- 19 Kasım 2021
- 1.240
- 8.029
- 35
Anladım kuzum gördüm şimdiSokak hayvanlari ile ilgili canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım kuzum gördüm şimdiSokak hayvanlari ile ilgili canim
Evet aciklamis bende sonradan gordum :)Anladım kuzum gördüm şimdi
dolunay geçti. 19 aralıktaydıYa bugün acayip açlık var menumde mi sıkıntı var yoksa regle son 4 gün diyor o mu yoksa dolunay mi var
Ahhhh migim neler yaptım neler.. benimki keyfi olursa geliyor benden bağımsız bağırsaklarımBol bol su iç ödem suyu iç yogurt ye
Ne o zaman bendeki bu açlık şuan zorumdan su içiyorumdolunay geçti. 19 aralıktaydı
hayvanlarda da tabi ki can var. onlarda Allahın kulu. ama insan, yeryüzüne inen en yüce varlık. sorun oluşturanı alacaksın. insan her şeyden önemlidir. çok üzücü şeyler yaşanmış. ölen bile var. ağır yaralanan vs.Ya dün minik asiye olayı izledigimde aklıma 10-11 yaşlarında kız geldi
Dolmuştaydım
Issız bir yerlerde kızcagiz eve giderkem bi sürü köpek kovaladıydı dolmuş soförü kurtardı kızı kız aglıyordu nasıl da korkmuştu o anı unutamadım bende ağladım şimdi 4 yaşındaki asiyeyi izledigimde çok ağladIm60kiloyum
yoğurdu da yedim yarım kase (yoğurtla aram maalesef yok)menüm
09:00 kepekli ekmeğe kaşarlı tost
09.30 süt kremalı nescafe
15:00 nohut pilav (bi tabak almıştım ama çok yağlı olmuş, o nedenle hepsini maalesef yiyemedim)
17:00 sade türk kahvesi
akşama belki yoğurt yerim
adımım 5 binde akşam yürürüm tamamlarım muhtemelen
Afiyet olsun canım. Az yemişsin. Kriz gelmez inşallah.Sabah 9.30
1 yumurta yarim ceviz 8 yeşil zeytin biraz labne 1 dilim tam buğday ekmeği
13.3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık et sote salçali soslu kismindan çok azdı
16.sade türk kahvesi
18.bir parça marul 1 salatalık 1 çeri domatesi minik lif olsun diye 2 kaşık bulgur pilavı 5 siyah zeytin
3lt şu
50mekik
8140adim
@zipzip Cordelia Elhan
Zayıflama yolculuğunda en büyük destekçi olacaksınız birbirinize. Ortağın kısaltılmış hali ortilik...Ortilik görevlerim nelerdir acaba geçmişte var mı
Menülerimi sporumu takip edeceksin. Diyete uygun davranmıyorsam bitane patlatacaksin.Ortilik görevlerim nelerdir acaba geçmişte var mı
çok azimliyim fena gaza geldim tartıyı görünceGeliyor geliyor Yuzde 2 geliyor eksi geliyor.
özstars yarışması
İyi geceler kaptanIyi geceler kizlar
Vuvuuu kendini aşmışsın bugün yoldaş
Canim ortim evde kuru kayısı siyah erik varsa bir bardak suya Isla ertesi gün iç ..bağırsakların yumuşacık olur.İnşallah canım. Wc sorunu olmasa ben de iki hafta sonra 6lardan kurtulmak istiyorum ama zor