- 16 Mart 2008
- 45.525
- 221.502
Midendeki guruldamalar teee buradan duyuluyor. sen git aç karnıni doyur önce DeryacimHic olmus mu yaa. Insan biraz pasta, masta yer hele o adimlar ayaklariba yazik, otur dinlen rakibem yorma kendini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Midendeki guruldamalar teee buradan duyuluyor. sen git aç karnıni doyur önce DeryacimHic olmus mu yaa. Insan biraz pasta, masta yer hele o adimlar ayaklariba yazik, otur dinlen rakibem yorma kendini
Fırın sütlaç
Bak baak sen su kirmizilaraMidendeki guruldamalar teee buradan duyuluyor. sen git aç karnıni doyur önce Deryacim
Ne yapayım bana ne.
Ben bunu alıntıladım da sebebi neydi ki
Bilmiyorum hiç duymadım o lafıGuzelmis laf evet oes etmek mi o da neee
Özhakiki sıııtaaarrrrsssözstars yarışması
Oooh bitmiştir çoktanpastelfit kaptancım 5 bin oldu devam
Menü pratiklik üzerine kurulmuş. Ana öğünlerin sonuna ara öğün iliştirilmişAfiyet olsun yağ olmasın
Bence aşırı bişey yok afiyet olsunHerkese iyi akşamlar
Menümü paylaşıyorum
Kahvaltı 06.30
2 tavada yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
5 siyah zeytin
2 küçük salatalık
Yeşillik
Ara 10.30
Sarı elma 1 avuç yer fıstığı
Öğle 12.00
2 ince dilim tam buğday ekmeği arasına Beyaz peynir
Bir büyük kase yeşil salata içinde mini domatesli
2 yk mantar kavurma
Ara 16.30
1 kase kuru fasulye yemeği
5 yk ıspanak yemeği
2 yk yoğur
Çok acikmistim anneme inince akşam yemeği yedim resmen
Akşam 20.00
Yarım greyfurt
1 avuç çiğ kabak çekirdeği
1 dilim kaşar peyniri
Su 3lt
Adım sayım az kaldı tamamlayacağım
@Zipzip- pastelfit
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Göze bile çarpmıyo inan bak Afiyet olsun
Üzülüyorum senin için gurbetlerde aç biilaç duruyorsun tatlım napiiimBak baak sen su kirmizilara
Valla çarptı ben ki menü okumam. Bilen bilir.Ben bunu alıntıladım da sebebi neydi ki
Bilmiyorum hiç duymadım o lafı
Özhakiki sıııtaaarrrrsss
Oooh bitmiştir çoktan
Menü pratiklik üzerine kurulmuş. Ana öğünlerin sonuna ara öğün iliştirilmişAfiyet olsun yağ olmasın
Bence aşırı bişey yok afiyet olsun
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Geldim geçmiş yaptım. Yok yaa işlerim bitti ben de bittim. Spor yapmıycaktım çok yoruldum. Hadi dedim iki tıngırdatıyım o yüzden geç kaldım.pastelfit nerdesin yine ödevlerle cebelleşiyorum deme
Hıııım taktikler taktikler. Bırak çekirgemiÜzülüyorum senin için gurbetlerde aç biilaç duruyorsun tatlım napiiim
İyi hadi sağlam düşmanım var en azından.Geldim geçmiş yaptım. Yok yaa işlerim bitti ben de bittim. Spor yapmıycaktım çok yoruldum. Hadi dedim iki tıngırdatıyım o yüzden geç kaldım.
Tarçınlı yazmasaymış belki süt diye okurdukValla çarptı ben ki menü okumam. Bilen bilir.
Daha da var bitmiyor 2 kilo almış eşim al yarim kilo geç dimi durdukça yiyesim varBaşladı hadi bakalım tey tey tey teeeey
Burayı bıraktım bak ne oldu 14 kilocuk
Afiyet olsun canım
Verirsin hayatım ama sabırlı olmak lazım. Bir ayda almıyoruz kiloları verirken de bir ayda verilmiyo. Ayy keşke bi makine olsa içinden geçsek yağsız olarak çıksak
Anam sen yakında kestane mantarına dönüşeceeen
Alınca göze batıyoalmamak lazımDaha da var bitmiyor 2 kilo almış eşim al yarim kilo geç dimi durdukça yiyesim var
Cumaya kadar görünmeyen bir yere koysam iyi olucakAlınca göze batıyoalmamak lazım
Zeynoş gelmedi bu gece...napiyor ki kesin kahve içiyordur.Kırmızı takım rahat, hazır ol. Doğru uykuya marş marş.
Mavi takım siz, sohbet edin kahve için. Uykunuz açılsın, sonra karnınız acıksin. Bol ve bol yiyin.
Amin.
Gerisi heyecandırsütlaç candır
Devam devammmValla oyle. Ben de bugun kendimke gurur duydum. sagol canim benim. Ahh soyle devam etsem bir iki ay 6lari gorurum de. Ama birakmak yok bu sefer. Devaaam.
Yok artıııkYok bitanem son halim değil, geçen Mayıs'taki fotoğrafim. 63-64 aralığındaydım.
Kuzum yürüyüş yapıorm bugün sadece gün sonu atıcamAfiyet olsun canim. Nasil da guzel dengelemissin ayy sutlaac
Hani bizim alt karin hareketleri? 2 hafta yapalim dedik unutmaaa. Bu hafta ikinci hafta
Yaa yirim seniHic olmus mu yaa. Insan biraz pasta, masta yer hele o adimlar ayaklariba yazik, otur dinlen rakibem yorma kendini
BilmiormBen bunu alıntıladım da sebebi neydi ki
Gurbet ellerdeÜzülüyorum senin için gurbetlerde aç biilaç duruyorsun tatlım napiiim