- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Amin insallah canim sagolHe öylemi canım bereketli olsun insallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin insallah canim sagolHe öylemi canım bereketli olsun insallah.
İyi geceler canım bu veda mesajı mıydı? Yoksa ben geldim mesajı miIyi geceler kizlar ❤❤
Iyi geceler canimIyi geceler kizlar ❤❤
Afiyet olsun canım12:00
2 kahve , 1 adet buranın simidi diyeyim.
16 00
8 kaşık bulgur pilavı , balık ,
19 30
2 dilim ekmek arası domates salatalık .
Sonra 1 incir saat bilmiyorum
2 lt su
Birazdan yeşil çay .
Adım 3.515 = 351p.
E Elif_Eylul @Zipzip- @MiraPham
Sende benim gibimisinBende balık
Haklısın, aynen, tabi ki bla bla bla hepsini peşinen sundum
Evet canım her zaman haklı olduğun gibi yine haklısınCikolatali ekmek.dışinda afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Et ve salata daha fazla yiyebilirdin ama kavurma diye yemedin heralde
Afiyet olsun canım
Hee var biraz sakinim
Sagol canim
Afiyet olsun canım
Sabah 3dilim.ekmek var zaten 3tana patatesin isi ne orda
Benimde arkadaşın çocuğu hiperaktif hap kullanıyordu şimdi kullanıyor mu bilmiyorum . Yaklaşık 2. Sınıftan 9. Sınıfa kadar kullandı. Hap kullanınca çocuk robot gibi kolunu kaldırmaya hali kalmıyor. Hapını etkisi geçince çıldırıyor sağa sola saldırıyor. Başka çaresi var mı bilmiyorum ama çok üzülüyorum böyle çocuklara. ALLAH yardımcınız olsun canım inşaallah en iyi şekilde atlatırsınız.ay inşallah öyle olur. oğlum beni çok yoruyor, farkında değil ders yapmamak için bin takla atarken o da kendini daha fazla yoruyor. Hiperaktivite ve dikkat eksikliği tanısı var, ilaç kullanımı için doktora randevu alacağım mecburen
Yani bilemiyorum ki ..Sende benim gibimisin
Haklısın, aynen, tabi ki bla bla bla hepsini peşinen sundum
İyi geceler canimBurdan sonrasını okuyamadım inşaallah önemli birşey yoktur. Hayırlı geceler herkese
Hayırlı geceler canimBurdan sonrasını okuyamadım inşaallah önemli birşey yoktur. Hayırlı geceler herkese
Nasil bilmezsin kendiniYani bilemiyorum ki ..
Evet ne bulduysam yedim bugün bu hafta benim için hiç iyi bir hafta değil malesef .Iyi geceler canim
Afiyet olsun canım
Karbonhidrat olmus simit,bulgur,2dilim ekmek
Evet tırsıyorum ben söylemiş olabilir miyimNehir6161 sana yorum yaptığima gore yatabilirim sen tırsıyomuşsun benden öyle kulagima geldi
Yarin düzenle menuleriniEvet ne bulduysam yedim bugün bu hafta benim için hiç iyi bir hafta değil malesef .
Evet tırsıyorum ben söylemiş olabilir miyim
Bir bakim , hımmm , eli maşalısın yetmez mi? Korkuyorum işte bana ne bananeYarin düzenle menulerini
Ben öcümüyüm
Mesela sen çok açık sözlüsün pat diye soyluyosun içindekini ama ben aksine öyle olamıyorum yapım gereği. Hani karşıdaki kırılır, yada yanlış anlaşılırim daha doğrusu insanlrla uğraşmak istemiyorum yoruyorlar.Sende benim gibimisin
Hımmm güzelmis kork bendenBir bakim , hımmm , eli maşalısın yetmez mi? Korkuyorum işte bana ne banane
Bahar ben şuan çok açım ya akşam öğününu yaomadigina çok pismanimMenucugum :)
Sabah(10:40)
2 yumurta
1yk lordan omlet
Ogle (14:20)
Ton balikli salata
Ara(15:40)
Sutlu kahve
2 dlm elma
10 kaju
Aksam (18:00)
2 kepce tarhana corbasi
Su: 1.5 lt suan spor: simdilik 10000 sonra eklerim foto
@Zipzip- E Elif_Eylul @MiraPham askrhpozitif
Sen var ya sen öcü bir böcüksün böyle uğur böcüğü gibi ama gözlerini pörtletip öcü olmaya calisan tabi ki sonuna kadar haklısın her durumdaYarin düzenle menulerini
Ben öcümüyüm