İçme canım içme , ben 4-5 duble içiyodum geçen ay kansızlık çıktı ilaç içiyorum hergün. Saçlarım döküldü ayrıca.Benim değerler hem düşük canım depolama olmuyormuş ama şimdilik gençliğime güvenip içiyorumilerde acısı çıkmaz inşallah
Afiyet olsun canım. Ben de mantar çok seviyorum yaa. Ama hep akşamları yapıyorum sabaha kalmıyo26 Aralık menu 12.45
mantarlı omlet her zamanki
Ara 16.30 bir havuç 5 ceviz
19.00 et sote salata
Zipzip- Cordelia pastelfit
Eki Görüntüle 2976768
Aslinda biliyoruz neden olduğunu ama yinede yapıyoruzBendensinbende de hep düşük kan d vitamini b vitamini tansiyon hepsi düşük Leyla gibi dolanıyorum hep ortalıkta
Sabah yapmayı dene canım 2 yumurtalı. çok doyurucu akşama aç hissetmiyorsun az yiyor insanAfiyet olsun canım. Ben de mantar çok seviyorum yaa. Ama hep akşamları yapıyorum sabaha kalmıyoAdımında şahane
Hımm mantıklıSabah yapmayı dene canım 2 yumurtalı. çok doyurucu akşama aç hissetmiyorsun az yiyor insanteşekkür Ederim
Hay maşallah düşünmek benim işim dusunmezsem hatrim kalırtabi ya ne sandın
tavana kızgın yüz mü çizsen
cnm dediğin gibi kafein de kaçırıyo olabilir en son kaçta içtiysen , sıkıcı bi kitap okuyabilirsin ,bi de kafayı boşaltmak gerekiyor ben de yastığa koyunca bin türlü fikir geliyor planlar vs sonra diyorum aman yarın düşünürüm uyuyorum sonra
Suyu artirdigim zaman toparliyorum ama iki gün icsem üçüncü gün yine bırakıyorum..Aslinda biliyoruz neden olduğunu ama yinede yapıyoruz
Rabbim şifanı versin inşallah.bende de dökülme var yaaİçme canım içme , ben 4-5 duble içiyodum geçen ay kansızlık çıktı ilaç içiyorum hergün. Saçlarım döküldü ayrıca.
Bol saganli birde kapya biberli nefis oluyor birazda kaşar
Al benden de o kadar benide yokluyor bir kahvemi içsem bendeSuyu artirdigim zaman toparliyorum ama iki gün icsem üçüncü gün yine bırakıyorum..
dayanamacagim gidiyorum yapmaya bu kadar kahve denirmi kahve tiryakisine
İyi gecelerHanımlar size iyi muhabbetler neşeniz bol olsun herkese iyi geceler
MAVİ TAKIMCIM MENÜ SPOR EKSİĞİ OLAN VARSA YAZSIN sabah bakarım artık. Çoook uykum geldi
Yok sen içme artık 3 tane içmişsin Fındıklı fistiklisi kalmamışAl benden de o kadar benide yokluyor bir kahvemi içsem bende
TamamYok sen içme artık 3 tane içmişsin Fındıklı fistiklisi kalmamış
aynen canımİnanmış gibi yapıyorum
iyi geceler maviş kaptanHanımlar size iyi muhabbetler neşeniz bol olsun herkese iyi geceler
MAVİ TAKIMCIM MENÜ SPOR EKSİĞİ OLAN VARSA YAZSIN sabah bakarım artık. Çoook uykum geldi
sadece 80 milyon duyduBol saganli birde kapya biberli nefis oluyor birazda kaşar
hayıııırrrrAl benden de o kadar benide yokluyor bir kahvemi içsem bende
Bende kahve diye gittim kızım uyandı sütlü ekmek işte di yalan oldu kahveTamamsabah içerim bende bekleyeyim bariiiii
Ne hakkı geliyor 4 ocakta canımaynen canım5. takımda bayağı gerginlik yaşattım insanlara bu yüzden,ismim de başlı başına yani hehe 4 ocakta hakkım geliyor ne yapsam
iyi geceler maviş kaptan
sadece 80 milyon duyduayy tv programlarında hep denirdi ya 80 milyon bizi izliyor hahahah
hayıııırrrr
oh iyi olmuşBende kahve diye gittim kızım uyandı sütlü ekmek işte di yalan oldu kahve
kullanıcı ismi değiştirme hakkı cnmNe hakkı geliyor 4 ocakta canım