Hayatım sen yine gidip liposakşın yaptırmışındır. Hangi insan evladı iki güne bir 1.100 gr verir biri desin bana. Nerde adalet, nerde bu devlet, nerde bu milleeetYarinki tartı için tüm hazırlıklar itinayla yapılıyor. Ne kadar çaba o kadar eksi
Belki bilmek istersin dedim.
Yok her hafta o kadar verememHayatım sen yine gidip liposakşın yaptırmışındır. Hangi insan evladı iki güne bir 1.100 gr verir biri desin bana. Nerde adalet, nerde bu devlet, nerde bu milleeet
Çok teşekkür ederim bekliyordum zaten sağlık ocağına gelen hastalar hep aynı sikayetler ve haftalarca da sürüyorGeçmiş olsun canım. Neredeyse herkesin cocugu hasta . Bu aralar mikrop çok maalesef...canım Allah şifa versin. Tez zamanda atlatmanizi dilerim.
Burdayım buyrun.Hayatım sen yine gidip liposakşın yaptırmışındır. Hangi insan evladı iki güne bir 1.100 gr verir biri desin bana. Nerde adalet, nerde bu devlet, nerde bu milleeet
Harika bir hafta geçiriyoruz.
Benimkinin yanına as canim.Ben geldimhunileri nereye asıyoruz
Hayatım ben de sabırla vücudunun dirence geçmesini bekliyorumYok her hafta o kadar veremem
Yalnız vücudum biraz küçüldü sankimLiponun adını telaffuz edemeyen ben yolunu da bilmem bebegim ya
Mesajım bayağı telaşlandırmıs seni bakıyorum da...bayağı saydirmişsin banagüvenilir tescilli tikim var ...devleti , milleti karıştırma şimdi.
Nayır benden önce 60 olmana nasla izin vermemHarika bir hafta geçiriyoruz.
Güle güle yağlarınızdan kurtuluuuuun diye hepsi...
Neyse her şekilde ben kazanacağım. Kaybedersem kahrımdan da bir kilo veririm.pastelfit ' den daha önce inerim 60' a
İyiyim kaptanım hafta sonu yoğun geçiyor birazcıkaskrhpozitif iyi misin canim dunde göremedim seni
Çıraganda dugune gitmistik bitlenip gelmistikBenimkinin yanına as canim.
elimden geleni yapıyorum yapacagimİyi pazarlar mavi çegirgeler
Güzel bir haftasonu daha bitiyor. Zorlu bir 5 gün var önümüzde. Tikli kurtElhan ve kırmızı başlıklı kızları pusuda. Hadi suyumuzu içip sporumuzu yapalım. Eksiklerimiz kaçamaklarımız olduysa da onları unutup önümüze bakalım. Ben yarın ki tartı için tüm gücümle çalışıyorum. Sizler de lütfen grup için biraz kendinizi zorlayın. İnanın yaza fit olmak için herşeye değer.
VEEE ŞUNU UNUTMAYIN ÜZENİ ÜZECEĞİİİİZ
Login • Instagram
@Kahve __Kokusu
aypare ackerman
@DeryaOnDiet
K KarlarKralicesi
@dolunaydagel
@masal_19
Zipzip-
Afiyet olsun canim ❤Gec kaldim ama dun aksamdan beri ev deli tekkesi gibibiraz once pamuk gibi hamurumun uzerine bir surahi suyu bosaltti kucuk kaşla goz arasinda. Kurtarabilirsem kurtaracagim ama pek sanmiyorum topladim biraktim cakiyi uyuttum hamur duruyor ben kkda
Menu
Sabah
2 dlm wasa
1.5 yumurtayla yumurta salatasi
1 kk peynir
Domates
Ara
Kahve
1 kuru trabzon hurmasi
Aksam
2 dlm firinda karnabahar( 6yk takabul eder sekilde)
Salata
1 kepce domates corbasi
Su: 1.5 lt adim:Eki Görüntüle 2976447 Eki Görüntüle 2976447
Cordelia Zipzip- Elhan
Hoş geldin canımBen geldimhunileri nereye asıyoruz
Iyi ol canim merak ettim gelmeyinceİyiyim kaptanım hafta sonu yoğun geçiyor birazcık
Afiyet olsun canimGünaydn herkese
Yarn pür dikkat tüm yazılanları okurm iş yerinde.. Hafta sonları bebekten fırsat olmuor..
Dün menüm
Yulaflı yumurta
Yeşil çay
Öğlen
1 küçük çikolata
Akşam
Yarm tabak barbunya yemeği
Turşu
2936 adm 1.5 lt su
Zipzip- kaptanm benm tartı uçuşlarda nasıl kilo bildirimi yapavam bilmikrm
Yarn pil alıp pilini değişmeyi düşünüorm