- 7 Mart 2010
- 20.701
- 100.222
Hala çıkmadı canım ya. Dün sistem yoktu ya acaba çok mu yoğunluk oldu bilemedimfesang test sonucun ciktimi cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala çıkmadı canım ya. Dün sistem yoktu ya acaba çok mu yoğunluk oldu bilemedimfesang test sonucun ciktimi cnm
Günaydın canim ❤Günaydın canlar
Dün 19 civarı test yaptırdım bu saat oldu hala sonuç çıkmadı
Günaydın canim ❤herkese gunaydin
Günaydın canim ❤Gunaydin kizlar
ayy abla köfte gibi olmuşum resmen yaaBütün iç organlarımin etrafındaki yağlar eridi şoklara dayanimicak fofenkcan
Enerjine sağlık canım
Gecmis olsun canimZipzip-
Elhan
Cordelia
Dün akşam tansiyonum düstü başimda dalgalanma oldu sanki kafam sallandı niye oldu bilmiyorum tansiyonu ilk olctum 9 4 sonra tuzlu ayran falan derken 9 5 oldu anca yuryusumu tamamlayamadim en cok ona uzuldum
Eki Görüntüle 2976405
Eki Görüntüle 2976406
burda daha hala hava aydınlanmadi iyi resim cikmadi
Günaydın canim ❤günaydın herkesee
sagol kaptanımGecmis olsun canim
Günaydın canım son zamanlarda testler iyice geç çıkmaya başladı yoğunluktan olabilir. Ben en son test verdiğimde 36 saate yakın bekledimGünaydın canlar
Dün 19 civarı test yaptırdım bu saat oldu hala sonuç çıkmadı
Geçmiş olsun canım Şimdi daha iyi misin?Zipzip-
Elhan
Cordelia
Dün akşam tansiyonum düstü başimda dalgalanma oldu sanki kafam sallandı niye oldu bilmiyorum tansiyonu ilk olctum 9 4 sonra tuzlu ayran falan derken 9 5 oldu anca yuryusumu tamamlayamadim en cok ona uzuldum
Eki Görüntüle 2976405
Eki Görüntüle 2976406
burda daha hala hava aydınlanmadi iyi resim cikmadi
Günaydın canımgünaydın herkesee
Aman bebeğim kilidi sağlıklı gıdalar için aç sadece Tadina dahi bakma cısların...bildiğin şeyler bir de fiziğini bozuyorlar değmezhava karablik mutfagin lambasini yaktım ev hanesi dun geceden bende pişi istedi ve şimdi yapmam lazım saat 9 oldu
agzım kilitli soyle kendime güzel bir peynirli çekici bir omlet yapayim bende
Günaydın canım kahvaltıniz keyifle geçsin...Gunaydinnnnnn
Mutlu pazarlar
Oooo ben az önce hastaneyi aradım 24-36 saat arası belli olur dedi. Ama bir oncekini 5 saate öğrenmiştim bilemedim canımGünaydın canım son zamanlarda testler iyice geç çıkmaya başladı yoğunluktan olabilir. Ben en son test verdiğimde 36 saate yakın bekledim
Canim bugün nasılsınTeşekkür ederim canımm
Pamuğumu nerede görsem içim huzurla doluyorBiliyorum ki o ablasını çok seviyoooorŞu dönen gözlere çok gülüyorumm