- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
Yarn eczanenin birine girip tartılasm varBen sana dedim vitaminlerini ver. Neyse geçmiş olsun. Tebrikler canım.
61 inanamıorm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarn eczanenin birine girip tartılasm varBen sana dedim vitaminlerini ver. Neyse geçmiş olsun. Tebrikler canım.
Kiyafet ve montla arti gelirsin canim.eczanedeYarn eczanenin birine girip tartılasm var
61 inanamıorm
Yaklaştın bana haa gayrettttBenm tartı good by
Anamlarn tartı
ölçü alıyor musun?1.58
benim hatta bence 49 olmam lazım ama eşim zayıf sevmiyor o nedenle 50
ölçü alıyor musun?
Bel kalca bir de bacakBel kalça mı
yok başlamadım daha
ama normal kilolara geldim artık alabilirim
Montu ayakabıyı cıkarırmKiyafet ve montla arti gelirsin canim.eczanede
İnsan kardeşini geçermiYaklaştın bana haa gayretttt
Sana müsade geçebilirsinnn arkandan kovalarım seni nasılsa kıstırırım tenhadaMontu ayakabıyı cıkarırm
Kıyafet kaç gr olcakki dğşeriz
İnsan kardeşini geçermi
Adım tamam yemek tamam bugün erkenciyim benkalkayım da adımları tamamlayim daha yemek yapcam
vaaay süpersinAdım tamam yemek tamam bugün erkenciyim ben
Bel kalca bir de bacak
bence al ölçü ayda 1 hem bakarsın incelmene
Baska birsey istesem olacakmis cok sukur regl oldum inerim cumaya insallah 73 eCumaya daha cok var canim. ayy hafi yaa gek 72 geel
Bebeğim şükür kehanetin gerçekleşmedi diyelimElhan abla icimden bir ses sen kazanacaksin diyor beni verebilirsin karsiya
Hala okuldayim canım. Dersim bitti ama bir arkadaşımı( aynı zamanda komşum) da evine bırakacagim için onu bekliyorum.Elhan abla nerelerdesin balkon konuşmani merak ediyorum gel artık
Hah tam da bunu söyledim kahveye ....Elhan @pastel34
Harikasınız. Tebrik ederim.
Mavi kaptandan sürpriz bir karar gelmedi.
Güzel seçim. Hayırlı olsun.
Hedef60kgolmak güle güle.
Bizi öldürmeyen herşey güçlendirir değil mi kırmızı kaptanım. Elhan
K KarlarKralicesi hoşgeldin canım. Ben biliyom cuma yikacaksin buraları. Mavi takım ağlayacak. Hoşgeldin.
Aa geçmiş olsun cnm
Hehe olsun yavaş da olsa gidiyor canımmm
Kızlar tebriklerrr
Canım hayırlı olsuuun
Cnm şampuandan da olabilir değiştirmeyi düşündün mü?
canımm çok teşekkürler inşallah güzel eksilerle devamı gelirHayırlı olsun bol eksilerle devam et canım.
eline sağlık canımmBence Pazartesi için çok güzel. Süpersiniz.
MasterFit 24.12.2021 Cuma
27.12.2021 P.tesi Hedef60kgolmak Kırmızı 62,60 62,00Harikasın Cheesekekimmm Tutku44 Kırmızı 80,20 80,10Bu defa bırakmak yok süpersin. @Migim Kırmızı 71,60 71,10yakında 38 beden olacaksın. North River Kırmızı 75,10 75,50Cuma eksi olur canım. Ankee Kırmızı 58,30 57,60Muhteşemmmmm Kahve __Kokusu Mavi 55,25 54,8534 beden mi olacaksın sen? @aypare askerman Mavi 58,10 57,00bu nasıl bir eksi maşallah DeryaOnDiet Mavi 74,90 74,70harikasın canımmmm K KarlarKralicesi Mavi 66,00 66,50Cumaya eksi olacak biliyorum dolunaydagel Mavi 87,70 87,40Muhteşemmmm aytozuvegece Yeşil 83,20 82,90Harika canım devamı gelecek eminim nnurc Yeşil 70,90Hayırlı olsun tekrardan.
canım hoşbulduk ben de haftaya 69ları görmek istiyorum hadi bakalım inşallah yarışalımnnurc hoşgeldin haftaya senin kilonu geçmek niyetim var
MasterFit 15.Etap | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Persembe | |||
Kırmızı Takım | ||||||||||
1 | Elhan | Kırmızı Kaptan | 69.1 | |||||||
2 | K KarlarKralicesi | Kırmızı | 66.0 | |||||||
3 | Cordelia | Kırmızı | 62.0 | |||||||
4 | Tutku44 | Kırmızı | 80.2 | |||||||
5 | @Migim | Kırmızı | 71.6 | |||||||
6 | North River | Kırmızı | 75.1 | |||||||
7 | Ankee | Kırmızı | 58.3 | |||||||
Mavi Takım | ||||||||||
1 | @pastel34 | Mavi Kaptan | 69.3 | |||||||
2 | Kahve __Kokusu | Mavi | 55.25 | |||||||
3 | aypare ackerman | Mavi | 58.1 | |||||||