- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Heee vallaBuraya geldikleri yok belki takima gelirler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heee vallaBuraya geldikleri yok belki takima gelirler
Bende hergun bakıyorum gerimi gitsekTakımlar daha kapanmamış
Etiket yap herkesi takım kapanması diyeTakima sohbete mi gitsek
Takimin kapandigini zor anlattik simdi açıldı sanip ordan gelmezlerse ne yapacağızEtiket yap herkesi takım kapanması diye
Onuda anlatırız bi şekildeTakimin kapandigini zor anlattik simdi açıldı sanip ordan gelmezlerse ne yapacağız
Size yakın mi gelip gidiyorM MissHayaLet anam eve gitmis gelmedi
Yakinda olsa uzakta olsa gelir oOnuda anlatırız bi şekilde
Size yakın mi gelip gidiyor
Senin kıza bakacak mi annen en son durum ne bakmiyacak diyordun canimYakinda olsa uzakta olsa gelir o
Spora başla merveSastim kaldım bende ödem olabilir umudu ile devam edicem bugünde bakalım
Perakende olmaz mı yorulma diye haniToptan temizlik yapayim diyorum da
Biz burlardayiz bekliyoruz Mefkusum seniGelmeden önce haber ver hazırlık yapalım kısır di borekti yaprak bile sararız sen gel yeterliDüğünden sonra inşallah cnm
Büyük oğlum evli, küçüğü evdeydi daha
Yazdin cnm daha pek gelmedim ben :))
Senide cok tebrik ederim ne güzel vermişsin
Bi ara ayniydik, sen asagi indin, ben yukari ciktim
Mervede öyle demiş yaramadı bu detoks sizeGunaydin dun o kadar ac kaldik sabah tartida gr oynmamis
Stres kaynaklı olabilirSelam kızlar napiyosunuz bende an itibariyle oğlumla dışarı çıktım az market dolasayim ne var ne yok az yorulsun sonra eve gelip uyutucam Bismillah deyip yürüyüşe baslicak bugün de aybaşı oldum birhafta erkenden yine resmen üç haftada bir olmaya başladım doktora gitmeli miyim sizce?
Annem kardesime gitti iste bugun bana gelcekti iste gelcekti sadeceSenin kıza bakacak mi annen en son durum ne bakmiyacak diyordun canim
Maşallah sanaSelam kizlar öğlenden sonra arkadaşım geldi onla vakit gecirdim buraya gelmem bu saati buldu bu sebeple menumude yazıyım çıksın aradan
Kahvaltı 11.3o
1 dilim beyaz peynir
1 dilim TB ekmek
1 üçgen peynir
Zeytin
5 dilim sucuk 2 yumurta ile omlet
Salata
1 tk tereyağıbal tahin pekmez
Öğle 15.30
1 kase yulaf ezmesi sütlü
17.oo
1 tane kurabiye 1 küçük kase kısır
19.30
1 kase patlıcan yemeği
Salata
1 kase domates ezmesi 2 kaşık yoğurt
3,4 dilim pancar turşusu 2 tane kabak mücveri
2,5 lt suEki Görüntüle 2916882 @Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Allah'ın izniyle hiç bir sıkıntı çıkmadan atlatirsiniz cnmYarin oglum sünnet olacak. Pcr verdik bakalim. Sonuc negatif cikarsa olacagiz. Dualariniza talibim. Umarim hersey sorunsuz ilerler.
Yaa aslinda temizlikten kastim baskaydi ama olsunPerakende olmaz mı yorulma diye hani
Afiyet olsun canim mucverler kizartma galiba neyseki 2 tane yemissin :)Selam kizlar öğlenden sonra arkadaşım geldi onla vakit gecirdim buraya gelmem bu saati buldu bu sebeple menumude yazıyım çıksın aradan
Kahvaltı 11.3o
1 dilim beyaz peynir
1 dilim TB ekmek
1 üçgen peynir
Zeytin
5 dilim sucuk 2 yumurta ile omlet
Salata
1 tk tereyağıbal tahin pekmez
Öğle 15.30
1 kase yulaf ezmesi sütlü
17.oo
1 tane kurabiye 1 küçük kase kısır
19.30
1 kase patlıcan yemeği
Salata
1 kase domates ezmesi 2 kaşık yoğurt
3,4 dilim pancar turşusu 2 tane kabak mücveri
2,5 lt suEki Görüntüle 2916882 @Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Niye herkeşin menüsünü begeniyosuNda benimkini begenmiyosunBikere ben fazla yemiyorum ki diğer arkadaşlar az yiyor oyuzden benim menü çok geliyor senin gözüneAnnem kardesime gitti iste bugun bana gelcekti iste gelcekti sadece
Anam bakmaz
Maşallah sana
Afiyet olsun canım
Kızartma kaptancigim lakin peçete ile fazla yağını aldımYaa aslinda temizlikten kastim baskaydi ama olsun
Afiyet olsun canim mucverler kizartma galiba neyseki 2 tane yemissin :)