Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi kebapçıya gidip kutluyoruz
allah iyiligini yaaaaCuma da cikma emi diyecektim ama ayni takimdayiz
Sagliksiz verirsen coker canim ama saglikla asla cokmez
hemen biraktim elimdeki cikolatayi
masallahıımiž vaarrKırmızı takımın savaşçıları
Cordelia
Hedef60kgolmak
@EppekArasi
Tutku44
@MaYa_MiLa
@Migim
Sarı kızım @fesang
Şöyle bir dünya gözüyle bakayım dedim size
insa kaptan elimizden gelenin azlasini yapaagiz insaCordelia
Hedef60kgolmak
@EppekArasi
Tutku44
@MaYa_MiLa
@Migim
Sarı kızım @fesang
Amacımız imkansızı mümkün, mümkünü kolay, kolayı da zarif ve zevkli yapmanın yollarını bulmaktır.
Bu hafta keyifle kilo vermenin zevkini birlikte yaşayalım inşallah.
Menülerimizi bir gün öncesinden planlayıp akşamdan ona göre hazırlıklarımızı tamamlayalım.
İmkanlar dahilinde elimizin altında mutlaka bir bitki çayımız olsun.
Ödem atıcı detoks suyunu seven arkadaşlar bu hafta da devam edelim. Sevmeyenler onun yerine normal suyunu içebilir.
Pazar alışverişlerimizde limon, maydanoz, marul yine imkanlar dahilinde alınırsa sevinirim. Her kahvaltida sınırsız tüketebiliriz.
Söylediğim birçok şeyi hepiniz biliyorsunuz ama hatırlamakta fayda var.
Kaptanınız olarak size güveniyorum. Çekirgelerin hepsini ilk zıplayışlarında yere yapıştıralim .
Pazartesi bildiriminize göre ortilik belirleyeceğim. Gazamiz mübarek olsun.
super olur
benimde oyle bir taneAy super bide onu ekleyelim gobisimin cok ihtiyaci var son aldiklarim direk gobek bolgemde dar bir kotum vardi bol gelmeye baslamisti neredeyse beli bugun zor tiktim gobegi iceri
benimkideee aaaa su an saatb10 olmus hala ziyorngecmiyir yatagaIyi gecelwr canim benim sipaciklarinda agzi aciliyor saat 10 olmus
Mavilerinnşansı yoookksağol canımmm
olacak olacak
ayy ilk de seçermişş onore oldum hehe
Kırmızı takım
Kaptanımız Elhan
Cordelia
@EppekArasi
Tutku44
@MaYa_MiLa
@Migim
@fesang
Canlarım çok güzel,verimli, minimum kaçamaklı bol sağlıklı yeme içmeli bir hafta diliyorum inşallah hedeflerimize ulaşırız
Mavi takıma da başarılar dilerim maksat tabi ki kalp kırmadan şakalaşarak bu işi zevkli hale getirmek
pastelfit mavi kaptancım geçen haftayı unut yepyeni bir hafta bas gaza baassss
umarım bir an Cözulur s eni baya strese sokmus kıyamam yaasaol tatlım. kafamı toplayayım biraz. bu olay, moral bozukluğu, regl öncesi, wc sıkıntısının halen sürmesi demoralize etti beni. bir de korku oluştu içimde, kafamı toplayamıyorum.
köpek 1 di 2 oldu. sorun yoktu Allah biliyor. 2 tane daha büyük geldi çete gibi oldular. geçen cumartesi 2 si köşeye sıkıştırdı beni çok korktum. onları düşünürken bu akşam üzeri eve yürürken tam evin orada ortalama 7 köpek vardı ya da 8 olabilir. şok oldum. insanlar zor geçti. herkes işten dönüyor. üzerlerine yürüdüler havlıyorlar. millet korktu. adamın biri oyaladı. evin orada da 3 tane daha vardı. bir çocuk sevdi. çocuk tam ayrılıyordu. seslendim biraz daha oyalar mısın diye. Allah razı olsun oyaladı da eve girdim. kalbim duracak gibi oldu. evden çıkmaya korkuyorum. izin aldım
bu kadar köpek nereden geldi anlamadım. herkes şok.
dikkat etmeye çalışıcam yine. bugün 10.000 adım attım ama makarnalı, çikolatalı, simitli bir gün oldu. moralin de çok etkisi oldu. bu hafta bir bakayım da yine devam ederim. menü yazmaya çalışıcam. bırakmak istemiyorum canım. daha 80 bile olmadım.
gecmis olsunAh pozitif hatunm
Cok kötüyim ya
Bugn iyiki iş yerinden izin almşm
Kızımı aşı cok huysuz etti perişanz
Bol şanslar herkse
Yeni hafta hayırlı olsun elifim
Sayfa bulunamadı diyor carım
TamamAfiyet olsun cnm menün güzel olmus
Adimi tamamliyamadin mi :)
Bundan sonra öğün saatlerinide yazarsan iyi olur
Ne olmuşKahve __Kokusu na ne oldu?
Canım banlandin sandım. Pastel başka kahve kokusunu etiketlemiş.Ne olmuş
Kaç mesaj yazdım sildim bir bilsen. Bir yanım başla bir yerden içinden ne geliyorsa söyle diyor. Diğer yanım otur yerine kapa çeneni diyor. Sanırım sus diyen tarafımı dinleyeceğim. Çünkü seni anlamayan bir insana konuşmanın elekle su taşımaktan farkı yokKim kiminle nerede ne yapıyor neredesiniz bayanlar
Yok burada olduğum dan beri ona çok dikkat ediyorum yoksa şimdiye kaç kez ban yemiştim canimCanım banlandin sandım. Pastel başka kahve kokusunu etiketlemiş.
Geçen hafta güvendim takıma fos çıktı bu hafta sessiz sessiz şirinler takılırım, hiç sataşma banaOlur olur. Senin için ve mavi takım için uzun bir hafta olacak. Elhan beni niye aldi sandın?
Sataşmaya devam.
Mavilerrrrr şirinliyor musunuz? Nerdesiniz?
Ahanda hepsi bol yemekli menüyle gelecek yazdım şuraya.
Günaydın canımGünaydın güzel insanlar
Mavi takımın tatlışları
bu hafta bizim haftamız inşallah
Erken kalkmaya alışmış vücudum istesem de haftasonu uyku keyfi yapamıyorum
o zaman kalkayim da azıcık adım atayım demi
Günaydın bitanemGünaydın güzel insanlar
Mavi takımın tatlışları
bu hafta bizim haftamız inşallah
Erken kalkmaya alışmış vücudum istesem de haftasonu uyku keyfi yapamıyorum
o zaman kalkayim da azıcık adım atayım demi
Sana Günaydın bana iyi uykular canımAllah'ım nasıl güzel bir sabah
Günaydııııııııııııııııııııınnnnnn
Masterfit günaydın güzellikler
Kahveler içilsin bomba gibi bir gün bizi bekler
Ben de günaydın diyorum canımaİyi geceler canım
O pilatese pasta mi dayanır...hatta bir dahakine soğuk baklava yeİyyiz canım
Pastayı telafi etcem diye. Ama gerçekten güzel yapmışım kahretsin
Demirine bir baktır funkucum. Ortam sicakken üşümek hayra alamet değil. Rakibimle sağlam savaş isterim yaniÇok üşüyorum yaaa polar ceket ile oturuyorum. Kanım çekildi resmen, gece üşümekten uyuyamam ben Elhan
Teşekkür ederim tatlım.
inşallah cnmm
canım afiyet olsun
afiyet olsun kaptancım ilk menün
iyi geceler
iyiyiz canım yeni takımlar da kuruldu sen?
ısıtıcı yok mu canım?
tamam kuzum duanı oku bol bol inşallah kötü bir olay olmadan halledilir bebeğim
Ben de çok korktum bebem.Kahve __Kokusu na ne oldu?
Teşekkür ederim canım güzel bir etap yaşar ve yaşatırız inşallah.
Offf offf bu nasıl güzel bir menü. Afiyet olsun canım Gururum Sebastianimsu, spor da ayrıca harika.ay menü yazmaya diye giriyorum unutup çıkıyorum
24 Aralık Menüm
uyanınca ılık limonlu sirkeli su
kahvaltı 2 dilim tb ekmeğe beyaz peynirli tost, zeytin, söğüş ,şekersiz çay
ara 1 kuru incir,sade türk kahvesi
öğlen kıymalı barbunya yemeği, ayran
ara 1 züber bar,limonlu yeşil çay
akşam haşlama tavuk baget derisiz,salata,yoğurt
2.5 lt su
Zipzip- Elhan
6369 adım,2 mil leslie
Bütün hücrelerimizle mücadelemiz devam edecek. Bu hafta sırtımızda taşıdığımız yağlardan kurtulmanın dayanılmaz zevkini tadacağiz Allah'ın izniyle
allah iyiligini yaaaa
masallahıımiž vaarr
insa kaptan elimizden gelenin azlasini yapaagiz insa
super olur
benimde oyle bir tane
benimkideee aaaa su an saatb10 olmus hala ziyorngecmiyir yataga
Mavilerinnşansı yoookk
umarım bir an Cözulur s eni baya strese sokmus kıyamam yaa
gecmis olsun
O saatte kocişe sarılıp uyuyordum deniz çarptı sanırım dün beni. Gece kuşum sen yine mesai yapmışsın.Kim kiminle nerede ne yapıyor neredesiniz bayanlar
Bizi anlamayan anlamaya çalışmayan insanları kendi haline bırakmak lazım. Gitsin ötede oynasınlar.Kaç mesaj yazdım sildim bir bilsen. Bir yanım başla bir yerden içinden ne geliyorsa söyle diyor. Diğer yanım otur yerine kapa çeneni diyor. Sanırım sus diyen tarafımı dinleyeceğim. Çünkü seni anlamayan bir insana konuşmanın elekle su taşımaktan farkı yok
Aaa mışıl mışıl uyu bitanem.Sana Günaydın bana iyi uykular canım