- 27 Ekim 2008
- 3.363
- 15.850
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazar gezmesinde 2000 adım atmışim bende en az 5000 bekliyordum görünce şok oldum
vuhuu çok başarılı yaa
Ellerine sağlık. Kahvaltı sonrası ev süpürdüm yemek yaptım kedilere mama yaptım. Mutfağı topladım. Spor yaptim.Selam kızlar ev işleri anca bitti.yemekler yendi.camasirlar yıkandı ve kuruyanlar toplandi.banyolar yapıldı.caylar içildi her yer tekrar dan toplandı.yenice oturdum.gecmisten geldim herkes bu pazar gününü yoğun geçirmiş
Teşekkürler canım.vuhuu çok başarılı yaa
Hoşgeldin canım ne çok iş halletmişsinSelam kızlar ev işleri anca bitti.yemekler yendi.camasirlar yıkandı ve kuruyanlar toplandi.banyolar yapıldı.caylar içildi her yer tekrar dan toplandı.yenice oturdum.gecmisten geldim herkes bu pazar gününü yoğun geçirmiş
Ev işi her şekilde yoruyor canım seninde dolu dolu geçmiş seninde ellerine sağlıkEllerine sağlık. Kahvaltı sonrası ev süpürdüm yemek yaptım kedilere mama yaptım. Mutfağı topladım. Spor yaptim.
Ben çok yoğun değildim.
Sağol canin. Şimdi depresyona gireyim azcik dedim. Makinada çamaşır bitmiş. Puff.Ev işi her şekilde yoruyor canım seninde dolu dolu geçmiş seninde ellerine sağlık
Hoşbulduk canım sabah kalktığımizda ev yine dağınık oluyor bu döngü hep devam ediyor.en güzel ev dağınık evdir.o evde mutluluk huzur vardırHoşgeldin canım ne çok iş halletmişsin
Dur girme hiç yakışmıyor sana valla şimdi nevresimler yıkanıyor onları değiştirmiştim.arkasindan bir posta daha aticam.bir de kahve içerimSağol canin. Şimdi depresyona gireyim azcik dedim. Makinada çamaşır bitmiş. Puff.
9 bine gidiyorum güncelleme var mi kicnm afiyet olsun güzel spor ben de 7 bindeyim
aaa iyi olmuş değişiklik olur sevgiler
iyi geceler kaptan
Tamam girmiyorum zaten fırsat yok. Hemen kalkıp kahve koyuyorum.Dur girme hiç yakışmıyor sana valla şimdi nevresimler yıkanıyor onları değiştirmiştim.arkasindan bir posta daha aticam.bir de kahve içerim
Tuh gitti desene 500 puan.Mekik yarisi yok aslinda canim sadece 50 mekige 500 puan verdik
Dağınık ev demeyelim yaşayan ev diyelimHoşbulduk canım sabah kalktığımizda ev yine dağınık oluyor bu döngü hep devam ediyor.en güzel ev dağınık evdir.o evde mutluluk huzur vardır
Niye gitsin. Bugün kac mekik çekersen çek. 500 puan.Tuh gitti desene 500 puan.
Tebrik ederimbugün de iç rahatlığıyla günü bitirebilirizSpor da adimlar da bitti. Adimlarin yaridini evde yarisini buz gibi havada birirdim
Vallahi bitirmişsin tebrikler, şimdi nasılsın
Afiyet olsun hayatımMenümü yazayım hızlıca
Kahvaltı 10.00
2 haşlanmış yumurta
1 parça peynir
Dünkü muhallebili tatlıdan iki kaşık aldım
Ara 12
Türk kahvesi sade
Öğle 15.30
Yarım muz
1 bardak süt
Akşam 18.30
2 yk barbunya yemeği
Avuç içi kadar parça pizza
Büyük tabak salata
Su 3lt ye az kaldı yatana kadar tamamlarım
Zipzip- pastelfit
Hayatım sen 34 bedene işinlamışsın kendini, çok iyi spor tebrik ederim
Aynen.gece kahvesi bir başkadırTamam girmiyorum zaten fırsat yok. Hemen kalkıp kahve koyuyorum.