- 31 Temmuz 2020
- 19.781
- 59.919
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayparem kendine gelmiş çok şükürölçü alıyor musun?
Darilmadim kuşum ama seni kaybetmenin hüznü fena koyduElhan kuşum darılmadın değil mi bir ordayız bir burda kuş misaaali
Baska birsey istesem olacakmis cok sukur regl oldum inerim cumaya insallah 73 e
Geçmiş olsun bitanem.1 buçuk saattir eczane eczane ilaç arıyorum yazdığı antibiyotik hiç bir yerde yok 8 eczane dolaştım en sonunda bir yerde buldu eczacı her girdiğim yer rahat 5-6 yer aradı son kullanım tarihin bitmesine 1 ay kalan bir şurup bulduk sonunda
Birde dövize endeksli ya ilaçlar.buradan ucuza alınıp diğer ülkelerde pahalıya satılıyor ..
Canımsın ya...24-30 Aralik Menü Bildirimleri
MasterFit 15.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım 1 Elhan Kırmızı Kaptan 69.1 2 @Korkuluanne Kırmızı 66.0 3 Cordelia Kırmızı 62.0 4 @Tutku44 Kırmızı 80.2 5 @Migim Kırmızı 71.6 6 @EppekArasi Kırmızı 75.1 7 @MaYa_MiLa Kırmızı 58.3 Mavi Takım 1 pastelfit Mavi Kaptan 69.3 2 @Kahve __Kokusu Mavi 55.25 3 @aypare ackerman Mavi 58.1 4 @DeryaOnDiet Mavi 74.9 5 Hedef60kgolmak Mavi 62.6 6 @dolunaydagel Mavi 87.7 YEŞİL TAKIM 1 @Sonsuz umut 64.05 3 @sara_28 99.4 4 @aytozuvegece 83.2 5 @Bal0ncuk 62.05 6 @nnurc 7 @limonlutarcinlikek
İhmal etme canım sporunu. Afiyet olsun. Belki yoğurt mutlaka ye...menüm
09:00 kepekli ekmeğe kaşarlı tost
09.30 süt kremalı nescafe
15:00 nohut pilav (bi tabak almıştım ama çok yağlı olmuş, o nedenle hepsini maalesef yiyemedim)
17:00 sade türk kahvesi
akşama belki yoğurt yerim
adımım 5 binde akşam yürürüm tamamlarım muhtemelen
Canımsın ya...
Ellerine sağlık Elifim.
Teşekkür ederim zuhalcim.Mutlu haftalar herkese
pastelfit cok tebrikler cnm cok güzel eksi
Hemde onemli bi transfer yaparak kirmizilara bi gol daha atmişsin
Elhan senide tebrik ederim cnm 100 gr mın lafi olmaz :)) hersey bitmiş degil henüz önemli olan cuma bildirimleri
Pes etmeyin
Ikinizede gosterdiginiz performansdan dolayi
Afiyet olsun canım biliyor musun persembeden beri çok özledim seni.İşlerimi bitirdim geldim,yeşil çayımı içiyorum şimdi..
Çok teşekkürler hocam sağol be güzel sözler öyleAfiyet olsun canım biliyor musun persembeden beri çok özledim seni.
Yolun bahtin açık olsun bitanem kader böyleymiş Takim için yaptığın her emeğe teşekkür ederim.Canım eksidesin süperrr
Canımm ne güzel yorumlar eline sağlıkk
Eline sağlık zıpzıpır kaptannn
Yaaa miyavcımm teşekkürler beni layık gördüğün için hayırlı olsun herkese o zaman
Elhan ex kaptancım sen de üzülme ben @Korkuluanne nin eksiye geçeceğine inanıyorum regl ödemi gidecek çünkü
Güzelliğin tatlılığin söyletiyor rica ederim.Çok teşekkürler hocam sağol be güzel sözler öyle
O kadar da değil. Zıplamaya devamke. No yemek.Bir koparamadiniz çekirgeleri hadi bakalım cuma'ya aynı salon konuşmasını yapmada .. dikkat et çekirgeler Hamm yapmasın seni.
Çok mutlu oldum hocam yüreğine sağlık olsunGüzelliğin tatlılığin söyletiyor rica ederim.
İyi akşamlar.Ben kaçtım iyi akşamlar hepinize hanımlar görüşürüz