Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok benim yüzüm kızardı onlar gulerlerdi.. hiç birşeyi kafaya takmıyorlar çocuğu düşüyor annesi kaldırmıyor bile kendi kalkıyor yerden çocuk biz olsak aman yavrum oldu bitti mahvolduAdamlar hayatın dibini yaşıyorlar rahat insanlar birde.
ohh missssMerhaba kızlarrr ❤
Eki Görüntüle 2978222
Teşekkür ederim böcüümelbette diyebilirsin
sağlık sıhhat şimdilik iyi bakalım
sizler nasılsınız efenim?
afiyettesiniz inşallah
merhabaMerhaba kızlarrr ❤
Eki Görüntüle 2978222
Günaydın abla
ideal kilom 55 mişBuradan hesaplamalarımzıı yapabiliriz hanımlar ..
aynen ondan sonra mükemmel olmaya çalışan kaygılı insanlar yetiştiriyoruz. e mikkkemmmel olamayınca ne oluyorÇok benim yüzüm kızardı onlar gulerlerdi.. hiç birşeyi kafaya takmıyorlar çocuğu düşüyor annesi kaldırmıyor bile kendi kalkıyor yerden çocuk biz olsak aman yavrum oldu bitti mahvoldu
Gunaydin canim.Günaydın kızlar
Tartıyı boşladim abla cuma sürpriz olacakAşkım pozitifim Naptin naptın
Amin canım inşallahoyyyyy kuzummm canımm benim yaa baya çileli oldu ama insa sifa olsun
Ben yapmıştım gecenin bir vaktişimdi sabah ev poğaçası yedim. çok ufaktı ama inan hala açım
ev poğaçası ortalama kalori 117 iken su böreği 750 kaloriymiş
canım da su böreği çok çekmişti ama nöööö kalsın dedim doğal olarak.
öğlene tavuk pilav varmış kız kim yapmıştı askrhpozitif sen çocuklara yapmıştın değil mi?
başka sey isteseymişim olacakmış. onunla ayran içmeyi planlıyorum 3 gibi. akşama yoğurt belki yerim yine.
Planım bu şekil.
Benimde 52 diyor 5 kilo vermem gerekiyorideal kilom 55 miş
gebelikten önce 52-53-54 gidip geliyordum
Aslında olması gerekeni yapıyorlar biz öylemiyiz dediğin gibi çocuk düşe yemek yemese filan ne oluyoruz.Çok benim yüzüm kızardı onlar gulerlerdi.. hiç birşeyi kafaya takmıyorlar çocuğu düşüyor annesi kaldırmıyor bile kendi kalkıyor yerden çocuk biz olsak aman yavrum oldu bitti mahvoldu
ben 59 olunca parti yapacam burdaBenimde 52 diyor 5 kilo vermem gerekiyor
Gunaydin canim.
Benimde 54 çıktı 6 kilo verme m lazımmm savaşa hazırız demiiiideal kilom 55 miş
gebelikten önce 52-53-54 gidip geliyordum
ben pes edecemBenimde 54 çıktı 6 kilo verme m lazımmm savaşa hazırız demiii