- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Pazar gunu içeceğim insallahAh ah insanin evi gibisi yok
Biraz daha dayan kaptan sonra evinde keyif kahvesi icersin
Ama tabi uyanabilirsem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazar gunu içeceğim insallahAh ah insanin evi gibisi yok
Biraz daha dayan kaptan sonra evinde keyif kahvesi icersin
Afiyet olsun canımIyi aksamlar kızlar bugün temizlik yaptim çok yoruldum bugünki menüm
Sabah 1 yumurta 1 cay kasigi yagla pırasa kavurma 1 dilim ekmek 4 zeytin 1 parca peynir çay
Ara anne çayı 2 yulafli büskivi
Ara 1 elma
Öğle 1 lahmacun 2 bardak ayran salata
Akşam peynirli salata limonlu soda tavuk suyu çorba
gece 1 cay bardagi diyet süt icerim
3 litre su
Zipzip-
Afiyet olsun canimIyi aksamlar kızlar bugün temizlik yaptim çok yoruldum bugünki menüm
Sabah 1 yumurta 1 cay kasigi yagla pırasa kavurma 1 dilim ekmek 4 zeytin 1 parca peynir çay
Ara anne çayı 2 yulafli büskivi
Ara 1 elma
Öğle 1 lahmacun 2 bardak ayran salata
Akşam peynirli salata limonlu soda tavuk suyu çorba
gece 1 cay bardagi diyet süt icerim
3 litre su
Zipzip-
Olgunlaşma yaşı diye bir şey yok tatlım enerjik olmayı başaramayinlarin uydurdukları laf ..Bende Ekim ablayi daha yaşı olsn biri zannederek abla diyordum @ekim2009 Aslında olay şöyle zuhal abla ile kanka idiler bende Zuhal abla yaşında olduğunu düşünmüştüm
Aslında aynı yasitlariz ama yazı dilinde çok olgun .Acaba sorun bende mi benmi olgulasamadim olgunlaşmam yaşlara geldim de benmi kacirdim .Aklımda deli sorular
Tatlım hoş buldum. Zuhali göremedim ben düğün bitsin gelirim demiş ondan sonra yazdı mi bilmiyorum. Allah kalbine işlerine ferahlık versin. Gelir geçer inşallah. Takma gitsin ..
Afiyet olsun canımMenü yazayim.
Sabah (11.00)
1 kase menemen 1 dilim ekmek
Ögle
Türk kahvesi
1 muz
Aksam
2 tabak etli patates haslama
Spor yapamadim. Adim sayim 5bin ancak olmus.
Zamanı geldiğinde tekrar okursun endişelenme bu ilgi kaybolmuyor meşguliyetler de artmış. Geçmedi mi o dediğin rahatsızlık. Tedavisi yok muBen ilkokulda kitap kurduydum. Cordelia
Ders arasinda kitap okurdum gizli gizli. Birgün evde paul ve virjine yi okudum. Babam dedi ki anlat bakalim. Ben bir başladim anlatmaya babam bayilcakti sonunu bitirdigimde nerdeyse uyuyacakti adam. Lise 2 de kitap yarismasina katilip dereceye girip bosna herseğe gittim. Ama o yil anksiyetem cikti, psikolojik baska seylerle panik atak gibi birsey oldum. Sonra ne ders calisabildim ne kitap okuyabildim. Hemen daralip birakir oldum. O yuzden iyi bir bolum okuyamadim universite de, kitap okumayida cocuklarla birlikte tamamen birakmis oldum. Keşke yeniden başlasam
Afiyet olsun . Çok az yemissinMenü yazayim.
Sabah (11.00)
1 kase menemen 1 dilim ekmek
Ögle
Türk kahvesi
1 muz
Aksam
2 tabak etli patates haslama
Spor yapamadim. Adim sayim 5bin ancak olmus.
Afiyet olsun canımSelam kızlar napiyosunuz nasilsiniz bugünün menüsünude yazayım
Kahvaltı saat 09.00
Öğlen 14.00
2 biber dolması
3 yemek kaşığı yoğurt
1 domates
Ara 16.40
İncir üzüm
Akşam
1 kase tarhana çorbası
2 çatal mantı
Salata
1.5 litre su
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia bugun adim var ama adım sayarim bı kaç saatte bir kendini yenileyip başa dönmüş o yüzden adım sayısı bildiremiyorum.. ancak çarşıya gidince saatciye yaptiricam saat olayini
Sağol canım teşekkür ederim napiyosun bittimi incir toplama isiAfiyet olsun canım
Iyiyim canim sen nasilsin,bitmedi canim bitermi eylul sonunu bulur gibiSağol canım teşekkür ederim napiyosun bittimi incir toplama isi
He öylemi canım bereketli olsun insallah.Iyiyim canim sen nasilsin,bitmedi canim bitermi eylul sonunu bulur gibi
Bende balık
Hayırlı geceler canimIyi geceler kizlar ❤❤