Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam kaptanım iyi geceler sabah burda olurum bildiirim yapacağım inşallahSimdi çıkacağım canim sabah burda olursan paylasirim
Makarna haşlama mı varmış. Et haşlamaAfiyet olsun canım
Pide oldumu cuma aksami haslamada ne etmi tavukmu makarnami
Amin canım sağolAyy çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin bol bol c vitamini alın
Bak mesela bu elbise mevzusunu çözemedim
KV çok yapıyor yazik oluyor birde domatesleri sözde dolaba koyuyor ama her sene tavuklara yem oluyor dolaba koyduğunu yemeyi unutuyor
Yarın dan itibaren normale donucem canım inşallah
Kesinlikle catlarim
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
Amin amin amin hayırlı uykular.Iyi geceler kizlar yatayim ben bari yarina iyilesmis olarak kallayim
Malesef kötüüüüüüüBana çok kötü gelmedi canim sabah pideyle gecistirmissin öğlen de gecistirilmis ama fena değil
Geçmiş olsun canım Allah Şafi ismiyle şifa versin inşallahSagol canim birden geldi gözüm burnum cesme
Anaammm geldinmi kızE Elif_Eylul geldim haberin olsun
Saģol canimGeçmiş olsun canım Allah Şafi ismiyle şifa versin inşallah
Geldim geldim sen yakalamadan görünüyüm dedimAnaammm geldinmi kız
Iyi ettin biliyosun görünce çakıyom etiketiGeldim geldim sen yakalamadan görünüyüm dedim
En azından miktarların aZMalesef kötüüüüüüü
E Elif_Eylul yakaladimi çekip kulagindan getiriyor vallahiGeldim geldim sen yakalamadan görünüyüm dedim
He he sen çakmadan yazdımIyi ettin biliyosun görünce çakıyom etiketi
Aynen baktım kulağım kepçeleşiyor daha temkinli davranıyorum
Aynen baktım kulağım kepçeleşiyor daha temkinli davranıyorum
Çok iyiyim senNabersin
Geldim geldim ee şimdide sen yoksun. Duydumku hastalanmışsın çok geçmiş olsun Acil şifalar canımC Chikolata_gozlum nerdesun
Aha sende mi brutus gwcmis olsun caninIyi geceler kizlar yatayim ben bari yarina iyilesmis olarak kallayim