- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
Büyük hastaydı canım akşam sofrada yediremedim şimdi canları istedi bana da yapmak düştüCanım hastalar mıydı şifa olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Büyük hastaydı canım akşam sofrada yediremedim şimdi canları istedi bana da yapmak düştüCanım hastalar mıydı şifa olsun
Bu aralar tartıyı bende boşaldım vallahi cuma ne çıkar Allah kerimyarın tartılıp bakayım günahım ne kadar olmuş
İştah açılması iyiye işaretBüyük hastaydı canım akşam sofrada yediremedim şimdi canları istedi bana da yapmak düştü
Aynen canım çok şükürİştah açılması iyiye işaret
Büyük hastaydı canım akşam sofrada yediremedim şimdi canları istedi bana da yapmak düştü
Okurken aynı şeyi düşündüm. Çok şükür yesinler darısı benim veledimin başınaAynen canım çok şükür
tüh erken çıkmışım benim yemek sana iyi fikir olmazdı diyettekilere uymaz:)) dolma köfte(malatya içli köftesi) mercimek çorbası salata yaptımNe yapacaksın? Bana fikir olsun
Ay içli köfte miiiiitüh erken çıkmışım benim yemek sana iyi fikir olmazdı diyettekilere uymaz:)) dolma köfte(malatya içli köftesi) mercimek çorbası salata yaptım
Afiyet olsuntüh erken çıkmışım benim yemek sana iyi fikir olmazdı diyettekilere uymaz:)) dolma köfte(malatya içli köftesi) mercimek çorbası salata yaptım
Ayy sana inanmıyoruum gördüğüm en hafif menün cnmmm hem aralıklı oruç hem arada 4.5 saat vallahi helalll gelin 73
Amin canımm nasıllardı bugün sen nasılsın cnmOkurken aynı şeyi düşündüm. Çok şükür yesinler darısı benim veledimin başına
çalışanlara cidden çok zor gülüm allah kolaylık versin , kız kardeşim eğitim zamanları sulu yemek yada çorbayı fazla yapıp sıcakken kavanozlayıp ters çeviriyormuş soğuyunca dolaba koyup o bir kaç gün için de açıp yiyorlarmış yoksa yetiştiremiyorum abla diyordu eşi yemeği hep tam olsun ister ya gece yapacak ya da erkenden çalışanlara cidden çok zorrrrKolay gelsjn canim. Ben de hep yemegimi sabahtan yaoarim. Karni acikan yesin gun icinde degilse calisirken 18 den sobra wvde oluyorum ne ara hazirliycqm da saat kacta yiycez.
sağ ol gülüm benimkiler güzelce hakladılar :))Afiyet olsun
Afiyet olsun canım çok güzel menün.Erken kapatmışsın acıkmadın mı?
ben geçen cuma bulgur köftesi yaptıydım çok begendim bu cuma yine yemek için sabirsizlanıyorumsağ ol gülüm benimkiler güzelce hakladılar :))
Cook sagol canim. Begenmene nasil sevindim anlatamam. Kendime hedef koydum . Yapabilirsem 2 ogun degilse en fazla 3 ogun yiycem artik gidin kilolaaarAyy sana inanmıyoruum gördüğüm en hafif menün cnmmm hem aralıklı oruç hem arada 4.5 saat vallahi helalll gelin 73
Amin canımm nasıllardı bugün sen nasılsın cnm