- 30 Kasım 2014
- 28.354
- 124.715
Ben bunu yeni gördüm geçmişe bakamadım. Umarım sorun her neyse hemen düzelir canımın içi
teşekkür ederim. aminCanim çok geçmiş olsun. Bir an önce toparlanmani dilerim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bunu yeni gördüm geçmişe bakamadım. Umarım sorun her neyse hemen düzelir canımın içi
teşekkür ederim. aminCanim çok geçmiş olsun. Bir an önce toparlanmani dilerim.
Perşembe, cuma akşamları evde çevrim içi derslerim var kuzum...Ayy bıraktık, şu an itibariyle özgürüm
Sen bu saatte ders mi veriyorsun
Güzel bir hafta olsun inşallah.
Kolay gelsin canımPerşembe, cuma akşamları evde çevrim içi derslerim var kuzum...
Hadi geçmiş olsun senin de bitmiş dersin.
Geçmiş olsun canım. Çok kötü bu köpek olayları.Bizim burda da köpek çok ama hiç saldırgan değiller, yemekten sonra artan yemekleri götürdüm tek başıma. Hatta burda gece çakallar oluyor ona rağmen çıktığım oluyor dışarı. Köpekler bizi koruyor, çakalları yaklaştırmıyorlar.teşekkür ederim. amin
Canım sen İstanbul'da değil misin?Geçmiş olsun canım. Çok kötü bu köpek olayları.Bizim burda da köpek çok ama hiç saldırgan değiller, yemekten sonra artan yemekleri götürdüm tek başıma. Hatta burda gece çakallar oluyor ona rağmen çıktığım oluyor dışarı. Köpekler bizi koruyor, çakalları yaklaştırmıyorlar.
saol canım. ben de onu diyorum. grupları dağıtsınlar en azından. yeni yasaya göre sokak hayvanlarının yerleri değiştirilemiyormuş. gruplaşınca, insanlar da rahatsız oluyorsa almaları gerekli.Canim gecmis olsun okuyunca uzuldum gercekten travmatik bir olay. Insan evden cikmaya bile korkar haklisin bizim buralarda da sabah cok erken saatlerde cete gibi geziyorlar Allah korusun. Zaten son zamanlarda haberlerde de cok duyuyoruz. Keske bi cozum bulsalar onlara da zarar gelmeyecek sekilde
saol tatlımGeçmiş olsun canım dikkat et kendine psikolojik durum herşeyi etkiliyor kıyamam sana ya
Zaten sürü psikolojisine büründüklerinde tehlikeli oluyolar sanırım. İzmit’te kardeşim var . Arabasının ön kaportasını kemirdilersaol canım. ben de onu diyorum. grupları dağıtsınlar en azından. yeni yasaya göre sokak hayvanlarının yerleri değiştirilemiyormuş. gruplaşınca, insanlar da rahatsız oluyorsa almaları gerekli.
belediye yasadan dolayı birşey yapamıyoruz diyor. aşılama ve kısırlaştırma için talepte bulunursanız da, alıyoruz işlem yaptıktan sonra aynı yere bırakıyoruz diyor böyle şey mi olur. insan yaşamı daha kutsaldır. ben söylemeden alıp kısırlaştırmaları, aşılamaları lazım. çoğalmasınlar. hayvanları seviyoruz ama bunlar korku salıyor.
ilk defa kedilere mama aldım. kaç gündür köpek korkusundan onlara da mama vermiyorum. bir tane beyazlı sarılı güzel bir kedi var. dün akşam köpek yoktu etrafta. ama yine de korkuyla yürüdüm. kedicik etrafımda dolandı durdu. apartmana girdim. kapının önünde hala bana miyavlıyordu mama ver diye. moralim bozuldu.
saol tatlım
aslında bunlar da değil çok şükür. arabanın ardından koştular biri bana havlayınca öteki de geldi. sıkıştırdılar.Geçmiş olsun canım. Çok kötü bu köpek olayları.Bizim burda da köpek çok ama hiç saldırgan değiller, yemekten sonra artan yemekleri götürdüm tek başıma. Hatta burda gece çakallar oluyor ona rağmen çıktığım oluyor dışarı. Köpekler bizi koruyor, çakalları yaklaştırmıyorlar.
Evet ilçe Şile, burda köpeklerin kendi sınırları var ikişerli, kendi bölgelerine başka köpek çakal almıyolar. Sürüleşme yok yani.aslında bunlar da değil çok şükür. arabanın ardından koştular biri bana havlayınca öteki de geldi. sıkıştırdılar.
sen nerde yaşıyorsun canım, çakallar falan deyince şaşırdım. ilçede misin? küçük yer mi?
afiyet olsun canım mod düzelten vitaminli gıdalardan da yemişsin
reklam arasındaaa16 olmus yemek saatiyse demek kii sabah 36 ydı kahvesini alan gelir az sonra
canım afiyet olsun yazmışsın zaten gezide olduğunu, neler ikram edilmiştir neler maşallah subhanallahBugün ki menümü güzel kaptanıma ithaf ediyorum. Elhan
Menüm
Sabah
07.00
1 paket diyet bisküvi
10.00 1 paket çubuk kraker
Öğle. 14.00
Ton balıklı yeşil salata
Akşam 18.00
4 kaşık ciğer
1 kase çorba
1 dilim ekmek.
Bugün gezideydim. Yarın menüm düzelecek inşallah.
Zipzip-
Elhan
@Mefkurem
18.00 dan sonra yemeyeceğim.
Bugün spor yok.
canım bu kısa sürede bu halsizlik :/ test yaptır istersen şimdiden takviyelerini al cnmDün çocuğum hastalandı demiştim, bu sabahtan beri ben keyifsizdim eve geldiğimden beri çok ateşim çıktı. Üşüyorum titriyorum burnum dopdolu, belim ve bacaklarım kırılıyor.
Yüzde kaç covidimdir??
diğer sporları da mı cmts-çrş yazalım cnmO zaman 50 mekik 500 puan. Böyle kampanya görülmedi. Daha ne olsun. Yarın başlıyoreee
iyi geceler kaptanIyi geceler kizlar
evet cnm cumartesi-çarşamba 5 gün de en az 8 bin adım atmak hedefimiz resmini de atıyoruzKizlar simdi acemice bi soru menulerimizi buraya yaziyoruz degil mi? Kimleri etiketliyoruz?
amin canımYeni haftamız hayırlı olsun
canım yasadan haberim yok neyle ilgili? çok mu aç kaldılar ki yalnız çıkma bir süre istersen canım,ama burdan gidersen daha içine kapanmaz mısın yakın arkadaşın varsa bol sohbet et o zaman kuzumbu aralar canımı sıkan birşey canım. genel yazayım. konu sokak köpekleriyle ilgili. bu aralar yasa da çıkınca belediye yardımcı olamıyor. geçen hafta can sıkıcı bir durum yaşadım. korku oluştu. 1 haftadır psikolojim iyi değil.
e olsuuuun50 mekik
Hımmm
Ben hergün bi haftada yapsam dümdüz olur karnım
İyi geceler canımYarın harika bir kahvaltıyla güne merhaba deme ümidiyle bütün kırmızı savaşçılarimi öpüyorum.
İyi geceler.
Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.Ah pozitif hatunm
Cok kötüyim ya
Bugn iyiki iş yerinden izin almşm
Kızımı aşı cok huysuz etti perişanz
Bol şanslar herkse
Yeni hafta hayırlı olsun elifim