- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.554
- 35
Buralardayım canım
Sen ne yapıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buralardayım canım
Zorla hatırlatıyor zeynom kilo aldığımızıHe heeee söyle şekerim
Afiyet olsunda canim musadenle yorum yapicam. Hem peynir hem ucgen peynir biraz sey olmus, fazla. Sucuk var tereyagi bal var pekmez var abooow Masallah bacimSelam kizlar öğlenden sonra arkadaşım geldi onla vakit gecirdim buraya gelmem bu saati buldu bu sebeple menumude yazıyım çıksın aradan
Kahvaltı 11.3o
1 dilim beyaz peynir
1 dilim TB ekmek
1 üçgen peynir
Zeytin
5 dilim sucuk 2 yumurta ile omlet
Salata
1 tk tereyağıbal tahin pekmez
Kurabiye olmasaymis olurmusÖğle 15.30
1 kase yulaf ezmesi sütlü
17.oo
1 tane kurabiye 1 küçük kase kısır
Kizmiyon demi yorum yaptim diye19.30
1 kase patlıcan yemeği
Salata
1 kase domates ezmesi 2 kaşık yoğurt
3,4 dilim pancar turşusu 2 tane kabak mücveri
2,5 lt suEki Görüntüle 2916882 @Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Ben burdayim kaptan2 gundur cok sessiz burasi kimse gelmiyor artik :)
Kız zaten kilo almıştır bide kısır börek diyoBiz burlardayiz bekliyoruz Mefkusum seniGelmeden önce haber ver hazırlık yapalım kısır di borekti yaprak bile sararız sen gel yeterli
Eve alma o zamanAnnem kardesime gitti iste bugun bana gelcekti iste gelcekti sadece
Anam bakmaz
Afiyet olsun canım.Menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Öğlen
Ton Balıklı salata
Akşam
1kase yoğurt
1 kase çorba
2 lt su,2 kupa yeşil çay,1 kupa detox çayı
Adım 9899 resmini alamadım bileklik telefona bağlanmadi bir türlü
Günlük ilk zaman çok aktif oluyor ileri zamanda kimse kalmıyor inşallah öyle olmayız2 gundur cok sessiz burasi kimse gelmiyor artik :)
allahın izniyle hiç sorun çıkmadan olup biter annesi , rabbim hayırlı kılsın inşallah sünnet sonrası birden boy atıyorlar yeni kıyafet papuç almaya hazır olunYarin oglum sünnet olacak. Pcr verdik bakalim. Sonuc negatif cikarsa olacagiz. Dualariniza talibim. Umarim hersey sorunsuz ilerler.
Canın mı sıkıldı
Herkes iyi çok şükürSoyle bi goz attim
Covid test negatif olan
Test yaptiran, sonuc bekleyip sunnet yaptiracak olan
Nobette olan aksama annesinde yiyecek olan
Hih tamam okudum hepsini haberim var
Simdi ben kacar aksam yemegini hazirlamaya (kabak)
evrende her şey belli dalga da titreşir, enerjidir tüm organlarımızın da farklı frekansta titreşim dalgası vardır beynin titreşim hızı yüksektir ama kalbin titreşim hızı beyinden 5 bin kat daha güçlüdür dünyanın bir ucuna da olsa enerji dalgası radyo istasyonu yayını gibi gider ve enerjiler birbiriyle rezonansa girer(etkileşime diyelim)Bugün sabah yürüyüş yaparken bir arkadaşımla oturup konuşmayı özledim nekadsr ihtiyacım var diye düşündüm öğlen iş yaparken tel çaldı dostum dediğim arkadaşım bugün izinliymis sana geliyorum dedi ben şokresmen dilek kapım acıkmış yada telapati yolu ile arkadasimla iletişime geçmişim
gülüm çocuk hasta tahlil falan demişsin sayfalara hızlıca göz attım sonuçla ilgili yazdın da ben mi görmedim geçmiş olsun inşallah önemli bir şeyi yokturIyi geceler canim
Peki bunu bilinçli olarak yapmayı ogrenebilirmiyizevrende her şey belli dalga da titreşir, enerjidir tüm organlarımızın da farklı frekansta titreşim dalgası vardır beynin titreşim hızı yüksektir ama kalbin titreşim hızı beyinden 5 bin kat daha güçlüdür dünyanın bir ucuna da olsa enerji dalgası radyo istasyonu yayını gibi gider ve enerjiler birbiriyle rezonansa girer(etkileşime diyelim)
yaniiiiiiiiii kalpten istediğin arkadaşını tetikler seni arar
Bu bizim elimizde canım misal bende bi degisim olmadı beni listede pek zapdedemiyorduGünlük ilk zaman çok aktif oluyor ileri zamanda kimse kalmıyor inşallah öyle olmayız
Takım yarışmasında listede sorumluluk vardı.
hepimiz eskisi gibi olamiyacaz
Olurmu cnm estağfurullah Canım arkadaşım çok kısamiyirum ben ya kaloriyi vurdunmu 15oo geçmez yefiklerim genelde aksam çeşit olur ama genelde salata türüdür.. bugün ki kurabiye yi kisiri saymıyorum tabiAfiyet olsunda canim musadenle yorum yapicam. Hem peynir hem ucgen peynir biraz sey olmus, fazla. Sucuk var tereyagi bal var pekmez var abooow Masallah bacim
Kurabiye olmasaymis olurmus
Kizmiyon demi yorum yaptim diye
Ben burdayim kaptan
1500 kalori cok degilmi canimOlurmu cnm estağfurullah Canım arkadaşım çok kısamiyirum ben ya kaloriyi vurdunmu 15oo geçmez yefiklerim genelde aksam çeşit olur ama genelde salata türüdür.. bugün ki kurabiye yi kisiri saymıyorum tabi