- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Iyi aksamlarBen kaçtım iyi akşamlar hepinize hanımlar görüşürüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi aksamlarBen kaçtım iyi akşamlar hepinize hanımlar görüşürüz
Tamam canım cumaya kadar erirpastelfit kaptancım küçük bi sütlü tatlı yedim akşam protein bol sebze kapatıciiim 1 saate
Evet yaa aslında ne kolay tamamlanıyomuş. Ben daha spor yapmadım. Ayrıntılı temizlik derdine 7500 olmuş. Adım bitti temizlik bitmedi
Ben temizlik yaparken doğru düzgün saymıyor maalesef derin Bi temizlik yapıyorsun herhaldeTamam canım cumaya kadar erir
Evet yaa aslında ne kolay tamamlanıyomuş. Ben daha spor yapmadım. Ayrıntılı temizlik derdine 7500 olmuş. Adım bitti temizlik bitmedi
Memnun oldum canım.Ordu/Ünye abla
Öğrettiler canım.Bulamadın mi beni beni kahveni
Hakkı kim tatlımaynen canım 5. takımda bayağı gerginlik yaşattım insanlara bu yüzden,ismim de başlı başına yani hehe 4 ocakta hakkım geliyor ne yapsam
iyi geceler maviş kaptan
sadece 80 milyon duydu ayy tv programlarında hep denirdi ya 80 milyon bizi izliyor hahahah
hayıııırrrr
Darilmadim kuşum ama seni kaybetmenin hüznü fena koydu
ben de çok teşekkür ederim çok güzel 3 gündü canım kaptancım başarılar dilerimYolun bahtin açık olsun bitanem kader böyleymiş Takim için yaptığın her emeğe teşekkür ederim.
İyi akşamlar canımBen kaçtım iyi akşamlar hepinize hanımlar görüşürüz
Erir erir kaptancım hesaplı yiyorum bi deTamam canım cumaya kadar erir
canım benim çok gecmiş olsun allah acil sifalar versin insa1 buçuk saattir eczane eczane ilaç arıyorum yazdığı antibiyotik hiç bir yerde yok 8 eczane dolaştım en sonunda bir yerde buldu eczacı her girdiğim yer rahat 5-6 yer aradı son kullanım tarihin bitmesine 1 ay kalan bir şurup bulduk sonunda
oooo etkilenmemek elde degil mavi takım miydın bi dk listeye tekrar bakmam lazimAdım tamam yemek tamam bugün erkenciyim ben
Canım geçmiş olsun. Bütün arkadaşlarda var hasta bir çocuk . Acil şifalar dilerim.Gunaydin herkese.
Dun kizim cok hastaydi giremedim.
Hemen kilo bildirimimi yapayim
Bebeğim bize hoş geldin.Elhan hAtta saatimin şarji bitmiş hemen takip adımlarımı tamamlıyorum 0 landiysada 8bine tamamlıyorum tekrar
Etikette kahveden sonra bir boşluk olacak canım...maviii takımmmıssssss
@Kahve__Kokusu
Bile bile yedim tabiki de4 kasaden sonra çıkmıştır inşallah diyabet. yoksa bile bile yedim deme sakın düşer bayılırım
Kesinlikle haklisin canim.ya işte o şeker ihtiyacı şeymiş vücut hemen enerjiye çevireceği bir şeyler arıyor o da şeker
ama şeker de kan şekerini yükseltip hızlı tüketip hızlı acıktırıyor.
o düngü işin içinden çıkılmaz bir döngü olmaya başlıyor.
Mesela en çok kiloyu işte 4-5 gibi yediğim 3-4 bisküviden aldım.
o 3-4 4-5 oluyor. sonra eve geldiğinde inanılmaz acıkmışsın falan bir daha ye...
Diyabet tip 1 mi?