- 13 Mayıs 2013
- 10.882
- 49.925
İyi geceler canımIyi geceler kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler canımIyi geceler kizlar
aynenBu Cuma İnşaAllah canm başlamam gerek yoksa kilo aldı başını gidiyor
Cuma yaz benide listeye
Tüh keşke birseyler yeselerHaYİr CAnim lokma koyamiyorum agizlarina
Valla Bi gayretle yaptım inşallah doğru olmuştur. Eşim kontrol etti doğru dedi ama baya yordu karnımıValla plank çok iyi yapmışsın hayatım
Canım afiyet bal şeker olsun. Biraz daha fazla yesen, bana az geldi . Doymadım yani ben bunlarla
Anaaam benim burnuuum işten kurtulur mu aheeeey aheeey . Ayrı bi tiyatro az sonra anlatırım.
Eline sağlık canım brn de emeklerin için sana çok teşekkür ederim
Canım canım
Çok teşekkür ederim balım
Ye canımmvaayy harika
9500deyim ben de 10 yapam
teşekkür ederim cheese cakeim
ay ödül olarak haftaya yerim bari canim çekti nickten
Cnm alıntı yapıyosun ya üstüne tıklayınca yazıyordu ,tüm emojilerin olduğu yerde daha çooook varGoruselim bakalim (senin o sopali emojini cok begendim ama bulamadim
İyi geceler kaptancımIyi geceler kizlar
Cnm komik atmadım yanlış oldu evet gördüm seni deBen de ordayım canım @Calcifer başkan sağolsun ekledi beni
Valla uzun zamandır okumuyordum orası beni gaza getirdi her gün okumaya çalışıyorum. Beraber okuyalım kuzucumYe canımm
Cnm alıntı yapıyosun ya üstüne tıklayınca yazıyordu ,tüm emojilerin olduğu yerde daha çooook var
İyi geceler kaptancım
Cnm komik atmadım yanlış oldu evet gördüm seni de
Yeni yılda daha aktif olcam orda da inşallah
İyi geceler canım inşallah sabaha yavrularımız iyileşmiş olurİyi gecelerrr ❤
Bitti kaptancım 10 bin olsun atıcamKolay gelsin hayatım
Cnm aklıma gelenlerKlube yazdim canim. Ama hala senin onerini bekliyorum.
Ayy Noel Baba mode on onun da keyfini yaşamalı bazenyemeden mi yoksa regl gelmediği için mi bilmiyorum karnım şişti de şişti şu an en sinir hali
İyi geceler canımİyi gecelerrr ❤
Tamam kuşumValla uzun zamandır okumuyordum orası beni gaza getirdi her gün okumaya çalışıyorum. Beraber okuyalım kuzucum
valla ben gerildim iyiceAyy Noel Baba mode on onun da keyfini yaşamalı bazen
Cok guzel emoji yaaBulursun canim gulucuklerde var ama ben onu acmaya üşeniyorum
Kodlarıda var aslinda ama onlarida ogrenmedim hic :)
Buldum buldum. Ben hep telefondaki emojileri kullaniyordum. Supermis bunlar yaa.Ye canımm
Cnm alıntı yapıyosun ya üstüne tıklayınca yazıyordu ,tüm emojilerin olduğu yerde daha çooook var
İyi geceler kaptancım
Cnm komik atmadım yanlış oldu evet gördüm seni de
Yeni yılda daha aktif olcam orda da inşallah
Akil oyunlarini ben de coook begenmistim. Uzun sure etkisinde kalmistim. Ama digerlerini okumadim cok sagol canimBitti kaptancım 10 bin olsun atıcam
Cnm aklıma gelenler
1.Angela'nın Külleri 2 kitap
2.Jane Eyre
3.Akıl Oyunları
Polisiye de mi sormuştun?
İyiyim canım. Sen nasılsın? Neler yapıyorsun? Yoğun musun?Hosbuldum beybim nasılsın
Kac kilosun ben 75 i gordum gecen hafta basladim ama bu hafta regle yakalandimAynen canım ama pes etmek yok Cuma tekrar başlayalım
Çok geçmiş olsun
SagolunÇok geçmiş olsun cnm ya covid bitse başkası Allah acil şifalar versin
Canııımzaten kilon duraklamaya girmişti kh depoların dolunca ferrari gibi devam dersin
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun kaptanim