Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman canım dikkat etkızlar ben az yemeyi çok abarttım galiba bi tansiyonum düştü 9 gibi bir ufak bardak süt içtim.
yarın 2. menümü biraz dolu bir şey seçicem
Kırmızı kaptanlığımın ilk günleri geldi aklıma. Aman diyim canım sakın bu hatayi yapma. Sağlık ve wc problemlerini bir yana bırak, ödem tutup artı geliyorsun bizzat yaşadım iki hafta öncekızlar ben az yemeyi çok abarttım galiba bi tansiyonum düştü 9 gibi bir ufak bardak süt içtim.
Cok gecmis olsun canim. Covid gecirmedim ama inflenza olmustum. Çok agir gecirdim o da olabilir hepsinin ilaci dinlenmek. Bu arada aile hekiminrapor verir diye dusunuyorum. Hastanelerde ugrasmazsin en azindanCanım cumartesi ve dün test yaptırdım ikisi de negatif çıktı. Pozitif çıksa evde dinlenir rahatlardık en azından çünkü çocuğum çok hasta onu okula göndermem mümkün değil, ben de öğretmenim okula keyfi gitmemezlik yapamıyorum rapor lazım rapor almak ile uğraşacağım
Koku tat gitmedi bizde ama onun dışındaki her belirtiyi yaşıyoruZ bilemedim.
Sana ve annene de geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın
dikkat et canım.kızlar ben az yemeyi çok abarttım galiba bi tansiyonum düştü 9 gibi bir ufak bardak süt içtim.
İnşallah canım. Randevu aldım sabah gideceğim. 3 gün rapor verse iyice dinleniriz haftasonu ile beraberCok gecmis olsun canim. Covid gecirmedim ama inflenza olmustum. Çok agir gecirdim o da olabilir hepsinin ilaci dinlenmek. Bu arada aile hekiminrapor verir diye dusunuyorum. Hastanelerde ugrasmazsin en azindan
menün çok güzel afiyet olsun canım.Menu
Sabah
2 yumurtadan omlet
1 dlm peynir
Domates
Ara
Kahve
2 kare bitter
Aksam (17:40)
1 kase yayla corbasi
5yk taze fasulye
Salata
Su:2 lt adim : Eki Görüntüle 2978048
Zipzip- Elhan Cordelia
Gerilme kııız regl başlayınca nasıl balon gibi söneceğini hayal et kendinle dalga geç şimdi aynaya bakıp (eğer kabız değilsen cnm tabi) ayy çocuğum 3 aylık ya da noel anneyim vsvalla ben gerildim iyice
rica ederim bebeeem aynen etkileyici di miAkil oyunlarini ben de coook begenmistim. Uzun sure etkisinde kalmistim. Ama digerlerini okumadim cok sagol canim
wc de biraz sıkıntı canım. valla gelsin gelsin sıkıldımGerilme kııız regl başlayınca nasıl balon gibi söneceğini hayal et kendinle dalga geç şimdi aynaya bakıp (eğer kabız değilsen cnm tabi) ayy çocuğum 3 aylık ya da noel anneyim vs
rica ederim bebeeem aynen etkileyici di mi
Ay rengarenk cnm nefis
ben bunu yapmayı düşünüyorum. ama mercimeğini az koyacağım. sebze yoğunluklu olsun diyorum. nohut da eklemeyeceğim.
bir de başka sebzelerle de farklı bir türünü yapacağım. baklagil olmayacak içinde
Mı 2 scale olması lazım canımkızlar hangi modeli kullanıyorsunuz?
ara verince saldım canım yaa
evet bu hafta yokum. bir moral bozuklu yaşadım adapte olamadım canım.
hangi marka canım?
Cnm salatalara mı serpiştiriliyormuş onu burda kızlardan anlatan olmuştubu arada bugün açlık otu aldım
Canım hastalar mıydı şifa olsunBen uykuya geçme hayalleri kurarken çocuklar aciktik diye tutturdular bu saatte pilav tavuk yiyorlar