- 25 Ocak 2016
- 1.039
- 2.748
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmmmmm portakal kabuğu çayı ilgimi çekti çünkü portakal kalp ben kayısı vs o tarz şeyler bende ne yazık ki yaramıyor kaptanımCanim ortim evde kuru kayısı siyah erik varsa bir bardak suya Isla ertesi gün iç ..bağırsakların yumuşacık olur.
Taze portakal kabuğu çayını duydum bir de hiç denemedim. Kronik kabızlıkta müthiş sonuç verdiğini Saraçoğlu söylüyor.
Afiyet olsun bitanem menün pek afilliymiş
bazen oluyor kuzum. benim de hala regl gelmedi iştah tavanNe o zaman bendeki bu açlık şuan zorumdan su içiyorum
Bitanem çok özür dilerim. Portakal yaprağı olacaktı. Yanlış yazmışım. Kurutulmuş olmayacak taze yeşil...Hmmmmm portakal kabuğu çayı ilgimi çekti çünkü portakal kalp ben kayısı vs o tarz şeyler bende ne yazık ki yaramıyor kaptanım
Uyusunda büyüsün ninni tıpış tıpış yürüsün ninniiiii. Eeeer e eeeee eçok azimliyim fena gaza geldim tartıyı görünce
dün herhalde 3 saat uyumama rağmen çocuğu uyutup, sporumu yaptım. inşallah bu gece uyur çünkü kilo vermede uyku da çok önemli
Sağol canım. Sinekten yağ çıkarmam lazım. Kalori hesaplıyorum. Gram gram yiyorum.Afiyet olsun bitanem menün pek afilliymiş
Ayy o neymiş öylee ne işe yararmış?Bitanem çok özür dilerim. Portakal yaprağı olacaktı. Yanlış yazmışım. Kurutulmuş olmayacak taze yeşil...
O nasıl oluyor. Saat gibi adım.11.00 adım attım. hatta fazlası
Sana söylemeyiz. Sen mavi oldun.Ayy o neymiş öylee ne işe yararmış?
Benim Adanalı arkadaşım da önce çiçeğini kurutup yolladı çay yaptık, görüşünce de meyvelerinden verdi
yanlış yazmışımO nasıl oluyor. Saat gibi adım.
Anladım ki. Ben de kalkacağım 11.00 a tamamlayacağım. İçimden geldi.yanlış yazmışım
Kuzum özürlük ne var bunda? Aktarma bakarım canımın içiBitanem çok özür dilerim. Portakal yaprağı olacaktı. Yanlış yazmışım. Kurutulmuş olmayacak taze yeşil...
Kalori açığı oluşturduğunu görmek çok güzel.Sağol canım. Sinekten yağ çıkarmam lazım. Kalori hesaplıyorum. Gram gram yiyorum.
Aktardan olmaz. Pazarcilardan iste...bedava .Kuzum özürlük ne var bunda? Aktarma bakarım canımın içi