- 16 Mart 2008
- 45.443
- 220.808
Canım Allah rahatlık versin.Kızım uyudu şükür. O uyurken ben de yatıp dinleyeceğim inşallah. Herkese sağlık sıhhat dolu huzurlu geceler diliyorum ❤
İyilik , sağlık haberlerini bekliyoruz.
İyi geceler canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım Allah rahatlık versin.Kızım uyudu şükür. O uyurken ben de yatıp dinleyeceğim inşallah. Herkese sağlık sıhhat dolu huzurlu geceler diliyorum ❤
Sen güçlü ol en azından düşmanını taniyorsun. Doktor teşhise göre iyi bir tedavi süreci başlatır bitanem.Valla pek de hayırlı birsey değilmiş. Dirençli Bi bakteriymis. Neyse bunu da atlatırım inşallah
Emzirme döneminde yapılır mı ki bende denesemTatlım Dukan birası diyoruz verdiğin tarife...gercekten olumlu neticeler veriyor.
Tamam canım bitirince yazarsın kolay gelsinsağol ablacım.
1 Gun spor 1 gun ara yapıyorum
adımları daha bititmedim 250 adım kaldi
teşekkür kaptanim
ben daha 250 adımım kaldığı icin eklemedim bitirip öyle atacağım
iyi geceler kaptanim
Çok geçmiş olsunBu arada dün endoskopi sonuçlarım çıktı. Mide ve bağırsaklarda helikobakteri varmış. Baya enfeksiyon yara vs varmış. 2.5 aylık ilaç tedavisi verdi doktor. Günde 13 tane ilaç her saat başı bir şey şu gribim Bi hafiflesin baslayacam inşallah
İyi geceler canımKızım uyudu şükür. O uyurken ben de yatıp dinleyeceğim inşallah. Herkese sağlık sıhhat dolu huzurlu geceler diliyorum ❤
Atlatırsın canım allahın izniyleValla pek de hayırlı birsey değilmiş. Dirençli Bi bakteriymis. Neyse bunu da atlatırım inşallah
Canım yeşil çayın bebeklerde ishale neden olduğunu okumuştum. Ayrıca içinde limon da olduğu için bebeğinde pişige neden olabilir. İyice araştır istersen...Emzirme döneminde yapılır mı ki bende denesem
Bende sinameki çay içiyomhımmm dukan birasını diyosun ben normal yeşil çay içiyorum hergün. bir bakayım canım.
Doğru olabilir pişiği hiç düşünmemiştim aman neyse kalsın biraz ödem falan yoktur bendeCanım yeşil çayın bebeklerde ishale neden olduğunu okumuştum. Ayrıca içinde limon da olduğu için bebeğinde pişige neden olabilir. İyice araştır istersen...
Migi sürekli içme.... İbrahim Saraçoğlu sinamekinin bağırsak florasını bozduğunu içindeki birçok faydalı bakteriyi de dışarı attığını söylüyor. Siyah erik , kayısı çayı , zeytinyağli pırasayi tavsiye etti. Bir programinda dinlemiştim. Bulursam sana atacağım...Bende sinameki çay içiyom
Valla çok rahat hissettiriyor
Dipnot : wcden çıkamıyorsun
Sinameki Yeşilçay limon cubuk tarçın karanfil hepsini atıp kaynatıyordumMigi sürekli içme.... İbrahim Saraçoğlu sinamekinin bağırsak florasını bozduğunu içindeki birçok faydalı bakteriyi de dışarı attığını söylüyor. Siyah erik , kayısı çayı , zeytinyağli pırasayi tavsiye etti. Bir programinda dinlemiştim. Bulursam sana atacağım...
Emzirdiginde ödemle birlikte gidiyo onun için bol bol su iç doktorlar emziren anneye yeşiçay önermiyorlarDoğru olabilir pişiği hiç düşünmemiştim aman neyse kalsın biraz ödem falan yoktur bende
İşte ishal olmak sağlıklı değil. Sinamekinin etkisini görmek istiyorsan bir çimdik kadar avucunda ufala salatalarına dök...asla kaynatıp içme...sağlığını bozarsin dikkat et.Sinameki Yeşilçay limon cubuk tarçın karanfil hepsini atıp kaynatıyordum
Resmen ishal oluyordum affedersin hergün wc
Kesinlikle değil. 50 mekik çektim oldüm. Sen 20 mekik cek. Sana 500 puan bonus.Bu arada spor için 8000 yanında mekik şart mı
Çok geçmiş olsun korona mi acaba.Kızlarcım selam
Sabahtan beri hiç giremedim o kadar hastayım ki hastaneye gittim test vermeye İstanbul genelinde sistem gitmiş test yapmıyorlar. Neyse aradık şimdi düzelmiş birkaç saate gidip test vereceğim.
Hayatımda hiç bu kadar kötü hissettiğimi hatırlamıyorum. Belim bacaklarım başım kopuyor resmen
Tatlım afiyet olsun.Menüm ve spor 25 Aralık
Sabah 10.00
1 kk peynir
8 zeytin
10 adet leblebi
1 adet incir reçeli
Ara 14.00
1 elma
1 muz
Ara 15.00
2 adet limonlu havuç
1 adet sütlü kahve
Akşam 19.15
Yarım kase çorba
1 adet derisiz tavuk pirzola ızgara
150 gram buharda pişmiş sebze
1 dilim t.b.e
Zipzip- Elhan Mefkurem
Spor
50 mekik 500 puan
9.000 adım 900 puan
Toplam 1.400 puan
Sağol.canim. adım resmini unutmuşum attım şimdi.Tatlım afiyet olsun.
Muhteşem
ne demek kaptancımmTeşekkür ederim bitanem.
Bugün bana çok destek oluyorsun.
Afiyet olsun mekik de varrr
Canım afiyet olsun
Oyy kıyamam ya sağlıkla yürüdüğün günler de gelir inşallahCanım valla bi düşündüm ama iki hafta üst üste bırakmak istemedim. Evin içinde yürüdüm
Merhaba cnm çok sevindim iyi olduğunaBenim güzell ablacımm
Merhabaa
İyi geceler kaptanIyi geceler kizlar
Tabi kiii doğumgününe kadar yaparsın benceyok canım nerdeee 83.8 im şu an Allah büyük ulaşırım diyorum
Oyy canım ya çok geçmiş olsunBu arada dün endoskopi sonuçlarım çıktı. Mide ve bağırsaklarda helikobakteri varmış. Baya enfeksiyon yara vs varmış. 2.5 aylık ilaç tedavisi verdi doktor. Günde 13 tane ilaç her saat başı bir şey şu gribim Bi hafiflesin baslayacam inşallah
Afiyet olsun spor kaptanımıısssMenüm ve spor 25 Aralık
Sabah 10.00
1 kk peynir
8 zeytin
10 adet leblebi
1 adet incir reçeli
Ara 14.00
1 elma
1 muz
Ara 15.00
2 adet limonlu havuç
1 adet sütlü kahve
Akşam 19.15
Yarım kase çorba
1 adet derisiz tavuk pirzola ızgara
150 gram buharda pişmiş sebze
1 dilim t.b.e
Zipzip- Elhan Mefkurem
Spor
50 mekik 500 puan
9.000 adım 900 puan
Toplam 1.400 puan
Cok geçmis olsun canım.Bu arada eltimin kızı influenza olmuş testte pozitif çıkmış. Muhtemelen kızıma ondan geçti. Sonra da bizlere.. Valla ne dirençli Bi hastalıkmış. Ateş mahvetti kuzumu. Bizimde tüm etlerimiz lime lime dökülüyor sanki