- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
Kiz ben yazın çocuk arabasıni ittirerek 3 saat yürüyordum yazın09.30 yağda löp yumurta 2 dilim kepekli ekmek kibrit kutusu kadar tulum peyniri domates salatalık şekersiz çay
12.00 sütlü kahve
14.00 1 kutu çilekli activia
17.00 sadece tavuklu salata
8.000 adımın 4.000 ini çocuk arabasını iterek yaptığımı belirtmek isterim şu an kollarım tutmuyor.
Cordelia
@Zipzip-
Ben değiştiremiyorum yaa nasıl değiştiriyorsun ozlesti bende ismim gerçek ismim gibi oldu buradaoh iyi olmuşafiyet olsun mınığa
kullanıcı ismi değiştirme hakkı cnm
Elhan abla bugun supriz misafirlerim geldi ve cay yemek meyve derken simdi gittiler ve saat 23.00 tansiyonumu olctum 9 5 biraz ayran ictim sporumu yapicam yinede kotu olursam devam etmemTutku44 canım menü ve spor bildirimini unutma...
Hedef60kgolmak tatlım adımlarını bitirince yazmayı düşünüyorsun biliyorum da birazdan uyuyacağım sen de unutma e mi kuzu
canım hesap detaylarından değiştiriyoruzBen değiştiremiyorum yaa nasıl değiştiriyorsun ozlesti bende ismim gerçek ismim gibi oldu burada
Nasıl değiştiğini biliyorum canım kıyamıyorum mayetinde dedimcanım hesap detaylarından değiştiriyoruzyine kahveli bir ad olabilir sen bilirsin
KııızNasıl değiştiğini biliyorum canım kıyamıyorum mayetinde dedim
Bu saatte miİyi geceler.
Kiz her gün mantari nerde buluyonBol saganli birde kapya biberli nefis oluyor birazda kaşar
Aksamlari siyah cay, kahve icmemeye çalışsan belki uykuna etkisi olur cnmTamamsabah içerim bende bekleyeyim bariiiii
Canim bizim buranın pazarından her hafta 1.5 kilo alıyorum haftaya yetecek kadar bıkmadım iki lezzet biri mantar biri tavuklu salata ,Kiz her gün mantari nerde buluyonpazarda markette mantar bırakmadın
Senin icin erken, insanlık için geç bi saat.Bu saatte mi
Diyene bak.Aksamlari siyah cay, kahve icmemeye çalışsan belki uykuna etkisi olur cnm
Melisa falan daha iyi olur
Geçmiş olsun cnmElhan abla bugun supriz misafirlerim geldi ve cay yemek meyve derken simdi gittiler ve saat 23.00 tansiyonumu olctum 9 5 biraz ayran ictim sporumu yapicam yinede kotu olursam devam etmem
İste onu diyorum insanlık için uyku vakti keyif vaktiSenin icin erken, insanlık için geç bi saat.
Tuz çok etkili ben tuz kullanmıyorum hep düşükGeçmiş olsun cnm
Kendini açmi birakiyorsun niye tansiyonun düşüyor
Suyu yeterli iciyormusun
Burdaki herkesi mantarli omlete baslaticanCanim bizim buranın pazarından her hafta 1.5 kilo alıyorum haftaya yetecek kadar bıkmadım iki lezzet biri mantar biri tavuklu salata ,
Benim var cnm, memnunumArkadaşlar alakasız olacak ama bu ara bu airfryyer ler çok dikkatimi çekiyor kullanan var mı acaba
Geçmiş olsun tatlimSağol ablacım büyük kızım hasta boğaz ve vücut ağrısı var şimdilik