- 16 Mart 2008
- 45.450
- 220.839
Boyle geçmiyor tatlım. Cordelia cimi etiketlemen lazım. bir de pilates yaparken fotoğrafını ekleyeceksindün 20 dk pilates yaptım kayıtlara geçsin
Şaka şaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boyle geçmiyor tatlım. Cordelia cimi etiketlemen lazım. bir de pilates yaparken fotoğrafını ekleyeceksindün 20 dk pilates yaptım kayıtlara geçsin
Canımcım bu sabah daha iyi kalktım ama okula gidecek kadar iyi değilim. Eğer testim negatif çıkarsa baska şekilde rapor almaya çalışacağımCanim bugün nasılsın
Çokk seviyorumm hemde abla senin gibi bi ablam olduğu için çok şanslıyımmmPamuğumu nerede görsem içim huzurla doluyorBiliyorum ki o ablasını çok seviyoooor
Allah'ım bu sevgi pıtırcığını mincirasim geliyor.Çokk seviyorumm hemde abla senin gibi bi ablam olduğu için çok şanslıyımmm
Çoookkk şükürrrr mıncırlaaa acutt yanağumuu emii abloooAllah'ım bu sevgi pıtırcığını mincirasim geliyor.
Canım kız kardeşim bazen kan bağına hiç ihtiyaç hissetmiyorsun. İyi bir insana denk gelmek nasip işi... şükür
Iyi pazarlar ablaİyi pazarlar herkeseAz bir işim daha var sonra burdayım
Iyi pazarlar canim ️İyi pazarlar herkeseAz bir işim daha var sonra burdayım
Nazar değdirecegim şimdi te Allah'ım Pamuğum şu an bence bize gülüyorlar Yavru kuşum sen o güzel bardağınla miniğini doyur hadi bebeğimÇoookkk şükürrrr mıncırlaaa acutt yanağumuu emii ablooo
Hahahahah yaaa pamuğun öpsün ısırsunn seniii tamamm kv hazırlıyorr kahvaltı hiç iştahımda yok şu vitamin saati bitsede rahatlasam artık saat 1 de içiyorum onudeNazar değdirecegim şimdi te Allah'ım Pamuğum şu an bence bize gülüyorlar Yavru kuşum sen o güzel bardağınla miniğini doyur hadi bebeğim
Çok sevindimCanımcım bu sabah daha iyi kalktım ama okula gidecek kadar iyi değilim. Eğer testim negatif çıkarsa baska şekilde rapor almaya çalışacağım
Misafirliktesin oo çok iyi...Doguma kadar ihmal etme bence vitaminlerini.Hahahahah yaaa pamuğun öpsün ısırsunn seniii tamamm kv hazırlıyorr kahvaltı hiç iştahımda yok şu vitamin saati bitsede rahatlasam artık saat 1 de içiyorum onude
Yookk abla doktorum verdiyse içerimm ben doktoruma güveniyorumm her ne verdiyse içtim çok sükürr bebeğimm tutundu herşey yolunda 1 hafta burdayızz ablacım eşim izne çıktı arabayıda servise vercek biraz bozuldu cumarteside anneme geçicemMisafirliktesin oo çok iyi...Doguma kadar ihmal etme bence vitaminlerini.
Günaydın canımherkese gunaydin
Sağlıkla gelsin bebişin sen de iyi , güçlü bir annesin.Yookk abla doktorum verdiyse içerimm ben doktoruma güveniyorumm her ne verdiyse içtim çok sükürr bebeğimm tutundu herşey yolunda 1 hafta burdayızz ablacım eşim izne çıktı arabayıda servise vercek biraz bozuldu cumarteside anneme geçicem
Nolur hastalık haberi vermeUykusuz bir anne sabahından herkese günaydın
Inşaallahh abla ama yapılcaktı zatende bugüne nasipmiş bişekilde oda çıksın aradan zaten mayısta bizim sıkıntı gün araba muayenesi var kira zammı var doğum telaşına az kalıyor oyüzden önceden herşeyi halledeceğim odasını kıyafetini ocak sonu şubat gibi başlıcam bebişe hazırlıklarr geldiğinden beri kendimi unuttum ona hazirlıklar düşünüyorummmSağlıkla gelsin bebişin sen de iyi , güçlü bir annesin.
İnşallah fazla masraf çıkarmaz araba...