- 16 Mart 2008
- 45.179
- 218.819
Bugünkü planını duyabilir miyim
günaydınn herkeseee
Menü , spor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugünkü planını duyabilir miyim
günaydınn herkeseee
Gecmis olsunn canimGün ayali çok oldu canım benim kız feci usutmus dershaneye gitmesi lazım hastaneler doluymuş.gel serum taktiralim diyorum onu da istemiyor.sastim kaldım
Çok teşekkür ederim canımGecmis olsunn canim
Günaydın canimHerkese günaydın
El FatihaAblacm annemlerdeki dijital değil ama o 62 gösterdi mesela...
Snra aldm annemlere ckardm her dk herkesi yNlş tartıyot benimki
Cnmmm
Cok şükür daha iyiyiz.. Toparladkk
Alalı daha 2 ay olduEl Fatiha
Sen netten şöyle uygun bir tartı bak tatlım
Geçmiş olsun cnmGün ayali çok oldu canım benim kız feci usutmus dershaneye gitmesi lazım hastaneler doluymuş.gel serum taktiralim diyorum onu da istemiyor.sastim kaldım
Geçmiş olsun canımGün ayali çok oldu canım benim kız feci usutmus dershaneye gitmesi lazım hastaneler doluymuş.gel serum taktiralim diyorum onu da istemiyor.sastim kaldım
GünaydınHerkese günaydın
Zeynoşum geçmiş olsun. Her evde hasta var anladığım kadarıyla. Allah esirgesin yavrularımızı.Gün ayali çok oldu canım benim kız feci usutmus dershaneye gitmesi lazım hastaneler doluymuş.gel serum taktiralim diyorum onu da istemiyor.sastim kaldım
Çok teşekkür ederim ablaGeçmiş olsun cnm
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Günaydın
Amin abla evlatrimizi rabbim tüm yarattıklarınin şerrinden korusunZeynoşum geçmiş olsun. Her evde hasta var anladığım kadarıyla. Allah esirgesin yavrularımızı.
sen cok yasa emiAyyy kıyamam hem aç kalacaklar bir de üzerine ağlayacaklar hele bir de mağlup olma üzüntüsü vah vahhh
" Çekirgelerin Hüznü" sinemalarda
Tuza banma abla odem yapar . Marula sarda yeAllah Allah Allah bu nasıl sevmek
Seviyoruuuum seni ekmeği tuza banıp banıp yer gibiii
Gecmis olsun canimGünaydın, güne büyük kizin ateslenmesiyle başladık
Afiyet olsun rakibemDunku menum(24.12)
09:00- 2 yumurtadan yulafli omlet, 1 taze biber, 10 kucuk zeytin
Ara: 1 fincan sutlu kahve
14:00- 150gr tavuk firinda, 3 yk pirinc haslana, 4 yk kirmizi pancar salatasi.
Ara: 1 dilim kek, 1 bardak sut
17:00- 1 kase peynirli salata, 1 krep
Su:3 lt
Spor: 6 dk alt karin hareketi
Dun gece bur turku gitmedi. Simdj gonderiyorum
Zipzip- pastelfit
Tmm canim, sagol o zaman bugun oturmak yokk
Gunaydin canim
günaydınn herkeseee
Gunaydin ablaGunaydinnnnnn
Mutlu huzurlu bi hafta sonu olsun inşallah
Oo supersin canim koruyabilmek cok onemliGünaydın herkese...❤❤❤❤
Bugün benim mezuniyetimin 1. Yıldönümü sEki Görüntüle 2976067
Cok gecmis olsuGün ayali çok oldu canım benim kız feci usutmus dershaneye gitmesi lazım hastaneler doluymuş.gel serum taktiralim diyorum onu da istemiyor.sastim kaldım
Tam akşam öğününe aman diyim dikkat diyecektim ki saatini fark ettim. Çok şükür. İncecik hamur da olsa pizzadan korkuyorum tatlım. Benim bu kilolar lavaş dürüm, pizza gibi şeylerden birikti. Okuldan yorgun geldigimde eğer yemek yoksa eşim uğraşma bir şeyler söyleyelim dedi...o an kolayına geliyor tabi...
Cuma oglumun tatil kafasi basliyor mutlaka bir keyif gunu haline gelsin istedigi icin pizza ile atlattik . (Korkma abla - deyim ) 1 karede anlastikTam akşam öğününe aman diyim dikkat diyecektim ki saatini fark ettim. Çok şükür. İncecik hamur da olsa pizzadan korkuyorum tatlım. Benim bu kilolar lavaş dürüm, pizza gibi şeylerden birikti. Okuldan yorgun geldigimde eğer yemek yoksa eşim uğraşma bir şeyler söyleyelim dedi...o an kolayına geliyor tabi...
Neyse afiyet olsun canım Menün güzel...bugün kahvenin yanına bir kare bitter koymani rica etsem olur mu
Çocuklar haklı afiyetle yesinler.Cuma oglumun tatil kafasi basliyor mutlaka bir keyif gunu haline gelsin istedigi icin pizza ile atlattik . (Korkma abla - deyim ) 1 karede anlastik
Bilmem mi ama yapan yok be abla su aralar kucukle yapisik yasiyoruzÇocuklar haklı afiyetle yesinler.
Alternatif değişik diyet pizza tarifleri var canım biliyorsundur gerçi Çikolat için teşekkür ederim bebeğim
Merhaba kızım hastaydı o yüzden giremedim hiç hemen yazıyorum günün menüsünü
Sevgili mavi takım üyeleri hala ses vermeyenler var hadi silkelenin. Önce dünün menülerimi tamamlayalım.
Haftasonu rehavetine kapılmayın, en tehlikeli tartı Pazartesi tartısıdır. Bakın bu duruma yiyip yatarak geldik ve memnun değiliz. Dengeli beslenip bol bol hareket edelim. Karbonhidrat ve şeker miskinlik, miskinlikte yine miskinlik getirir.
Enerjik bir gün elimizde. Ben şimdi biraz adım atıp ısınarak pilatese başlıyorum. Kalan adımlarımı akşam tamamlarım diye düşünüyorum.
36-38 beden hareketine var mısınız elleri
Geçmiş olsun canimMerhaba kızım hastaydı o yüzden giremedim hiç hemen yazıyorum günün menüsünü