- 7 Mart 2010
- 20.701
- 100.222
Aaaaa yeter sana sarılmam lazımÇok sevindim
Okula gitmek olmaz zaten. Testin negatif hiç endişe etme. Daha kötü hissetseydin şüphe ederdim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaa yeter sana sarılmam lazımÇok sevindim
Okula gitmek olmaz zaten. Testin negatif hiç endişe etme. Daha kötü hissetseydin şüphe ederdim...
Günaydın canim ❤Uykusuz bir anne sabahından herkese günaydın
Gözün aydin canim.negatif çıkmasına sevindimSonucum negatif çıktı canlar. Mecbur başka yerden rapor alacağım
Sağol canımın içiGünaydın canim ❤
Gözün aydin canim.negatif çıkmasına sevindim
Aaaaa yeter sana sarılmam lazım
Sen buralarda naapıyon hala afiyet olsun başım25 Aralık Menüsü
Sabah 11.00 Bir haş.yumurta, peynir, zeytin, domates, maydanoz, salatalık, iki ceviz , bir avakado ( limon, zeytinyağı)
13.00 Sade Türk kahvesi
15.00 Tarçınlı elma
16.50 Brokoli salatası, haşlanmış tavuk, yoğurt
İki litre su, bitki çayı , detoks suyu iki bardak su
Spor 50 mekik
Eki Görüntüle 2976346
Zipzip- Cordelia
Afiyet olsun canım. Menünün biraz dikkate ihtiyacı var. Mesela yağda yumurta yediğinde zeytin yememelisin yağı azaltmak adına. Adımların şahane tebrik ederimBugunku menum
08:00- yagda 2 yumurta, 2 dilim ekmek, 10 zeytin, 1 avuc ceri donates
Ara: 2 fincan sutlu kahve, 2 tane yulafli sekersiz kurabiye(kuzlara yaptim ben de yedim
14:00- 1 kase sebzeli corba, 150 gr kadar haslanmis kirmizi et, 4 yk makarna haslama
Ara: 2 yulafli sekersiz kurabiye, ayran
17:00- 1 kase peynirli salata
Su: 3 lt
Spor: 10 000 adim
Ic bacak hareketleri 10 dk
pastelfit Zipzip-
Erimişsin sen resmenÇarşı Pazar adımı canım , üstüne misafir 20 bini buldu
Günaydın hayatımGeçmiş olsun canım
Afiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun kaptanim
❤
Afiyet olsun canim ikiside hasta Allah kolaylik versin
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Aleyküm selam canim ❤
Afiyet olsun kaptanim ❤
Afiyet olsun canim kurabiye 2 ara ogunde yemissin birini yemesen daha güzel olurmus
Günaydın kaptanim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın kaptanim ❤
Herkese hayır duası bize beddua gerçekten iğrenç bi hayatEeee benimkilerden ses seda yok
pastelfit zırh , kalkan giyip şimdi hoplaya zıplaya gelir. Allah'ım inşallah şişliği geçmemiştir.
Yaaa tam kuzuymuşTeşekkür ederim bitanem burda 3 gorumcem 1 eltim var
Eskiden daha cok gider gelirdik
Simdi cocuklar evlenince, herkesin kendi telaşı kendine yetiyor, önceki kadar görüşmüyoruz :)
Sagolasin cnm
Kuzu sayılır, 4 yaşında oldu
Harikasın canım tebrikler
Hepimize inşallahIyi pazarlar abla
Hepimize inşallahIyi pazarlar canim ️
Oley oley oleeeeeeeeySonucum negatif çıktı canlar. Mecbur başka yerden rapor alacağım
Bu hafta böyle üzgünüm.Sen buralarda naapıyon hala afiyet olsun başım
Afiyet olsun canım. Menünün biraz dikkate ihtiyacı var. Mesela yağda yumurta yediğinde zeytin yememelisin yağı azaltmak adına. Adımların şahane tebrik ederim
Erimişsin sen resmen
Günaydın hayatım
Herkese hayır duası bize beddua gerçekten iğrenç bi hayat
Yaaa tam kuzuymuş
Harikasın canım tebrikler
Hepimize inşallah
Hepimize inşallah
Hayatım günaydın. Annelik böyle maalesef. Uykusuz çocuk hep uykusuz olur söyliyim. Alışman gerek. Uyuyan da hep uyur , çocukların hepsi aynıUykusuz bir anne sabahından herkese günaydın
Tamam tamam affettim. 8.30 dan beri koşturuyorum. Hadi bi yorgunluk kahvesi içekBu hafta böyle üzgünüm.
Tartıya yansıyacak her şey önemli benim için.
Bak söz konusu sağlıksa orası ayrı
Malesef verdim bile dünden beri kızların ikiside hastaNolur hastalık haberi verme
Teşekkür ederim bitanemGünaydın canım kahvaltıniz keyifle geçsin...
Cok şükür cnm insallah hastaliginda cabuk geçerSonucum negatif çıktı canlar. Mecbur başka yerden rapor alacağım
Cok gecmis olsun cnmT
Malesef verdim bile dünden beri kızların ikiside hasta
Balım yazacağıma başım yazmışım sen anlamışsındır canımBu hafta böyle üzgünüm.
Tartıya yansıyacak her şey önemli benim için.
Bak söz konusu sağlıksa orası ayrı
Geçmiş olsun canım. Neredeyse herkesin cocugu hasta . Bu aralar mikrop çok maalesef...canım Allah şifa versin. Tez zamanda atlatmanizi dilerim.T
Bacım dedi diye düşündüm...ama balım daha güzelmiş.Balım yazacağıma başım yazmışım sen anlamışsındır canım
İcelim tatlım hatta şu an içiyorum. Kahvem bir yudum kaldı ama detoks suyumla sana eşlik ederim.Hayatım günaydın. Annelik böyle maalesef. Uykusuz çocuk hep uykusuz olur söyliyim. Alışman gerek. Uyuyan da hep uyur , çocukların hepsi aynı
Tamam tamam affettim. 8.30 dan beri koşturuyorum. Hadi bi yorgunluk kahvesi içek
Nasıl hissediyorsun bugün?Günaydın canlar
Dün 19 civarı test yaptırdım bu saat oldu hala sonuç çıkmadı
Canım düne göre daha iyiyim ama okula gidecek kadar da değilim. O yüzden yarın rapor alacağımNasıl hissediyorsun bugün?
Tatlim adımı ihmal etme. Çocuğu sallarken ayak bileğine taksaydin belki işe yarardısaat 10 ama adımım 460 oldu
dün keşke saatimi taksaydım ama eşimin hediyesi saati taktım
1,5 saat çocuk sallamak puan kazandırmıyor mu yaa? dün o kadar oturmadım o kadar inip çıktım ki kalçam ve bacaklarımın arkası squat yapmış gibi ağrıyor
Geçmiş olsun canım. Bu ara bütün küçük çocuklar hasta allah kolaylık versin. Öyleyse hiç uyumaz senin kızlar tabiT
İçelim balımİcelim tatlım hatta şu an içiyorum. Kahvem bir yudum kaldı ama detoks suyumla sana eşlik ederim.
Yarinki tartı için tüm hazırlıklar itinayla yapılıyor. Ne kadar çaba o kadar eksiİyi pazarlar mavi çegirgeler
Güzel bir haftasonu daha bitiyor. Zorlu bir 5 gün var önümüzde. Tikli kurt Elhan ve kırmızı başlıklı kızları pusuda. Hadi suyumuzu içip sporumuzu yapalım. Eksiklerimiz kaçamaklarımız olduysa da onları unutup önümüze bakalım. Ben yarın ki tartı için tüm gücümle çalışıyorum. Sizler de lütfen grup için biraz kendinizi zorlayın. İnanın yaza fit olmak için herşeye değer.
VEEE ŞUNU UNUTMAYIN ÜZENİ ÜZECEĞİİİİZ
Login • Instagram
Kahve __Kokusu
aypare ackerman
DeryaOnDiet
K KarlarKralicesi
dolunaydagel
@masal_19
Zipzip-