- 16 Mart 2008
- 45.525
- 221.469
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okullar kapanıyor di meeekızlarrrrrr genelge gönderilmiş 81 ile
ooo maşallahBuna hazır değilim
Her kiloya kıyafetim var
Neydi okızlarrrrrr genelge gönderilmiş 81 ile
Afiyet olsun güzel annemSabah 9.30
1 yumurta yarim ceviz 8 yeşil zeytin biraz labne 1 dilim tam buğday ekmeği
13.3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık et sote salçali soslu kismindan çok azdı
16.sade türk kahvesi
18.bir parça marul 1 salatalık 1 çeri domatesi minik lif olsun diye 2 kaşık bulgur pilavı 5 siyah zeytin
3lt şu
50mekik
8140adim
@zipzip Cordelia Elhan
Eline saglik Zipzip- cim24-30 Aralik Menü Bildirimleri
MasterFit 15.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım 1 Elhan Kırmızı Kaptan 69.1 2 @Korkuluanne Kırmızı 66.0 3 Cordelia Kırmızı 62.0 4 @Tutku44 Kırmızı 80.2 5 Wilma11 Kırmızı 71.6 6 North River Kırmızı 75.1 7 @MaYa_MiLa Kırmızı 58.3 Mavi Takım 1 pastelfit Mavi Kaptan 69.3 2 @Kahve __Kokusu Mavi 55.25 3 @aypare ackerman Mavi 58.1 4 @DeryaOnDiet Mavi 74.9 5 @SanSebastianCheesecake Mavi 62.6 6 dolunaydagel Mavi 87.7 YEŞİL TAKIM 1 @Sonsuz umut 64.05 3 @sara_28 99.4 4 @aytozuvegece 83.2 5 @Bal0ncuk 62.05 6 @nnurc 7 Beth18
Regle yakinliktandir canimYa bugün acayip açlık var menumde mi sıkıntı var yoksa regle son 4 gün diyor o mu yoksa dolunay mi var
Allahın izniyle dönücem canım bu hafta psikolojimi bozan şeyler oldu. o yüzden azcık ara verdim.Yarışma sana iyi geliyordu bence geri dön
simit inan hesapta yoktu. dışarıda pastaneden istanbul simidi aldım. canım çekti. fazla almadım ama. genelde eve de alırım 3-5Afiyet olsun canim 15.00 deki simit olmasa o kadar da kötü degilmis
Ben bundan daha cok yiyorum
kışın çok güzeldir oralar de mi? manzara fotoları varsa atsana. çok severim benEvet canim. Polonyada
kesinlikle öyle kuzum. zayıflamanın tadı hiçbir yemekte yokKaybetmeyi sevmiyorum, benim olan bende kalmalı diyor şair ama bu yağlar için geçerli değil kırmızı başlıklı kızlarım.
Cordelia . @Korkuluanne
@MaYa_MiLa @Tutku44
North River Wilma11
fesang Elhan
Cuma bildirimine kadar ortilerimizin özellikle spor ve menülerini dikkatle takip edip gün içinde sahip olduğumuz motivasyonu daha ileri seviyelerde tutalım. Kaptanlık avantajini kaçırmak motivasyonumuzu daha da kamçilamaktan başka bir negatif durum olusturmamistir.
ZAYİFLAMANİN TADİ HİCBİR YEMEKTE YOK
Yarın için bugünden planımızı yapalım.
Bu cuma zafer bizimdir.
Okullar kapanıyor di meee
tehlike arz eden, inanları rahatsız eden sahipsiz sokak hayvanlarıyla ilgili onlar için de iyi olacak bizim içinde Allahın izniyleNeydi o
Tamam yazmışsın canım şimdi gördüm60kiloyum canım ne genelgesi??
Ne için hiçbir şeyden haberim yokkızlarrrrrr genelge gönderilmiş 81 ile
Bol bol su iç ödem suyu iç yogurt yeİnşallah canım. Wc sorunu olmasa ben de iki hafta sonra 6lardan kurtulmak istiyorum ama zor
Insallah takipsiz kalmazkızlarrrrrr genelge gönderilmiş 81 ile
Sokak hayvanlari ile ilgili canimNe için hiçbir şeyden haberim yok
kesin talimat var. genelgeyi okudum ben. detaylı bir genelge.Insallah takipsiz kalmaz