleri için ödevler veliye gönderiliyor. Sonra öğrenince ödevleri çocuklar yazıyor. Hatta yasaklanıyor velilere yollanması. Sadece okula gelmeyen çocuklarin velisine yollanıyor. Türkiye de böyle.Anam eğitim sistemi mi çöktü ne oldu ya , velilere ödev yollamak nedir ya , ,ödevi çocuğa verirsin niye veliye yolluyorsun ? Bir problem olursa aile ile konuşursun çocukta bir yaştan sonra sorumluluk sahibi olmalı. Benimki de 1. Sınıfa başladı . Okuldan gelir yemek yer sonra hemen dersinin başına oturur. Hafta içi bizde yasak vardır telefon televizyon tablet ve şeyler yasak hafta sonu da sadece 1 saat . Yaz tatili serbest tabi, çok şükür bağımlı değiller yoksa baş edemezdim . Bu tv telefon falan çocuklardan çok şey götürüyor. Duymuştum ki çocukların yarım saat tv bakmaları , çocuklardan çok şey götürüyormuş . 2 saat kitap okumaları lazımmış ki gidenler geri gelsin bu tarz birşeydi de cümleyi toparlayamadım.
Allah yardımcımız olsun bu zamanda herşey çok zor ama elimizden kontrolü bırakmamak gerekiyor .
Anasinifina giderken herseyi anlatirdi simdi unuttum diyor israr etmiyorum sohbet arasinda hepsini dokuluyor tek tek :) bu cocuga odev versen unuttum der :)1. Sınıfta okuma yazma bilmedikleri için ödevler veliye gönderiliyor. Sonra öğrenince ödevleri çocuklar yazıyor. Hatta yasaklanıyor velilere yollanması. Sadece okula gelmeyen çocuklarin velisine yollanıyor. Türkiye de böyle.
Et , patates sebze var içinde ama patatesi yemedim sebzelerden etlerden yedim ❤teşekkür ederimBunu neden alintiladim unuttum. İyi ki aktif değilsiniz. 30 sayfa geçmiş.
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım..
Evde yok mu? Başka bir meyve suyu iç.
Canım bizim sorunumuz genelde açlık değil ki. Tokken de yiyoruz.
Çok geçmiş olsun inşallah iyilesir.
Yarın oldu artık. Nice mutlu yaşları olsun.
Geçmiş olsun hepinize.
İyi geceler canım.
Afiyet olsun.
Sana niye guvenelim peki?
Afiyet olsun canım .
Haşlama ne bilmiyorum ama afiyet olsun. Haşlanmış ise sağlıklıdır.
Amin canım. İyi geceler.
Hayırlı olsun mutlu olsunlar. Düğününüz güzel geçsin inşallah.
İyi geceler.
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun dikkat et kendine. Afiyet olsun canım.
Öyle ise iyi . Dilek yazmıştı öğretmen 11 de ödev yolluyor diye . Yoksa ben mi yanlış anladım sabah 11 mi gece 11 mi ? Gece anladım yani 11 de çocuğun ayakta ne şi var? Af ya ebeveyn olmak çok zor1. Sınıfta okuma yazma bilmedikleri için ödevler veliye gönderiliyor. Sonra öğrenince ödevleri çocuklar yazıyor. Hatta yasaklanıyor velilere yollanması. Sadece okula gelmeyen çocuklarin velisine yollanıyor. Türkiye de böyle.
Biz 2.sınifız ödev listesi hala bize de gönderiliyor. Ayda birde her öğrenciye özel veliye faliyet raporlaniyor. (Ne ögrendiler hangi çocuk ileri geri vs diye) sanirim bazı çocuklar eve gidince ödevimiz yok diyormuş1. Sınıfta okuma yazma bilmedikleri için ödevler veliye gönderiliyor. Sonra öğrenince ödevleri çocuklar yazıyor. Hatta yasaklanıyor velilere yollanması. Sadece okula gelmeyen çocuklarin velisine yollanıyor. Türkiye de böyle.
Yok cnm ben eve icecek almiyorumEvde yok mu? Başka bir meyve suyu iç
Amin cnm sagolÇok geçmiş olsun inşallah iyilesir.
Tesekkur ederim canimAfiyet olsun canım