- 20 Mart 2008
- 140.618
- 210.846
- 60
Sabah aç karnına başka gün içinde yediklerimiz ve içtğklwerimiz artırıyor hemen kiloyuben 59 olunca parti yapacam burda
bi türlü göremiorum ya
61 oluorum snra birden 62 oluyorum anlamıorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah aç karnına başka gün içinde yediklerimiz ve içtğklwerimiz artırıyor hemen kiloyuben 59 olunca parti yapacam burda
bi türlü göremiorum ya
61 oluorum snra birden 62 oluyorum anlamıorum
Sakın haaaa durmak yok.ben pes edecem
ideal kilomu 52 gösteriyor ... tövbeler olsun ... kendisine imkansız demek istiyorumideal kilom 55 miş
gebelikten önce 52-53-54 gidip geliyordum
abla yk benm bildiğin kilo yaSabah aç karnına başka gün içinde yediklerimiz ve içtğklwerimiz artırıyor hemen kiloyu
amin amin hepimizin inşallahTeşekkür ederim böcüüm
Ben de iyiyim çok şükür. Rabbim iyilik güzellik versin hepimize. Sağlıklı günlerin olsun senin de
ablaaaaaaaaaaaaaSakın haaaa durmak yok.
Bu sene bikini aldım seneye giyecem şu yüksek belli olanlardan
o zaman bu hesaplamada sorun varideal kilomu 52 gösteriyor ... tövbeler olsun ... kendisine imkansız demek istiyorum
diyetisyen ise 64 kilo olsanız ideal kilonuzda olursunuz dedi
ben 2 çocuk annesi 43 yaşında bir bayanım
en son orta okulda 52 kilo oldum ben
57 kiloya diyetle düştüğümde herkes bana ne oldu hastalığa mı yakalandın yüzün çökmüş dedi. anam ve kv karalar bağladı. komşularım bir sıkıntın mı var diye sordu. eşim lütfen kilo alır mısın deyip durdu
sen de : seni sağlıkla ideal bedenine kavuşturan iksirin olduğu için teşekkür edip suya seni seviyorum de her gün yapDayanamayip din gece kalkip yattim. Ayy dedigin gibi sihitli su icer gibi ictim. Oyy rabbim tabiki sukurler olsun baska bir derdim yok ama su kilo cok uzuyor beni ya. Bi gorse su gozlerim 60 oldugumu
Neye inanirsan o odur. Ben inandim bu sihirli suya sayende
Masallah canim. Cok guzel kenu de adimlar da. Boyle guzel olmasa zaten 60larda bu kadar kalamazdin
2 gn var daha diyortmuşum31 Aralık'ta sözde 6 lari gorecektim 8 peri görmesem iyi
heee evet met çok hızlı olmalı8000 -10000 adim atiyorum sporda yapmiyorum
Metabolizmam hızlı sanırım
Sizin diyet nasıl gidiyor KV ileheee evet met çok hızlı olmalı
benim met hızım 1200 kalori heheheheh
yani su içsem yarüyür
aslında 1200 kaloriden fazla almamam gerekiyor ki kilo vereyim
fakkat ne mümkün bende bu boğaz varkene
Polonyadayiz canim esim de Polonyali.ben de eşim keşke hep türkü dinlemese, şöyle biraz indie takılsak diyorum ama yööök olmuyor
polonyada mısınız? eşin nereli?
Buhar olup ucusmam lazım2 gn var daha diyortmuşum
aslın da o kilo boy tablosunda ki ölçüler yanlış hatırlamıyorsam fransa da podyum mankenleri için belirlenen ölçülerden yola çıkılarak yapılmıştıideal kilomu 52 gösteriyor ... tövbeler olsun ... kendisine imkansız demek istiyorum
diyetisyen ise 64 kilo olsanız ideal kilonuzda olursunuz dedi
ben 2 çocuk annesi 43 yaşında bir bayanım
en son orta okulda 52 kilo oldum ben
57 kiloya diyetle düştüğümde herkes bana ne oldu hastalığa mı yakalandın yüzün çökmüş dedi. anam ve kv karalar bağladı. komşularım bir sıkıntın mı var diye sordu. eşim lütfen kilo alır mısın deyip durdu
buhar gibi uçup kiloları kendnimize çekiyoruz amaBuhar olup ucusmam lazım
Yağ hepimizde var kuzu,gidecek onlarrrrr gidecekkkkabla yk benm bildiğin kilo ya
artık ödemim olduğunada inanmıorum
löpür lpür aslan gibi yağlarm var
Kararlıyımmm ben birde bu kiloda olmadım ki hiç.,ablaaaaaaaaaaaaa
azmine hayranımmmmmmmmmmmmm
o zaman bu hesaplamada sorun var
bende 54 olduğumda herkes iyimidin hastamsn dio ama ben halimden memnundum
Haklısın valla 1 günde artı 2 gelebiliyor ama giderken nazlı nazlı gidiyorbuhar gibi uçup kiloları kendnimize çekiyoruz ama
bu kilolar cok hain.. acımsız
gelirken koşuolar
giderken mıy mıy mıy
bendeYağ hepimizde var kuzu,gidecek onlarrrrr gidecekkkk
Kararlıyımmm ben birde bu kiloda olmadım ki hiç.,
Hep zayıftımm
di miiiiablaaaaaaaaaaaaa
azmine hayranımmmmmmmmmmmmm
o zaman bu hesaplamada sorun var
bende 54 olduğumda herkes iyimidin hastamsn dio ama ben halimden memnundum
Yazin o sicakta disarda takmistik.Eşiniz yabancımı.
Ciddi diyorum kaşınmayın kıskançlık kadar insanı rahatsız eden daha ne vardır bilmiyorum.
Çok şükür hiç yaşamadım böyle bir durumu,yaşasaydım sıkıntı olurdu tahammül edemezdim.
Maske hala zorunluda sorumsuz olan bazı vatandaşlar maskeyi off yaptılar takmıyorlar bile ..