- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
Afiyet olsun cnm bende 18.30 gibi kapattimBugün ki menümü güzel kaptanıma ithaf ediyorum. Elhan
Menüm
Sabah
07.00
1 paket diyet bisküvi
10.00 1 paket çubuk kraker
Öğle. 14.00
Ton balıklı yeşil salata
Akşam 18.00
4 kaşık ciğer
1 kase çorba
1 dilim ekmek.
Bugün gezideydim. Yarın menüm düzelecek inşallah.
Zipzip-
Elhan
Mefkurem
18.00 dan sonra yemeyeceğim.
Bugün spor yok.
Geçmiş olsun cnmsaol tatlım. kafamı toplayayım biraz. bu olay, moral bozukluğu, regl öncesi, wc sıkıntısının halen sürmesi demoralize etti beni. bir de korku oluştu içimde, kafamı toplayamıyorum.
köpek 1 di 2 oldu. sorun yoktu Allah biliyor. 2 tane daha büyük geldi çete gibi oldular. geçen cumartesi 2 si köşeye sıkıştırdı beni çok korktum. onları düşünürken bu akşam üzeri eve yürürken tam evin orada ortalama 7 köpek vardı ya da 8 olabilir. şok oldum. insanlar zor geçti. herkes işten dönüyor. üzerlerine yürüdüler havlıyorlar. millet korktu. adamın biri oyaladı. evin orada da 3 tane daha vardı. bir çocuk sevdi. çocuk tam ayrılıyordu. seslendim biraz daha oyalar mısın diye. Allah razı olsun oyaladı da eve girdim. kalbim duracak gibi oldu. evden çıkmaya korkuyorum. izin aldım
bu kadar köpek nereden geldi anlamadım. herkes şok.
dikkat etmeye çalışıcam yine. bugün 10.000 adım attım ama makarnalı, çikolatalı, simitli bir gün oldu. moralin de çok etkisi oldu. bu hafta bir bakayım da yine devam ederim. menü yazmaya çalışıcam. bırakmak istemiyorum canım. daha 80 bile olmadım.
Aslinda pitbul türü olmadiktan sonra köpekler kendine zarar vermeyene saldirmaz
Ekmek su biseyler versen alışır hic bisey yapmazlar
Geçmiş olsun cnmpozitif hatunm
Cok kötüyim ya
Bugn iyiki iş yerinden izin almşm
Kızımı aşı cok huysuz etti perişanz
fesang sana da geçmiş olsun cnm