- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Geçmiş olsun canim yaa tum cocuklarimiz hasta galibaSağol ablacım büyük kızım hasta boğaz ve vücut ağrısı var şimdilik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canim yaa tum cocuklarimiz hasta galibaSağol ablacım büyük kızım hasta boğaz ve vücut ağrısı var şimdilik
Geçmiş olsun canımSağol ablacım büyük kızım hasta boğaz ve vücut ağrısı var şimdilik
Sağol kaptanım geçen hafta sınıflarında 12 çocuk hastaydı büyük ihtimal sıra bize de geldi inşallah çabuk toparlar şimdilik ateş yokGeçmiş olsun canim yaa tum cocuklarimiz hasta galiba
Sağol canımGeçmiş olsun canım
gecmis olsun salgın heralde hep çocuklar hastaSağol ablacım büyük kızım hasta boğaz ve vücut ağrısı var şimdilik
Vayyyy iyi gezmeler canım benim.Eki Görüntüle 2976524
Artık Allah ne verdiyse
Herkes hasta tatlım ya Cok geçmiş olsun. Evet şimdilik ama çok çabuk iyileşir inşallah.Sağol ablacım büyük kızım hasta boğaz ve vücut ağrısı var şimdilik
İki gündür bir misafir furyası var ..çocuk hasta ateşi var, ben gribim ..
MAVİ TAKIM
HADİ SPORA GEÇELİM. GEÇ OLMADAN EN AZINDAN ADIMLARIMIZI TAMAMLAYALIM. TAKIM RUHUYLA HAREKET EDELİM FAKAT KENDİMİZ İÇİN YAPALIM.
SPORDAN SONRA GÖRÜŞMEK ÜZERE
Kahve __Kokusu
aypare ackerman
DeryaOnDiet
K KarlarKralicesi
dolunaydagel
menekse_kokusu
Zipzip-
HayııııııııııırKaptanım bana etiketlerin gelmiyor gelmemesi sorun degil de diger kizlar görmüyor olabilir mi
Etiketi gelmeyen varsa soylesin kizlar
Du bakalım göreceğiz deli bal seniEn az bir haftasonra yine inişteyim sana direnç göstermişim yemişim vücudumu
Aman hayatım dikkat et kendine. Şöyle düşün sen sağlığın için beslendikçe otomatik olarak forma girersinHaklisin kaptancim. Cok guzel listelerle geliyirum . Unu ve sekeri cikartiyirum hayatimdab. Bende zaten tip 2 diyabet var, seker bas agrisi yaoiyordu heo. Un desen unun hicbir turu yaramiyor bana, bildigin sisiriyor zaten test yaptirmistim unun her cesidine karai intoleransim var yulafa bile. Ama yine de yiyirdum. Cildim cok kotu olmaya baskadi insallah boyle beslenmeyle cilt guzelligime de kavusacagim. Bosuna dememisler en guzel beslenme sekli, kendini iyi hissettigin beskenme seklidir
Vay arkadaş kulaklık bile takmış pesssEki Görüntüle 2976524
Artık Allah ne verdiyse
Deli balın yarın öpecek seniHayııııııııııır
Du bakalım göreceğiz deli bal seni
Aman hayatım dikkat et kendine. Şöyle düşün sen sağlığın için beslendikçe otomatik olarak forma girersin
Vay arkadaş kulaklık bile takmış pesss
Şaka şaka ben de takmıştım
Sağ ol bitanem yüreğimde siz geziyorum vallaVayyyy iyi gezmeler canım benim.
O senin fıstıklığın güzel şirinemsimdi kalktim tamamlayacagim
26lik fıstık
twitter da yeni tag oluşturmuşlar sokak köpekleri için. toplatılsın diyorlar.Daha iyi olmana sevindim, umarım köpekler için bir çözüm bulunur. Benim küçüklüğümden kalan korkum var seni çok iyi anlıyorum. Ohhh bol bol keyif yap kuzucum.
Benim testim negatif çıktı canım ağrılarım bugün daha az ama yarın için rapor almaya çalışacağım yine de. Okula gidecek kadar iyi hissetmiyorum
Ablan da sana kurbanYaradana gurbannn
Kırmızı başlıklı çok iyi değil mi yaaa
Sen de tescilli kurt
Tamamdıır 2 mil leslie yapayım da geleyimm
Simdi geldi etiket
MAVİ TAKIMCIM
HADİ SPORA GEÇELİM. GEÇ OLMADAN EN AZINDAN ADIMLARIMIZI TAMAMLAYALIM. TAKIM RUHUYLA HAREKET EDELİM FAKAT KENDİMİZ İÇİN YAPALIM.
SPORDAN SONRA GÖRÜŞMEK ÜZERE
DUYDUM Kİ ETİKETLERİM SİZE ULAŞMAMIŞ O YÜZDEN TEKRAR GELDİM
HADİ BAKALIM NERDE HAREKET ORDA BEREKET
Login • Instagram
Kahve __Kokusu
aypare ackerman
DeryaOnDiet
K KarlarKralicesi
dolunaydagel
menekse_kokusu
Zipzip-
Taşı toprağı hatta kendini yedin sıra bana mı geldi
Vallahi kadının yaşam motivasyonuyumDeli balın yarın öpecek seni
Daha önce defalarca saldırılar oldu canını kaybedenler var ama bu sefer bir önlem alınır inşallah. Hayvanlara zarar vermeden bir şekilde bu mesele hallolmalıtwitter da yeni tag oluşturmuşlar sokak köpekleri için. toplatılsın diyorlar.
dinlen canım. covid olmasa da grip de ağır geçiyor. sadece ilaç yeterli olmuyor dinlenmek de gerekiyor.