Afiyet olsun cnmBugün ki menümü güzel kaptanıma ithaf ediyorum.Elhan
Menüm
Sabah
07.00
1 paket diyet bisküvi
10.00 1 paket çubuk kraker
Öğle. 14.00
Ton balıklı yeşil salata
Akşam 18.00
4 kaşık ciğer
1 kase çorba
1 dilim ekmek.
Bugün gezideydim. Yarın menüm düzelecek inşallah.
Zipzip-
Elhan
Mefkurem
18.00 dan sonra yemeyeceğim.
Bugün spor yok.
Geçmiş olsun cnmsaol tatlım. kafamı toplayayım biraz. bu olay, moral bozukluğu, regl öncesi, wc sıkıntısının halen sürmesi demoralize etti beni. bir de korku oluştu içimde, kafamı toplayamıyorum.
köpek 1 di 2 oldu. sorun yoktu Allah biliyor. 2 tane daha büyük geldi çete gibi oldular. geçen cumartesi 2 si köşeye sıkıştırdı beni çok korktum. onları düşünürken bu akşam üzeri eve yürürken tam evin orada ortalama 7 köpek vardı ya da 8 olabilir. şok oldum. insanlar zor geçti. herkes işten dönüyor. üzerlerine yürüdüler havlıyorlar. millet korktu. adamın biri oyaladı. evin orada da 3 tane daha vardı. bir çocuk sevdi. çocuk tam ayrılıyordu. seslendim biraz daha oyalar mısın diye. Allah razı olsun oyaladı da eve girdim. kalbim duracak gibi oldu. evden çıkmaya korkuyorum. izin aldım
bu kadar köpek nereden geldi anlamadım. herkes şok.
dikkat etmeye çalışıcam yine. bugün 10.000 adım attım ama makarnalı, çikolatalı, simitli bir gün oldu. moralin de çok etkisi oldu. bu hafta bir bakayım da yine devam ederim. menü yazmaya çalışıcam. bırakmak istemiyorum canım. daha 80 bile olmadım.
Geçmiş olsun cnmpozitif hatunm
Cok kötüyim ya
Bugn iyiki iş yerinden izin almşm
Kızımı aşı cok huysuz etti perişanz
Yeşil takimin kaptani yok cnmZipzip- canım yeşil takım için de bir kaptan var mi yoksa seni tek etiketlemek yeterli mi
Bildigim kadariyla bisey yok cnm@Kahve __Kokusu na ne oldu?
Yaaaa bende de aynı korku var bende küçükken haydut diye köbek vardı hep bağlı olurdu ama kendi alanı vardı tam lojman girişinde bir gün çok fena havlamıştı hala o korkuyu atamıyorum valla tüm hayvanlardan korkarım hattaKüçükken bir köpek çetesi üstüme saldırıp ısırmışlardı bacaklarımdan korkutmak gibi olmasın. O yüzden düşmanlık değil de büyük korkum var benim de
Yaa Antep’teki olayı mi konuşmuşsunuz biz burada yaşıyoruz eşim söyledi Bugün de haberlerde gördüm çocuğa saldırmış allah korusun yaAfiyet olsun cnmbende 18.30 gibi kapattim
Geçmiş olsun cnm
Aslinda pitbul türü olmadiktan sonra köpekler kendine zarar vermeyene saldirmaz
Ekmek su biseyler versen alışır hic bisey yapmazlar
Geçmiş olsun cnm
fesang sana da geçmiş olsun cnm
Saol canımYeşil takimin kaptani yok cnm
Ee dun persembeydi. Kaptanim yoktu adim yarisi yazmisti.Ctesi den cumaya kadar canim
Ev sıcak ben ısınamıyorum, aaa keşke sıcak su torbası yapsaydım neyse yatıcam artık
inşallah cnmm
canım afiyet olsun
afiyet olsun kaptancım ilk menün
iyi geceler
iyiyiz canım yeni takımlar da kuruldusen?
ısıtıcı yok mu canım?
tamam kuzum duanı oku bol bolinşallah kötü bir olay olmadan halledilir bebeğim
Düzeltemedim yaaa, neyseki kullanılmayan bi hesapYanlış kahve olmus.
Benim cok ihtiyacim var motive edici bu tur mesajlara. Sagol canim.İyi geceler hanımlar
Sevgili mavi takım üyeleri, çekirge tek başına minnoştur fakat birlik olunca önünde hiçbir şey duramaz. Bu hafta hep beraber hedefimize bir adım daha yaklaşalım. Menü ve sporlarımızı ihmal etmeyelim. Veee bol bol eğlenelim
@Kahve_Kokusu
@aypare ackerman
60kiloyum katılmıycan mı yaa
DeryaOnDiet
@Korkuluanne
@dolunaydagel
@masal_19
Watch this reel by dugunteroru on Instagram
Yeşilli ben sarılıElhan
saol canım.
Geçmiş olsun cnm
Aslinda pitbul türü olmadiktan sonra köpekler kendine zarar vermeyene saldirmaz
Ekmek su biseyler versen alışır hic bisey yapmazlar
Ahahaha ayy izlediiim
aynen cnm devam devamVayy çok iyi kilo vermişsin canım bende 13-14 kilo verdim ağostostan bu yana hedefe son 7
cnm ayağına sıcak su tut biraz yatmadanEv sıcak ben ısınamıyorum, aaa keşke sıcak su torbası yapsaydım neyse yatıcam artık
Düzeltemedim yaaa, neyseki kullanılmayan bi hesap
iyi geceler maviş kaptanİyi geceler hanımlar yarın güzel bir haftaya başlayalım inşallah
Yok cnmYaa Antep’teki olayı mi konuşmuşsunuz biz burada yaşıyoruz eşim söyledi Bugün de haberlerde gördüm çocuğa saldırmış allah korusun ya
Perşembe cuma hariç diğer günler adim yarişi var cnmEe dun persembeydi. Kaptanim yoktu adim yarisi yazmisti.
Fazla bisey kalmamış cnmVayy çok iyi kilo vermişsin canım bende 13-14 kilo verdim ağostostan bu yana hedefe son 7
Afiyet olsun cnm menün güzel olmusay menü yazmaya diye giriyorum unutup çıkıyorum
24 Aralık Menüm
uyanınca ılık limonlu sirkeli su
kahvaltı 2 dilim tb ekmeğe beyaz peynirli tost, zeytin, söğüş ,şekersiz çay
ara 1 kuru incir,sade türk kahvesi
öğlen kıymalı barbunya yemeği, ayran
ara 1 züber bar,limonlu yeşil çay
akşam haşlama tavuk baget derisiz,salata,yoğurt
2.5 lt su
Zipzip- Elhan
6369 adım,2 mil leslie