- 21 Kasım 2013
- 22.887
- 71.660
Dukan birasi tavsiye ederim ödem içinsabahtan beri araştırıyorum bende regli ödemide var onuda atarım diye düşünüyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dukan birasi tavsiye ederim ödem içinsabahtan beri araştırıyorum bende regli ödemide var onuda atarım diye düşünüyorum.
Evet yaa, biz bir şekilde yapıyorduk. Şimdi arkadaslara okulda mesaj geliyor, şu kitap şu sayfalar vs. Veliye yuklenmisler sanki daha çok yada isteyen veliler var. Değişmiş canım artık herseyBen hiç annemle ders yaptığımı bilmem ..Bizim gorevimiz bizim sorumlulugumuzdu sorguladığı mi bile hatırlamıyorum yani
Teşekkürler canim kiz uyanınca da parka cikarcam ikisini. Eşim mesaide yine.. tempolu günlere basliyoruz yarin okul var. Cocuktan coo ben heycanliyimSelam canim bir suru is yapmissin eline saglik
Guzel heyecanlar canimTeşekkürler canim kiz uyanınca da parka cikarcam ikisini. Eşim mesaide yine.. tempolu günlere basliyoruz yarin okul var. Cocuktan coo ben heycanliyim
Ah aman nerde mis, her yer pis görünüyor yine bana. Çünkü hep yarim kalıyor. Bebiş uyurken cam siler toz alırım demistim buyuk kiz kurabiye diye tutturdu. Yemegi yaptim kurabiye yaptim pertim cikti cam silecek halimde kalmadi. Camasirlarda hâla bekliyoOh misler gibi olmuştur Aman ev işi bitiyiormu hergun aynı
Ahahah ayni ben sonra da hep anlatirdim erkenden arkadaslarim kizardiKolay gelsin. Diyetdaşim.
Çok iyi cumadan önce gider ödem.
Canım biz protein diyetine başladık. Haftaya yapabilirim kabak detoksu.
Afiyet olsun. Pilin varsa tartına takta bakalım kaçsın.
Hoşgeldin.
Senin oğlun evliydi bekar oğlun mu vardı?
Canim.gecmus olsun.
Kolay gelsin.
Ben de hatırlamıyorum. Yani gerçekten hiç annemle ders yapmadım galiba... Zaten şu gıcık olunan, okumayı çok seven tiplerdendim. Türkce kitabını alır almaz içindeki tüm hikayeleri okurdum.
Başlayalım birlikte. Bir kitap seçip okuyalım. Aklımızda olsun. Ben de evlenince bıraktım okumayi.Ben ilkokulda kitap kurduydum. Cordelia
Ders arasinda kitap okurdum gizli gizli. Birgün evde paul ve virjine yi okudum. Babam dedi ki anlat bakalim. Ben bir başladim anlatmaya babam bayilcakti sonunu bitirdigimde nerdeyse uyuyacakti adam. Lise 2 de kitap yarismasina katilip dereceye girip bosna herseğe gittim. Ama o yil anksiyetem cikti, psikolojik baska seylerle panik atak gibi birsey oldum. Sonra ne ders calisabildim ne kitap okuyabildim. Hemen daralip birakir oldum. O yuzden iyi bir bolum okuyamadim universite de, kitap okumayida cocuklarla birlikte tamamen birakmis oldum. Keşke yeniden başlasam
Selam canimBugun yenice girebiliyorum
Selam herkese napiyonuz nediyonuz
Gecmiste kaldim gelecege yetisim bari dedim
Olduğu kadar artık canları sağolsun bebelerin de iş yapılır herzamanAh aman nerde mis, her yer pis görünüyor yine bana. Çünkü hep yarim kalıyor. Bebiş uyurken cam siler toz alırım demistim buyuk kiz kurabiye diye tutturdu. Yemegi yaptim kurabiye yaptim pertim cikti cam silecek halimde kalmadi. Camasirlarda hâla bekliyo
Hayra aç ağzını kaptan diyet gruplarina diye diye kapattık günlükler kalsın bariGünlüğü kapatip gidelim en iyisi
Afiyet olsun canimMenucugum :)
Sabah(10:40)
2 yumurta
1yk lordan omlet
Ogle (14:20)
Ton balikli salata
Ara(15:40)
Sutlu kahve
2 dlm elma
10 kaju
Aksam (18:00)
2 kepce tarhana corbasi
Su: 1.5 lt suan spor: simdilik 10000 sonra eklerim foto
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia askrhpozitif
Hayra aç ağzını kaptan diyet gruplarina diye diye kapattık günlükler kalsın bari