- 31 Temmuz 2020
- 19.781
- 59.919
HıhSana söylemeyiz. Sen mavi oldun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HıhSana söylemeyiz. Sen mavi oldun.
Portakalin yaprağını demleyip içiyorsun. Tarifini Saraçoğlunun videolarında bulabilirsin. Ben bu adama çok güveniyorum.Ayy o neymiş öylee ne işe yararmış?
Benim Adanalı arkadaşım da önce çiçeğini kurutup yolladı çay yaptık, görüşünce de meyvelerinden verdi
Eppeğim her şey çok güzelMenu
Sabah (10:00)
2 dlm kizarmis tam bugday
2 yumurtadan omlet
1dlm peynir (40g)
Ogle(12:30)
1 kepce yayla corbasi
Aksam(16:00)
Sabahla ayni tipa tip
Eki Görüntüle 2977508 @Zipzip- Cordelia Elhan
Allah'ım profil fotoğrafinda hâlâ kırmızı takım yazıyor
TeşekkürlerPortakalin yaprağını demleyip içiyorsun. Tarifini Saraçoğlunun videolarında bulabilirsin. Ben bu adama çok güveniyorum.
Yarım tepsi baklava zamanın gelmiştir seninKilo alirim diye korkuyorum
Ne demek istiyorsun şekerim bu bi işaret mi? Gel artık yediklerin yeter mi diyorsun açık ol bana
Dur kız yarın değiştiremAllah'ım profil fotoğrafinda hâlâ kırmızı takım yazıyor
Şiddetli bir biçimde özlem içerirNe demek istiyorsun şekerim bu bi işaret mi? Gel artık yediklerin yeter mi diyorsun açık ol bana
Şiddetli bir biçimde özlem içerir
Tabi heryer bembeyaz kisin. Kar cok guzel oluyor ama soguk o baska.Allahın izniyle dönücem canım bu hafta psikolojimi bozan şeyler oldu. o yüzden azcık ara verdim.
simit inan hesapta yoktu. dışarıda pastaneden istanbul simidi aldım. canım çekti. fazla almadım ama. genelde eve de alırım 3-5
kışın çok güzeldir oralar de mi? manzara fotoları varsa atsana. çok severim ben
kesinlikle öyle kuzum. zayıflamanın tadı hiçbir yemekte yok
tehlike arz eden, inanları rahatsız eden sahipsiz sokak hayvanlarıyla ilgili onlar için de iyi olacak bizim içinde Allahın izniyle
sütlaç candır
tamam canımTabi heryer bembeyaz kisin. Kar cok guzel oluyor ama soguk o baska.
Bu sene daha gitmedik dag tatiline. Daglarda guzel oluyir manzara. Yok o yuzden hic fotosu. Insallah herjew saglikli olursa 2 haftaya daglara gideceguz insallah. O zaman ordan cekii gonderirim canim Zakopane tarafindan.
Valla oyle. Ben de bugun kendimke gurur duydum. sagol canim benim. Ahh soyle devam etsem bir iki ay 6lari gorurum de. Ama birakmak yok bu sefer. Devaaam.
İyi geceler kaptan
Vuvuuu kendini aşmışsın bugün yoldaş
Yok bitanem son halim değil, geçen Mayıs'taki fotoğrafim. 63-64 aralığındaydım.Elhan abla profilin son halinse hiç 69 göstermiyorsun
Afiyet olsun canim. Nasil da guzel dengelemissin ayy sutlaac
Hic olmus mu yaa. Insan biraz pasta, masta yer hele o adimlar ayaklariba yazik, otur dinlen rakibem yorma kendiniMenu
Sabah (10:00)
2 dlm kizarmis tam bugday
2 yumurtadan omlet
1dlm peynir (40g)
Ogle(12:30)
1 kepce yayla corbasi
Aksam(16:00)
Sabahla ayni tipa tip
Eki Görüntüle 2977508 @Zipzip- Cordelia Elhan