- 27 Ekim 2008
- 3.363
- 15.850
Evet canım orduluyumAa memleket mi Ordu. Biz de memleketten cook uzaktayiz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım orduluyumAa memleket mi Ordu. Biz de memleketten cook uzaktayiz.
Ahh senin guncel kilona bir dussem ahh ahh. Geliyoruuum amaasen iyi didin de cınım o öyle olmıcıkkk
iyi geceler canım daha sağlıklı huzurlu kalk inşallah yarın
sağol kaptannnn
Dimi ama hayalde kuramiyacaksak ne anlamı var ,ölelim gitsin o zaman ...hadi herkez yaSsin şuan canınin istediğinibu hayali cınım bişi olmaz 0 kalori ayy Oktay Usta program yaparken her tarife 0 kalori derdi aklıma geldi şimdi kilo aldırmazzz aslaaa deyip yağları dökerdi cızır cızırrrr
Şu anda bir şey istemiyorumDimi ama hayalde kuramiyacaksak ne anlamı var ,ölelim gitsin o zaman ...hadi herkez yaSsin şuan canınin istediğini
Yokla biraz daha, köşelerde biryerde vardır bir istekŞu anda bir şey istemiyorum
Yokladım mincirdim ama yok fındıklı nescafe içtim ondan herhaldeYokla biraz daha, köşelerde biryerde vardır bir istek
Fındıklı mi türk kahvesi candır kızzzz bir yapan olsada içsekYokladım mincirdim ama yok fındıklı nescafe içtim ondan herhalde
Fındıklı ile Gold kahveyi karıştırdım çok şekerli geliyor bana bugün 3 kupa türk kahvesi içtim değişiklik olsun dedim.dur bekle sana hemen yapıp geliyorumFındıklı mi türk kahvesi candır kızzzz bir yapan olsada içsek
mmmm Beth18 ciğimin dediği gibi cuma eksisi şerefine bol yeşillikli bir kahvaltı yapayımDimi ama hayalde kuramiyacaksak ne anlamı var ,ölelim gitsin o zaman ...hadi herkez yaSsin şuan canınin istediğini
Şu anda bir şey istemiyorum
Fındıklı mi türk kahvesi candır kızzzz bir yapan olsada içsek
bugün kaçta yatıyoruzFındıklı ile Gold kahveyi karıştırdım çok şekerli geliyor bana bugün 3 kupa türk kahvesi içtim değişiklik olsun dedim.dur bekle sana hemen yapıp geliyorum
Çok içmişsin ben Tiryaki oldugum halde o kadar içemiyorum ..Fındıklı ile Gold kahveyi karıştırdım çok şekerli geliyor bana bugün 3 kupa türk kahvesi içtim değişiklik olsun dedim.dur bekle sana hemen yapıp geliyorum
Sizde ne masum çıktınız yaf çeke çeke sağlıklı kahvaltımı çekti canın
Şu uyku düzenini bir oturtamiyorum yaa.en geç 12 de yatağa yaticam diyorum iyi güzel yatıyorum sonra tavan bana ben tavana bakıyorum kitap okuyorum uykum gelsin diye bu sefer de acaba ne olacak diyorum o da bir işe yaramıyor.gecen hafta YouTube dan yağmur sesini açtım çok severim o sesi.biraz rahatlattı ama tık yokbugün kaçta yatıyoruz
Çay ve kahveye sınır koysam iyi olur valla afiyet olsunÇok içmişsin ben Tiryaki oldugum halde o kadar içemiyorum ..
Buyuk fincan olsun kuzu
öksüz doyuran dan bugün kendime hiç bakamadım misafirden.. eline sağlık şimdiden
Kansızlık çok yapıyor bende bıraksalar sabah akşam içerim amaÇay ve kahveye sınır koysam iyi olur valla afiyet olsun
Valla ilk gün ağlıycaktım nerdeyse, nası yapıcam diye. Sonra senden kaçış olmayıncaTeşekkür ederim bitanem
pastelfit ' le inatlaşma uğruna hepsi.
Hayatta beceremem kaptanlığı ama kırmızı kaptanlık da ayrı bir havaliymiş canım
Bi de onlar yıka yıka bitmez, kalın kalın bir sürüHaklisin canim
havalar isininca(mayis ayi gibi) buyuk kizim diyor anne ne guzel cok giyinmemize gerek yok diye
Benim değerler hem düşük canım depolama olmuyormuş ama şimdilik gençliğime güvenip içiyorum ilerde acısı çıkmaz inşallahKansızlık çok yapıyor bende bıraksalar sabah akşam içerim ama
Bendensin bende de hep düşük kan d vitamini b vitamini tansiyon hepsi düşük Leyla gibi dolanıyorum hep ortalıktaBenim değerler hem düşük canım depolama olmuyormuş ama şimdilik gençliğime güvenip içiyorum ilerde acısı çıkmaz inşallah
tabi ya ne sandınSizde ne masum çıktınız yaf çeke çeke sağlıklı kahvaltımı çekti canın
tavana kızgın yüz mü çizsenŞu uyku düzenini bir oturtamiyorum yaa.en geç 12 de yatağa yaticam diyorum iyi güzel yatıyorum sonra tavan bana ben tavana bakıyorum kitap okuyorum uykum gelsin diye bu sefer de acaba ne olacak diyorum o da bir işe yaramıyor.gecen hafta YouTube dan yağmur sesini açtım çok severim o sesi.biraz rahatlattı ama tık yok
İnanmış gibi yapıyorumtabi ya ne sandın
tavana kızgın yüz mü çizsen
cnm dediğin gibi kafein de kaçırıyo olabilir en son kaçta içtiysen , sıkıcı bi kitap okuyabilirsin ,bi de kafayı boşaltmak gerekiyor ben de yastığa koyunca bin türlü fikir geliyor planlar vs sonra diyorum aman yarın düşünürüm uyuyorum sonra