- 24 Haziran 2016
- 7.216
- 26.137
Canım yoğurt ye yada salata ye havuç yeBahar ben şuan çok açım ya akşam öğününu yaomadigina çok pismanim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yoğurt ye yada salata ye havuç yeBahar ben şuan çok açım ya akşam öğününu yaomadigina çok pismanim
Açık olmak iyidir canim sonradan kırilcagina bastan kırilsın karsidakiMesela sen çok açık sözlüsün pat diye soyluyosun içindekini ama ben aksine öyle olamıyorum yapım gereği. Hani karşıdaki kırılır, yada yanlış anlaşılırim daha doğrusu insanlrla uğraşmak istemiyorum yoruyorlar.
Yada mutfakta pasta borekte magrifetlisin ben yaparım ama cok yapmam yaparsam dayanamam yerim
Yani çok tanımıyorum ama balık ve yengecle iyi anlaşırim. Frekansim tuttumu tutuyo. Zaten uyumlu biriyim
Zaten yaşanmisliklar, tecrübeler insanın gözünü aciyo sana hak veriyorum. Ben daha çok kimseyle ugrasmamayi tercih ediyorum. Sonuç olarak insanlar değişmiyor niye kendimi yorayim ki boşa benimde düşüncem böyle ama hakedene bende lafımi veririm.Açık olmak iyidir canim sonradan kırilcagina bastan kırilsın karsidaki
Ben özümde neysem oyum hic sevmem yalani,yalanciyi,arkadan iş cevireni,dayanamayip soylerim cunku çok kırildım zamaninda oyuzden böyle oldum
Çok erken kapatmışsin tabi acikirsin canım afiyet olsunMenüm
10:30 gibi
2 haşlanmış yumurta.
1 kupa yeşil çay
15:30 gibi
1 koca kase ton balıkli salata
1 kupa yeşil çay
Su : 2 lt
Eki Görüntüle 2916402
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia North River
kackaloribuEvet canım her zaman haklı olduğun gibi yine haklısın
Benimde arkadaşın çocuğu hiperaktif hap kullanıyordu şimdi kullanıyor mu bilmiyorum . Yaklaşık 2. Sınıftan 9. Sınıfa kadar kullandı. Hap kullanınca çocuk robot gibi kolunu kaldırmaya hali kalmıyor. Hapını etkisi geçince çıldırıyor sağa sola saldırıyor. Başka çaresi var mı bilmiyorum ama çok üzülüyorum böyle çocuklara. ALLAH yardımcınız olsun canım inşaallah en iyi şekilde atlatırsınız.
2 tabak etli patates yemis neresi azAfiyet olsun . Çok az yemissin
Annemde balik ayni senin gibi icindz tutar tutar heryerinden biseler cikarMesela sen çok açık sözlüsün pat diye soyluyosun içindekini ama ben aksine öyle olamıyorum yapım gereği. Hani karşıdaki kırılır, yada yanlış anlaşılırim daha doğrusu insanlrla uğraşmak istemiyorum yoruyorlar.
Yada mutfakta pasta borekte magrifetlisin ben yaparım ama cok yapmam yaparsam dayanamam yerim
Yani çok tanımıyorum ama balık ve yengecle iyi anlaşırim. Frekansim tuttumu tutuyo. Zaten uyumlu biriyim
8 kasik bulgurun ustune bide eppek mi yedin12:00
2 kahve , 1 adet buranın simidi diyeyim.
16 00
8 kaşık bulgur pilavı , balık ,
19 30
2 dilim ekmek arası domates salatalık .
Sonra 1 incir saat bilmiyorum
2 lt su
Birazdan yeşil çay .
Adım 3.515 = 351p.
E Elif_Eylul Zipzip- Cordelia
kuzumu kuzucuk surekli emiyor hastalik dis ust uste ama benimde bogazim aciyor corba iyi geldi 3 gunluk stok var vucutta ordan karsilarSelam canım. Olağan durumlar. Diyet spor devam. Sen nasılsın?
Geldim geldim.
Aç kalmış kuzu. Afiyet olsun.
Afiyet olsun canım. tereyagli ve tahin pekmezine gerek var mıydı?
Hee simdi böyle.
Hiç bilmiyor. Hayırlısı olsun canım.
Bravo.
Bahar ben şuan çok açım ya akşam öğününu yaomadigina çok pismanim
bak ya niye yemedin aksami simdi yogurt ye en azindan zaten gec yatiliyorMenüm
2 haşlanmış yumurta.
1 kupa yeşil çay
1 kupa yeşil çay
Eki Görüntüle 2916402
Guzel menu canim afiyet olsunSabah
2 tb ekmegi ile 1 dilim peynir tost
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
Salatalik
Domates
Ara
3 grissini
Ayran
Ara
Muz
Aksam
90 gr firin kofte
Ayran
Karnibahar corbasi
Ara
Bitter
Su 2,5 - 3 arasi
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Afiyet olsun canımMenüm
2 haşlanmış yumurta.
1 kupa yeşil çay
1 kupa yeşil çay
Eki Görüntüle 2916402
Afiyet olsun canımSabah
2 tb ekmegi ile 1 dilim peynir tost
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
Salatalik
Domates
Ara
3 grissini
Ayran
Ara
Muz
Aksam
90 gr firin kofte
Ayran
Karnibahar corbasi
Ara
Bitter
Su 2,5 - 3 arasi
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Afiyet olsun canim
Yulafli biskuvi yerine kuruyemis yesen canim nasil olur
hoş bulduummmmmmm hayat deneyimi olarak kıdemlim , kıymetliimmmmTanismadik Ekimcim. Sen de benim dikkatimi çektin inan yazmayı düşünüyordum sen erken davrandın. Kızlar sana abla deyince acaba akran miyiz dedim de aramızda yine bayağı bir fark varmış. Neyse olsun ruhumuz genç sonuçta. Ben de 52 yaşındayım senin gibi pozitif olduğumu düşünüyorum. Daha önce 60' la mezun oldum ama üç yılda tekrar 70' lere dayandım. Zararın neresinden dönersek kârdır ipleri elimize alalım kuzum. İnşallah burada istediğimiz kilolara ineriz. Hoş geldin aramıza sağlıklı günler dilerim.
ellerinize sağlık afiyetle siz de dağıttıklarınız da yesin inşallahErikleri topladik ama cogunu dağıtacağız sanirim
Annem 4-5 kavanoz kirmizi erikten marmelat yapti bu balli erik diye geçiyormuş sari erik