Gözün aydin canimÇok şükür oğlum okula başladı
12.30-16.00 saatleri arası tek çocuğa düştüm
Acayip yoğun geçiyor bu nasıl bişeymiş böyle ya çocuk okula gider rahat rahat takılırım diyordum ama öyle olmadı..
Sabah kalk kahvaltı beslenme kıyafet değişimi öğle götür eve dön ufaklıkla ilgilen evi topla bi daha git almaya gel yemek yedir yemek yap ev topla..
@Cordelia topuk atmıyoruz şekerim veliyim ben bi kere havam kurusun
kızım başlayınca bende oyle olmustum aynı bu duygular ama bende 1 cocuk varÇok şükür oğlum okula başladı
12.30-16.00 saatleri arası tek çocuğa düştüm
Acayip yoğun geçiyor bu nasıl bişeymiş böyle ya çocuk okula gider rahat rahat takılırım diyordum ama öyle olmadı..
Sabah kalk kahvaltı beslenme kıyafet değişimi öğle götür eve dön ufaklıkla ilgilen evi topla bi daha git almaya gel yemek yedir yemek yap ev topla..
@Cordelia topuk atmıyoruz şekerim veliyim ben bi kere havam kurusun
Sağol canım iyiyim okula uyum süreci işte aslında çocuk alıştı masallah bizi şaşırttı ben alışamadım tempoya yaHayırlı sabahlar canim iyiyim senn nasilsin
İnşallah canım senelerdir bugünlerin hayaliyle yaşıyordumkızım başlayınca bende oyle olmustum aynı bu duygular ama bende 1 cocuk vargercekten ilk basta zor ama sonra alisiyoruz
Kolay gelsin canimSağol canım iyiyim okula uyum süreci işte aslında çocuk alıştı masallah bizi şaşırttı ben alışamadım tempoya ya
Bak sabahtan yeni oturdum çay içiyorum şimdi birazdan kalkar oğlan tempo başlar..
Dün gece yatağa bayıldım tabiri caizse attım kendimi yorganı başıma çektim
Aksam yemek yesen canim kac gundur yemiyorsunsabah 57.30 çıktım
bakalım cumaya ne olacak
kızlafr ben aç kalıyorum ya midem çok yanıyor yaa canım ona sıkıldı biraz.
İnşallah canım şimdilik süreç güzel gidiyor beslenmesini yemesine çok seviniyorum dün mesela börek meyve suyu ceviz ve kuru üzüm vardı evde hayatta yemez orda kuru üzüm hariç götürmüş maşallahKolay gelsin canim
Oglunun alismasina sevindim iletisimi icin cok faydali olacaktir
Evet sınırlamalar var 23 ten sonra kapali eglence uerleri ve restarontlar.. 3 doz aşilama hizla ilerliyor. 2 haftalik tatil 3 hafta yaptilar ..simdi tatildeyiz abla ..Simaycim belcikada corana yasaklari ne durumda, restorantlar falan acikmi, eglenceler sınırlımı
Ilaclarin çoğu disardan geldigi için, dolar yüzünden sıkıntı olacagini soylemislerde cnm
İnşallah cabuk toparlanirsiniz cnm
Ne guzel canim evde sana naz yapiyormus demek kiİnşallah canım şimdilik süreç güzel gidiyor beslenmesini yemesine çok seviniyorum dün mesela börek meyve suyu ceviz ve kuru üzüm vardı evde hayatta yemez orda kuru üzüm hariç götürmüş maşallah
senin kilon masallahaa mesajlarına da baktım görememişim
süper menü tamam rahatladım şimdi
cocuklarla beraber yiyor demek ki masallah insan cok mutlu oluyorİnşallah canım şimdilik süreç güzel gidiyor beslenmesini yemesine çok seviniyorum dün mesela börek meyve suyu ceviz ve kuru üzüm vardı evde hayatta yemez orda kuru üzüm hariç götürmüş maşallah
Gunaydin canim
Enerjimizi yükseltmek ve gaza gelmek için ev işi ve spor yaparken mutlaka sevdiğimiz hareketli müzikleri açalım ( bebeği uyuyanlar içinden söylesin) çok daha enerjik olursunuz
En sevdiklerimden Burçin
Login • Instagram
@Kahve __Kokusu
@aypare ackerman
@dolunaydagel
DeryaOnDiet
@SanSebastianCheesecake
@masal_19
Zipzip-
Aynen canım ya evde börek yemem yemem diye gezdi okulda 1,5 tane yemiş İnşallah daha iyiye giderNe guzel canim evde sana naz yapiyormus demek ki
Aynen canım ya bugün krep,ıhlamur,fındık,havuç var bakalım beslenmesini yiyecek micocuklarla beraber yiyor demek ki masallah insan cok mutlu oluyor
yer yer insa canım allah kolaylik versin hepimizeAynen canım ya bugün krep,ıhlamur,fındık,havuç var bakalım beslenmesini yiyecek mi
Birazdan tempom başlar
burdaaaaaaayııııımmm ceeeeee