- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Takim sayısı ve uye sayisi azalınca takimlarin kapatilmasina karar verdik cuma yarışmalari son bulduKaptanım ne oldu böyle
Takım kapatıldı mi neden
Buradan mı devam edicegiz
Gunluklerden devam edecegiz artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takim sayısı ve uye sayisi azalınca takimlarin kapatilmasina karar verdik cuma yarışmalari son bulduKaptanım ne oldu böyle
Takım kapatıldı mi neden
Buradan mı devam edicegiz
Tamam canimTakim sayısı ve uye sayisi azalınca takimlarin kapatilmasina karar verdik cuma yarışmalari son buldu
Gunluklerden devam edecegiz artik
Benim oglan tatlimKim evleniyor tatlım
Annemler şeker fabrikasinin biraz asagisindalar cnmayy burası yazır mahallesiymiş , annenler de buradadır belki ne güzel olur gelince görüşme şansımız olur
şükür güzel geçmiş , geçen sana yazmayı unuttum şimdi kına da damatta elini açmıyormuş kv si altın veryormuş sizde de oldu mu , darısı düğüne :)
Adımın anlami olunca onu seçtimavatar resmin nick in değişti ama yine sensin ya görür görmez bana bir mutluluk geliyor bundan sonra en sevdiğim gezegen saturnnnnnnnnn
Kurallar aynı canim menu ve tarti bildirimi devam ediyoruzTamam canim
Buradan aynı kurallarla devam edicegiz
Ben başlayamadım yarın başlayacam inşallah nöbette zorlamazsa uyarım.. bu sabah kahvaltıyı geç yaptık büyük oğlanın kontrolü vardı ona gittik geldik gelince normal kahvaltı yaptım akşama da annemlere geçecez orda hafif bişeyler yaparım yarın da yemeklerimi hazırlar yanıma alırımBaşladım tatlım. Yalnız ben biraz ek yapıyorum. Sporda yaptığım için az geliyor. Yoğurda 2 kaşık yulaf ekliyorum. Doymazsam meyve yiyorum . 4-5 saat aç kalma kuralına uyuyorum. O önemli. Yalnız ben tavukla başladım. Balık 3. Gün olacak. Yerlerini değiştiriyorum yani. Ama listeye uyuyorum.
Koy erigi hic digerleri gibi olmuyor bende cocuklara yaptim kabizlik problemi kalmiyor vallaErikleri topladik ama cogunu dağıtacağız sanirim
Annem 4-5 kavanoz kirmizi erikten marmelat yapti bu balli erik diye geçiyormuş sari erik
Ben de pire ziplayamiyorum artık esneklik gitmişBittim ben artık
AblayaaaaBen de pire ziplayamiyorum artık esneklik gitmiş
En güzeli aslinda ama ben hic yemiyorumKoy erigi hic digerleri gibi olmuyor bende cocuklara yaptim kabizlik problemi kalmiyor valla
Tatlım pazarda sarı incirler minik minik 24 lira...bu ne la . Yetişmesi çok mu zor bunun ?Bitti azonce geldik yukari bakmaktan başım ağrıyor
Sen ne pok yiyonkiEn güzeli aslinda ama ben hic yemiyorum
EkmakSen ne pok yiyonki
EkmekSen ne pok yiyonki
Nasilda biliyor beni
Off abla sorma pahali bu sene ama biz verirken düzeltiyolar bizi biz sizin aldiginiz inciri 10tl ye veriyoz incir isi cok zor 6da gitt oglen gel toplamakla bitmiyorTatlım pazarda sarı incirler minik minik 24 lira...bu ne la . Yetişmesi çok mu zor bunun ?
Hemde beyaz
Cok tsk ederimGeçmiş olsun canım Allah şifa versin
Selam canimSlm arkadaslar...