Kolay gelsin canımelimden geleni yapıyorum yapacagim
At hayatımBen gidip bir 20000 adım atayım
Alıştı ayaklarım yerinde duramıyor
@Bal0ncukaypare ackerman Hedef60kgolmak 60kiloyum pastelfit @Korkuluanne fesang
Zipzip- Elhan @EppekArasi @Migim
İyi pazarlar canlarim.
50 mekik çekiyoruz. Size güveniyorum.
Sağlık sorunu olanlar mesajımı dikkate almasın lutfen.
Görmedim canım
Bugün bu videoyu seçtim.
Çok yorucu siz yapmayın.
Haydiii kırmızı takım spora başlıyoruz.
Teşekkür ederim canımselam selam yumurta peynirli güzl kahvaltı yaptık ailecek, şimdi kahvenin yanına biraz ceviz yerim saat 6-7 gibi de balıklı salata olabilir kaptancım ve az çorba
bilmukabele
Canım daha iyi olmana ve negatif çıkmasına çok sevindimgel ben de sarılayım sanaaa
Çok iyi yaaaa
Asma asma biz bizeyiz
Aynen canımmm dünkü gibii yapıcam inşallah
İyiyim kaptancim çocuklarla uğraşıyorumIyi ol canim merak ettim gelmeyince
Afiyet olsun canim
Tartini sabitle birde uzerinde 5 lt lik su varsa onu tart dogru tartıyor mu
Eksi olsun da. Benim de inatçı zor gidiyo. Metabolizmam yavaş.Benim kilolar inancı canım.. 4o bin yaptığım hafta 200 Gr vermiştim
Kaptanım bana etiketlerin gelmiyor gelmemesi sorun degil de diger kizlar görmüyor olabilir mi
MAVİ TAKIM
HADİ SPORA GEÇELİM. GEÇ OLMADAN EN AZINDAN ADIMLARIMIZI TAMAMLAYALIM. TAKIM RUHUYLA HAREKET EDELİM FAKAT KENDİMİZ İÇİN YAPALIM.
SPORDAN SONRA GÖRÜŞMEK ÜZERE
Kahve __Kokusu
aypare ackerman
DeryaOnDiet
@Korkuluanne
dolunaydagel
menekse_kokusu
Zipzip-
En az bir haftaHayatım ben de sabırla vücudunun dirence geçmesini bekliyorum
Ben yolun yarısını yedim
MAVİ TAKIM
HADİ SPORA GEÇELİM. GEÇ OLMADAN EN AZINDAN ADIMLARIMIZI TAMAMLAYALIM. TAKIM RUHUYLA HAREKET EDELİM FAKAT KENDİMİZ İÇİN YAPALIM.
Kahve __Kokusu
aypare ackerman
DeryaOnDiet
@Korkuluanne
dolunaydagel
menekse_kokusu
Zipzip-
Haklisin kaptancim. Cok guzel listelerle geliyirum . Unu ve sekeri cikartiyirum hayatimdab. Bende zaten tip 2 diyabet var, seker bas agrisi yaoiyordu heo. Un desen unun hicbir turu yaramiyor bana, bildigin sisiriyor zaten test yaptirmistim unun her cesidine karai intoleransim var yulafa bile. Ama yine de yiyirdum. Cildim cok kotu olmaya baskadi insallah boyle beslenmeyle cilt guzelligime de kavusacagim. Bosuna dememisler en guzel beslenme sekli, kendini iyi hissettigin beskenme seklidirSen buralarda naapıyon halaafiyet olsun başım
Afiyet olsun canım. Menünün biraz dikkate ihtiyacı var. Mesela yağda yumurta yediğinde zeytin yememelisin yağı azaltmak adına. Adımların şahane tebrik ederim
Erimişsin sen resmen
Günaydın hayatım
Herkese hayır duası bize beddua gerçekten iğrenç bi hayat
Yaaa tam kuzuymuş
Harikasın canım tebrikler
Hepimize inşallah
Hepimize inşallah
yok canım elektrik tüketimi sorun olmadı hiç. fark yok. zaten büyük firmalar ürünlerinde bunu da düşünüp tasarlıyorlar. tavsiye ederim.Peki elektirik tüketimi nasıl kendini hissetiriyor mu yoksa farkedilmeyecek kadar az mı
saol tatlım60kiloyum canımcım nasıl oldun moralsizdin biraz
Daha iyi olmana sevindim, umarım köpekler için bir çözüm bulunur. Benim küçüklüğümden kalan korkum var seni çok iyi anlıyorum. Ohhh bol bol keyif yap kuzucum.saol tatlımköpekleri görmeyince ve seslerini duymayınca iyi oluyorum dün dışarı çıktık. ortada yoktular çok şükür. eve dönerken de yoktular moralim biraz daha iyiydi. azcık dolaşmak da iyi geldi. bugün biraz keyfimce evde takılacağım. düşünmemeye ve hatta pozitif düşünmeye çalışıyorum. daha iyi olurum inşallah.
sen nasılsın? ağrıların nasıl oldu, test sonucunu yazdın mı görmedim ben?
MAVİ TAKIM
Kahve __Kokusu
aypare ackerman
DeryaOnDiet
@Korkuluanne
dolunaydagel
menekse_kokusu
Zipzip-
Etiket bildirimi gelmiyor bana daKaptanım bana etiketlerin gelmiyor gelmemesi sorun degil de diger kizlar görmüyor olabilir mi
Etiketi gelmeyen varsa soylesin kizlar
O iş sende tatlımselam selam yumurta peynirli güzl kahvaltı yaptık ailecek, şimdi kahvenin yanına biraz ceviz yerim saat 6-7 gibi de balıklı salata olabilir kaptancım ve az çorba
bilmukabele
Canım daha iyi olmana ve negatif çıkmasına çok sevindimgel ben de sarılayım sanaaa
Çok iyi yaaaa
Asma asma biz bizeyiz
Aynen canımmm dünkü gibii yapıcam inşallah
Bayildigimi söylemiştim değil mi
Sağlıklı günler dilerim canımİyiyim kaptancim çocuklarla uğraşıyorum
Yaradana gurbannn
Kırmızı başlıklı çok iyi değil mi yaaaO iş sende tatlım
Kırmızı başlıklı kızlarım oturmuyor inşallah
Su için su bol bol hem de
Cekirgelere aman yok
Yarinki etabı atlattık mi kolaylasacak yolumuz hadi cengaverler tüm yağ hücrelerine ölüüüüüümmmm
Hadi göreyim duble bardaklari
Ohhh yarasın ortam alev aleeev
simdi kalktim tamamlayacagim
MAVİ TAKIM
Kahve __Kokusu
aypare ackerman
DeryaOnDiet
@Korkuluanne
dolunaydagel
menekse_kokusu
Zipzip-
26lik fıstık
Sağol ablacım büyük kızım hasta boğaz ve vücut ağrısı var şimdilikSağlıklı günler dilerim canım