- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Tamam canım afiyet olsun cuma tartini merak ediyorumKızartma kaptancigim lakin peçete ile fazla yağını aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım afiyet olsun cuma tartini merak ediyorumKızartma kaptancigim lakin peçete ile fazla yağını aldım
Pazartesi ye kesin eksiyimdir de cumaya göre durum ne bilimiycemTamam canım afiyet olsun cuma tartini merak ediyorum
Fazla degildi yani menunNiye herkeşin menüsünü begeniyosuNda benimkini begenmiyosunBikere ben fazla yemiyorum ki diğer arkadaşlar az yiyor oyuzden benim menü çok geliyor senin gözüne
Ozaman afiyet olsun banaFazla degildi yani menun
Afiyet olmus benceOzaman afiyet olsun bana
Kalp gözün acikmisBugün sabah yürüyüş yaparken bir arkadaşımla oturup konuşmayı özledim nekadsr ihtiyacım var diye düşündüm öğlen iş yaparken tel çaldı dostum dediğim arkadaşım bugün izinliymis sana geliyorum dedi ben şokresmen dilek kapım acıkmış yada telapati yolu ile arkadasimla iletişime geçmişim
Belki anlamamazliktan gelmişimdirYaa aslinda temizlikten kastim baskaydi ama olsun
Afiyet olsun canim mucverler kizartma galiba neyseki 2 tane yemissin :)
Varlar ama yoklar sessizce izliyolar2 gundur cok sessiz burasi kimse gelmiyor artik :)
Izlesinler bakalim:)Varlar ama yoklar sessizce izliyolar
Izlesinler bakalim:)
Kafam rahat artik bırakır giderim
Izlesinler bakalim:)
Kafam rahat artik bırakır giderim
Iyi geceler canimIyi geceler kizlar
He heeee söyle şekerim
Üye hakkı nasıl oluyor ki tatlım? Bu zamana kadar link değiştirmedim ve de 2008 den beri galiba üyeyim başka6151 ne ? Üye ismi değişiklik hakkın varsa nehir61 kullanılımiyorsa değişir canım.
Benim için iyi oldu ben bu hafta dökülüyor resmenTakımlar daha kapanmamış