- 16 Mart 2008
- 45.453
- 220.853
Ben gidip bir 20000 adım atayımNayır benden önce 60 olmana nasla izin vermem
Alıştı ayaklarım yerinde duramıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gidip bir 20000 adım atayımNayır benden önce 60 olmana nasla izin vermem
Menuler hep çok güzelGec kaldim ama dun aksamdan beri ev deli tekkesi gibi biraz once pamuk gibi hamurumun uzerine bir surahi suyu bosaltti kucuk kaşla goz arasinda. Kurtarabilirsem kurtaracagim ama pek sanmiyorum topladim biraktim cakiyi uyuttum hamur duruyor ben kkda
Menu
Sabah
2 dlm wasa
1.5 yumurtayla yumurta salatasi
1 kk peynir
Domates
Ara
Kahve
1 kuru trabzon hurmasi
Aksam
2 dlm firinda karnabahar( 6yk takabul eder sekilde)
Salata
1 kepce domates corbasi
Su: 1.5 lt adim:Eki Görüntüle 2976447 Eki Görüntüle 2976447
Cordelia Zipzip- Elhan
Tamamdır spor bakanım.Bal0ncuk aypare ackerman Hedef60kgolmak 60kiloyum pastelfit K KarlarKralicesi fesang
Zipzip- Elhan North River Wilma11
İyi pazarlar canlarim.
50 mekik çekiyoruz. Size güveniyorum.
Sağlık sorunu olanlar mesajımı dikkate almasın lutfen.
Mutlu pazarlar bitanemMutlu pazarlarrr cicimlerr
ben de o yok canım da tefal actifry var. çok memnunumArkadaşlar alakasız olacak ama bu ara bu airfryyer ler çok dikkatimi çekiyor kullanan var mı acaba
O sadece kızartma yapan miben de o yok canım da tefal actifry var. çok memnunum
tamam çukulatam yapariz tabiBal0ncuk aypare ackerman Hedef60kgolmak 60kiloyum pastelfit K KarlarKralicesi fesang
İyi pazarlar canlarim.
evet. sepetini de almıştım. yağ koymadan ızgara gibi de olur. zaten bunlar bir nevi küçük turbo fırın gibi birşey. yani öyle fritöz falan değil. ben çok memnunum.O sadece kızartma yapan mi
selam selam yumurta peynirli güzl kahvaltı yaptık ailecek, şimdi kahvenin yanına biraz ceviz yerim saat 6-7 gibi de balıklı salata olabilir kaptancım ve az çorbaCordelia Hedef60kgolmak
North River @Tutku44
@MaYa_MiLa Wilma11
Sevgili kırmızı başlıklı kızlarım
Uyanır uyanmaz bugünü nasıl geçireceğimizi planlayalim.
Bilgece atılımlarla pazartesiye hazırlayalım kendimizi.
Kaptanlık avantajini yakalamak ve yarışmacılarımı korumak adına
Sebze+ çorba, bol sulu bir menü hazırladım kendime.
Spor olmazsa olmazımız.
Plansız , spontane gecirmeyelim pazar gününü. Pozitif enerjimiz en büyük destegimiz. Eki Görüntüle 2976381
Musmutlu bir pazar gününe uyanmaniz dileğiyle.
Birlikte olsun dualarımız.
İçim ısındı sözlerinin güzelliği ile. İçten olduğunu ruh hissediyor ve etkileniyor. Allah razı olsun bitanem
Canım daha iyi olmana ve negatif çıkmasına çok sevindim gel ben de sarılayım sanaaaCanımcım bu sabah daha iyi kalktım ama okula gidecek kadar iyi değilim. Eğer testim negatif çıkarsa baska şekilde rapor almaya çalışacağım
Çok iyi yaaaaİyi pazarlar mavi çegirgeler
Güzel bir haftasonu daha bitiyor. Zorlu bir 5 gün var önümüzde. Tikli kurt Elhan ve kırmızı başlıklı kızları pusuda. Hadi suyumuzu içip sporumuzu yapalım. Eksiklerimiz kaçamaklarımız olduysa da onları unutup önümüze bakalım. Ben yarın ki tartı için tüm gücümle çalışıyorum. Sizler de lütfen grup için biraz kendinizi zorlayın. İnanın yaza fit olmak için herşeye değer.
VEEE ŞUNU UNUTMAYIN ÜZENİ ÜZECEĞİİİİZ
Login • Instagram
Kahve __Kokusu
aypare ackerman
@DeryaOnDiet
K KarlarKralicesi
@dolunaydagel
@masal_19
Zipzip-
Asma asma biz bizeyizBen geldim hunileri nereye asıyoruz
Aynen canımmm dünkü gibii yapıcam inşallahBal0ncuk aypare ackerman Hedef60kgolmak 60kiloyum pastelfit K KarlarKralicesi fesang
İyi pazarlar canlarim.
Mutlu pazarlar bitanem
Ben çıkıyorum tatlım...
Pastel bacım pusuda haberin olsun
Sabah 100 mekik çektimBal0ncuk aypare ackerman Hedef60kgolmak 60kiloyum pastelfit K KarlarKralicesi fesang
İyi pazarlar canlarim.
Mutlu pazarlar canim ❤Mutlu pazarlarrr cicimlerr
Mutlu pazarlar canim ❤
Mutlu pazarlar canim ❤
Iyiiym canim sen nasilsin ❤Selam fıstıklar nasılsınız
Bu takıma öyle ihtiyacım var ki ama zaman yok
Peki elektirik tüketimi nasıl kendini hissetiriyor mu yoksa farkedilmeyecek kadar az mıevet. sepetini de almıştım. yağ koymadan ızgara gibi de olur. zaten bunlar bir nevi küçük turbo fırın gibi birşey. yani öyle fritöz falan değil. ben çok memnunum.
Benim kilolar inancı canım.. 4o bin yaptığım hafta 200 Gr vermiştimSen buralarda naapıyon hala afiyet olsun başım
Afiyet olsun canım. Menünün biraz dikkate ihtiyacı var. Mesela yağda yumurta yediğinde zeytin yememelisin yağı azaltmak adına. Adımların şahane tebrik ederim
Erimişsin sen resmen
Günaydın hayatım
Herkese hayır duası bize beddua gerçekten iğrenç bi hayat
Yaaa tam kuzuymuş
Harikasın canım tebrikler
Hepimize inşallah
Hepimize inşallah