- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
Kanka senle ne guzel kilo veroiyorduk biz sen gittin ben bittimBu Cuma İnşaAllah canm başlamam gerek yoksa kilo aldı başını gidiyor
Cuma yaz benide listeye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanka senle ne guzel kilo veroiyorduk biz sen gittin ben bittimBu Cuma İnşaAllah canm başlamam gerek yoksa kilo aldı başını gidiyor
Cuma yaz benide listeye
teşekkür ederim kaptanimValla plank çok iyi yapmışsın hayatım
Canım afiyet bal şeker olsun. Biraz daha fazla yesen, bana az geldi . Doymadım yani ben bunlarla
Anaaam benim burnuuum işten kurtulur mu aheeeey aheeey . Ayrı bi tiyatro az sonra anlatırım.
Eline sağlık canım brn de emeklerin için sana çok teşekkür ederim
Canım canım
Çok teşekkür ederim balım
Klube yazdim canim. Ama hala senin onerini bekliyorum.Canlar ferfecir kitap kulübüne misafir olarak uğrayıp yazın onlarca kitap önerirler valla
Tebrik ederim canımmm
Ay çok tatlışsınız yaa maşallah
Brrrrrr
Dur sen dur ben seni 1-0 yeneyim de gor.Kanka senle ne guzel kilo veroiyorduk biz sen gittin ben bittim
Çok geçmiş olsun cnm ya covid bitse başkası Allah acil şifalar versinSelam
Sagol kaptanim
Pazar gunu kizi acile götürdük. Butun gun acildeydik. O gun bende de öksürük basladi. Ayni gece bebekte ateslendi. Dün de bebeği hastanede yatirdik serum bağlandı. Aksam eve geldik. Dun gece hem ben hem bebek atesliydik. Ates 39 40 bu sabah bebeğinde düştü bir daha cikmadi. Ama bende cok kötüyüm
Canııımzaten kilon duraklamaya girmişti kh depoların dolunca ferrari gibi devam dersin
vaayy harika
teşekkür ederim cheese cakeim
Herkes biryerden saldiriyordu Cuma gorusecegizDur sen dur ben seni 1-0 yeneyim de gor.
Goruselim bakalim (senin o sopali emojini cok begendim ama bulamadimHerkes biryerden saldiriyordu Cuma gorusecegiz
Masallah canim, super adimlar
Bulursun canim gulucuklerde var ama ben onu acmaya üşeniyorumGoruselim bakalim (senin o sopali emojini cok begendim ama bulamadim
Aynen canım ama pes etmek yok Cuma tekrar başlayalımKanka senle ne guzel kilo veroiyorduk biz sen gittin ben bittim
teşekkür ederimMasallah canim, super adimlar
Acıktıysan hemen bi ara öğün yap, 1 bardak ayran veya 2 galeta biraz beyaz peynir, bir meyve süt veya yoğurtteşekkür ederim kaptanim
ıspanak az kalmıştı kendime az alayim dedim
makarna da çok yemeyelim dedim
ama biraz acıkmış olabilirim
Harikasın hayatım
o zaman menüye ek 2 galeta 1 çay bardağı sut iciyorumAcıktıysan hemen bi ara öğün yap, 1 bardak ayran veya 2 galeta biraz beyaz peynir, bir meyve süt veya yoğurt
Harikasın hayatım
Tamam canım afiyet olsun
teşekkür ederim kaptanimTamam canım afiyet olsun
iyi geceler kaptanimIyi geceler kizlar
İyi geceler canısıIyi geceler kizlar